OnlineMarketers

EKSPERTER I GOOGLE ANNONCERING

VI SKABER VÆKST OG OVERSKUD MED EKSPERTISE

Når der kommer til markedsføring af din virksomhed, er der mange forskellige bureauer at vælge imellem. En korrekt markedsføring er vital for succes og det er derfor vigtigt, at vælge nogle der ved hvad de laver. Forkerte eller dårligt målrettede annoncer, bliver hurtigt til en udgift fremfor en indtægt. Ved at udnytte vores store ekspertise, sikrer vi hurtigt vækst til din virksomhed . Vi tager ingen chancer og sikrer altid succesfulde annonce kampagner fra starten.

Ads Content

Det at skrive en god tekst og identificere den rigtige målgruppe, er elementært for enhver succesfuld annoncering.

Link building

Struktur

Struktur er vigtig for kampagnens succes - At strukturere din konto og data kan gøre din annoncering mere effektiv.

Indhold

Nøgleord

Identificering af de rigtige søgeord i forhold til dine konkurrenter, er en af de vigtigste nøgler til en effektiv annoncering.

Månedlig annoncering, rapport og live Data

Starter fra 4.000 kr per måned

business-consulting-icon-vector-26454891

Book dit møde nu

Vil du kickstarte din vækst? Sæt dig selv foran dine konkurrenter og udfyld kontaktformularen i dag.

Nedenunder finder du en kort besvarelse på de ofte stillede spørgsmål, og mere om hvad du kan forvente af vores samtale.

Kort beskrivelse

Første Introduktions møde starter med en kort samtale omkring hvem i er, hvad i laver, jeres mål, realistiske forventninger og ambitioner. Efter en 20 min samtale har vi begge fået en bedre forståelse for, om vi er det rigtige match for jer.

Første måned sætter vi dine kampagner op. Anden måned starter indlæringen og 3 måned kan du forvente  resultater med din Google annoncering.

Budget er forskellig fra branche til branche, vi foreslår minimum 10000 kr.

Dine annoncer bliver vist i toppen af Google søgeresultater. Generelt vises text annoncer i top3 af søge resultaterne. Google shopping annoncer vises i toppen eller siden af skærmen med et stort billede og remarketting vises overalt på nettet.  

Dine kunder søger allerede - Spørgsmålet er om de finder dig?

1

Vi identificerer de bedste søgeord og former det tekst og visuelt grafik omkring dem.

2

Vi har månedlig samtaler om status, fremskridt, planer og tilpasninger til annonceringen

3

Vi ved hvilke reklamer der virker vi skaber solidt afkast fra start til slut

Smarte systemer TIL ambitiøse virksomheder

Hvad kan jeg forvente af Google ADS

Ifølge Google officielle statistikker, modtager annonceringer på Google ca. 10% af det samlede antal klik på internettet. Spørgsmålet er om du modtager dine?

Hos Online-Marketers er vi specialister i, at oprette kampagner der vækker interesse hos dine kunder. Med næsten 6 millioner danskere, venter den næste søgning kun på dig.

Vores Process

1

Kort introduktions møde

2

Strategi møde + forslag

3

Opstart af Projektet

4

1 måned Forslag til optimeringer

4

1 måned start af kampagne

5

Månedlige samtaler

FAQ

Annoncering og SEO er begge metoder til, at komme foran dine kunder. Annoncer betyder du betaler eksempelvis Google for, at blive vist for dit udvalgte publikum. Ved SEO optimerer man i stedet hele processen for, at komme til tops på google søgemaskine. Dette kan for eksempel være ved hjælp af bl.a. indhold, teknikker og optimering af hjemmesiden. 

Det er altid en god ide, at bruge en kombination af både annoncering og SEO. SEO er den mest effektive investering over tid, hvor annoncering koster mere men skaber hurtig vækst. Kombinationen af SEO og annoncering tillader dig, at kunne blive vist på alle de 4 links øverste links på google. 

Hvis du ikke har budget til både Annoncering og SEO, foreslår vi du satser på SEO først og herefter tilføjer annoncering hurtigst muligt.

Google Annoncering er et effektiv markedsføringsværktøj, statistisk set kommer hver krone du spendere tilbage som 1,5 kr. til dig. 

Det kan være svært, at vide hvornår du skal bruge de forskellige udvidelser, eller hvilke søgeord du skal vælge. Med vores eksperter i annoncering, sikrer vi kampagner der virker.  

Afhængig af branchen du befinder dig i, er der mange muligheder indenfor annoncering. Vi har forskellige teknikker til, at sikre dig det bedste mulige afkast.  Vi tilpasser dine kampagner og justerer dem jævnligt til, at opnå endnu bedre resultater til din virksomhed. 

Når en interesseret kunde kommer ind på din hjemmeside, bør de altid få vist dine reklamer igen. Jo flere gange dine potentielle kunder ser dit brand, desto større er chancen for de konverterer eller husker dig. Afhængig af hvad du tilbyder og pris klassen på dine produkter eller servicer, kan det tage flere gange før en kunde beslutter sig for at handle. 

Når du modtager et tilbud, vil alle informationer og omkostninger være listet. Ved ændringer vil du altid blive oplyst, inden opstart af dine kampagner.

Vi har samarbejdspartnere over hele landet, og er dedikerede i at hjælpe virksomheder med, at opnå succes med deres online tilstedeværelse.

Vi arbejder med en lang række af  virksomheder som bl.a. Tøj, sport, klima, IT, sundhed, mad &  drikke, resturanter, advokater, musik, rejser og meget mere 

Læs mere i vores artikler

SEO er en forkortelse og står for Search Engine Optimization

Vælg den rigtige SEO ekspert til din virksomhed fra starten.

Hvad er de forskellige priser på SEO.

Scroll til toppen