OnlineMarketers

Google Adwords specialister

Med en aftale om Google Adwords annoncering hos os, får du tilknyttet en personlige Google Adwords specialist, der altid sikrer din virksomhed maksimalt udbytte af dit adwords budget.

Google Adwords specialister

Hvorfor bruge en Google Adwords specialist

Betalt markedsføring i form af annoncering med Google Ads, er i dag en nødvendighed, for enhver virksomhed der ønsker succes med deres digitale tilstedeværelse.

Der bliver der hver dag foretaget adskillige millioner af søgninger, efter lige netop de produkter, eller den tjeneste din virksomhed tilbyder. Med en Google Adwords specialist, er du altid sikrey optimerede og målrettede ADs kampagner.

Vil du have det bedst mulige resultat af dit Adwords budget, er det netop i den indledende fase og de vigtige analyser, opsætning, løbende optimering og målretning af dine kampagner, vores Google Adwords specialist kan hjælpe dig godt på vej.

Ved at vælge en Google Adwords specialist hos os, sikrer vi den perfekte  søgeordsanalyse, optimeringer af dine nuværende søgeord, de bedste annoncetekster, sammen med den mest optimale målretning.

Hos Online-Marketers skaber vi altid en skræddersyet løsning, der sikrer din virksomhed flere kvalificerede leads, til en lavere pris med større sandsynlighed for konvertering.

Vores Google Adwords specialister har med mere end ti års erfaring, leveret de mest succesfulde opsætninger, optimeringer og eksekveringer af Google Adwords kampagner. Med en personlig Google Adwords specialist, er du altid sikret en løsning, der præsenterer din virksomhed på den bedst mulige vis.

Certificeret Google Adwords specialister med over 10 års ekspertise

Certificeret Google Adwords specialister med over 10 års ekspertise

Hvorfor bør du vælge en Google Adwords ekspert? Svaret er overraskende enkelt: Vi ser din investering som et udtryk for tillid. Med en resultatorienteret tilgang og ekstra fokus på hurtige gevinster og de lavt hængende frugter, sikrer vi det bedst mulige afkast af investeringen fra dag et.

Vores Google Ads eksperter, har med en effektiv og omkostningsvenlig annonceringsstrategi, netop den løsning der skaber den nødvendige tillid til et godt fremtidigt samarbejde. 

Vi mener det er vigtigt med gennemsigtige løsninger, hvilket betyder du altid vil modtage en månedlig rapport over den nuværende succes, plus alle relevante oplysninger om din Google Ads annoncering. Vi værdsætter feedback og konstruktiv kritik, der hjælper os med, at målrette eller effektivisere dine kampagner endnu mere. 

Har du ingen intentioner om at deltage i din annoncering, tager vores Google adwords eksperter med glæde det fulde ansvar. Med en baggrund som et fuld service online marketing bureau, kan du trygt læne dig tilbage, uden at skulle bekymre dig om andet end de gode resultater.

Du vil som selvfølge modtage den faste månedlig rapport, der indeholder de seneste succesfulde resultater, nye muligheder og relevante kontaktinformationer til din personlige Adwords ekspert. 

Ingen Kontrakter: Hos Online-Marketers tror vi ganske enkelt ikke på kontrakter. Som et af de eneste webbureau i Danmark, finder du ingen kontrakter med en lang eller dyr binding. Vi er selvsikre nok til, at lade vores resultater tale for sig selv. Vi beder dig altid om 60 dage, til at vise den værdi vi kan skabe for dig. 

Vores Google Adwords eksperter hjælper med:   

 •  Opsætning af din Google Adwords konto
 • Opsætning af Google Analytics & Tag Manager 
 • Strategi 
 • Søgeordsanalyse 
 • Konkurrentanalyse 
 • Kampagner / Annoncer 
 • Konverteringssporing 
 • Rådgivning 
 • Månedlig rapporter 
 •  

Hvordan arbejder Google ads specialister

Som professionelle Google Adwords specialister, arbejder du med planlægning, analyse, optimering og administration af en eller flere virksomheders Google Ads kampagner. En Google Adwords specialist arbejder ofte tæt sammen med deres kunder med formålet, at udvikle en succesfuld marketingstrategi til deres virksomheds fremtidige annoncering.

Som professionel Google Ads specialist er du i stand til, at forstå kundens mål, den rigtige målretning og dermed den mest optimale målgruppe, for netop de produkter eller service din kunde tilbyder.

Google Adwords specialister er digitale marketing eksperter, der kan hjælpe med udvikling af de nødvendige landing pages, email marketing eller opfølgning af mistede kundeemner.

Ofte har Google Ads specialister ofte en kerne kompetence indenfor annoncering som eksempelvis:

 • Shopping
 • Søgenetværket
 • Video
 • SEO

Enhver kompetent Google ads specialist, bør have en god forståelse for alle disse elementer, der indgår i en succesfuld online annoncering.

Vil du have mere salg, flere kundeemner, eller flere besøgende ind af døren i din virksomhed, er det netop her en Google Adwords specialist, kan hjælpe dig på vej.

Hvad koster Google Adwords annoncering

Der findes desværre ikke noget endegyldigt svar på spørgsmålet om, hvad Google Ads egentlig koster?.

