OnlineMarketers

Professionel ny hjemmeside

Få en SEO- og brugervenlig ny professionel hjemmeside. Vi hjælper dig til større synlighed online og sikrer, at din nye hjemmeside bliver en magnet for salg og leads!

Professionel ny hjemmeside

Ny Hjemmeside i WordPress

I den evigt digitaliserede verden er det blevet en selvfølge, at alle seriøse virksomheder har en hjemmeside. Som forbrugere er vi online hele dagen og derfor skal en virksomhed have en solid online tilstedeværelse – uanset om det er i form af en webshop, et udstillingsvindue eller et sted, hvor kunder kan henvende sig og få et tilbud på en service.

Vi kan hjælpe dig med en professionel hjemmeside udviklet i WordPress. Du bliver taget i hånden hele vejen gennem processen, og vi sørger for, at brugeroplevelsen er helt i top, teknikken spiller, og at din nye hjemmeside bliver søgemaskinernes nye favorit.

Efter at have udarbejdet og deltaget, i mere end 250 forskellige cases, hvor vi har tilpasset og perfektioneret vores proces, så du altid modtager ender med det perfekte resultat. Med en professionel hjemmeside fra Online-Marketers, opbygger du tillid, der styrker dit brand.

Ny hjemmeside pris

Har du besluttet dig for at få lavet en ny hjemmeside, har du nok også stillet dig selv spørgsmålet ”Hvad koster en professionel hjemmeside?”. Svaret på spørgsmålet er dog ikke så ligetil, da ny hjemmeside pris i høj grad handler om, hvad hjemmesiden skal kunne, om den skal integreres med andre systemer, om det er en webshop eller hvilken type af hjemmeside det skal være f.eks. til et servicefirma, advokatfirma mm.

Vi vægter faglighed og kundeservice højt, og vi bistår dig meget gerne i processen omkring udvikling af ny hjemmeside. Med vores erfaring i opbygning af hjemmesider ved, vi hvad der skal til for at skaffe salg og leads. Vores dokumenterede opskrift er tilpasset på baggrund af overvågning af mere