Tager vi udgangspunkt i 2022 og 2023, brugte virksomheder gennemsnitligt fra 5.000 til 50.000 kr per måned, hvor den gennemsnitligt klik pris var 6-12 kr. per besøgende.

Svaret på den nøjagtige pris af din annoncering på Google, afhænger af en lang række forskellige parametre. Nogle eksempler på de elementer der har indflydelse på din annonce pris kunne være branchen, målretningen af dine kampagner, hvilket kampagnenetværk du vælger, din annonce rangering og hvilken gren af Google Ads kampagner du kører.

For at give dig en bedre forståelse for prisen på Google Ads, finder du de gennemsnitlige udgifter, i forbindelse med annoncering på Google.

Tip: Vi anbefaler et start budget på minimum 3000 kr. der svarer til 100 kr per dag.

 • Opstart og opsætning – 4.000 til 20.000 kr. 
 • Adwords budget – 5.000 til 50.000 kr. per måned
 • Søgenetværk – Klik pris 6 til 12 kr. per klik
 • Shopping – Klik pris 1 til 3 kr. per klik
 • Display netværk – Klik pris 1 til 6 kr. per klik.
 • Google Ads specialist 600 til 1.500 kr per time
 • PPC værktøjer – 0 til 1500 kr. per måned

Få en erfaren Google Adwords konsulent

Søger du en erfaren Google Adwords konsulent, har vi præcis den Adwords konsulent du mangler. Med over ti års erfaring, i nationale og internationale Google Ads kampagner, er vores Adwords konsulenter din garanti for succes.

Vi har med tiden hjulpet flere tusinder af virksomheder med opstart, skalering og optimeringer af deres nuværende Google Ads kampagner til bedre resultater.

Selvom dine Google Ads kampagner allerede er startet, betyder det ikke nødvendigvis du betaler den lavest mulige pris, eller modtager de bedst mulige kundeemner.

Med en Adwords konsulent tilknyttet din virksomhed, kan du minimere tidsspildet og skære de overflødige omkostninger væk.

Vores Google Adwords konsulenter arbejder tæt sammen med dig, eller den der har ansvaret i jeres virksomhed. Ved at indgå et tæt samarbejde, hjælper vi besvare og skræddersy en strategi til fremtidens udfordringer som eksempelvis:

 • Hvor mange konverteringer modtager du sammenlignet med mængden af trafik
 • Hvor mange kunder vender tilbage
 • Fremtidig skalering af dine kampagner
 • Hvad er fremtidens udgifter og et passende Adwords budget
 • Optimering af konverteringsraten af kundeemner
 • Minimering af unødvendige omkostninger og spildte annonce penge

Ved at indgå et samarbejde om Google Adwords, skræddersyer vi altid vores Adwords konsulentydelser til netop dine behov. Vores Google Ads konsulent ydelser omfatter typisk en række af nedenstående elementer:

Alle analyser og implementering af Adwords kampagner

Som det første starter vores hold af erfarne Google Adwords konsulenter, altid med en komplet analyse af din virksomhed, marked, konkurrenter, søgeord, målgruppe og allerede eksisterende Google Ads kampagner i har aktive.

Efter at vi har foretaget alle de nødvendige analyser, identificerer vi eventuelle muligheder, mangler eller dårligt strukturerede kampagner og fjerner unødvendigt spild af penge eller ineffektive annoncer.

Vi tilbyder Goodle Adwords konsulenter der nemt kan indtage rollen som den primære Google Ads ansvarlige, og implementerer alle de nødvendige forbedringer, eller indgå som den rådgivende konsulent giver dit team den nødvendige oplæring og viden til fremtidige succesfulde kampagne optimeringer.

Månedlig rapport over de succesfulde resultater

Vælger du et samarbejde med Online-Marketers, vil du blive overrasket over den store gennemsigtighed og rapportering du modtager.

Ved administration af dine Google Ads-kampagner, sender vi altid månedlige rapporter, sammen med eventuelle forslag til forbedringer eller fremtidig skalering.

Med en Adwords konsulent hos os, har du altid adgang til alle de vigtigste informationer som KPI og data i realtid. Har du nogle specielle ønsker eller behov, tilpasser vi naturligvis vores proces hertil.

Få hjælp til dit Google Adwords budget

Få hjælp til dit Google Adwords budget

Der findes desværre ikke noget præcist svar på spørgsmålet om, hvilket Google Adwords budget der er det rette for jeres virksomhed.

Med vores mange års erfaring ved vi, at de fleste virksomheder gennemsnitligt bruger et sted mellem 5.000 til 50.000 om måneden på deres Google Ads kampagner.  

Du bestemmer selv dit budget: En af de store fordele ved Google Ads, er du selv har muligheden for at bestemme dit ønskede maksimum Adwords budget.

Vi anbefaler du starter med et Adwords budget på minimum 100 kr. per dag, hvilket svarer til ca. 3000 kr. per måned. 

Google Ads er med afstand den mest effektive annonceringsmetode til, at øge dit salg og vokse din digitale tilstedeværelse. Mange virksomheder kan desværre være tilbageholdende med at få startetm, men bliver heldigvis hurtigt positivt overrasket.  

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere. Kan du altid kontakte os på mail eller ringe +45 42 800 768 

Scroll to Top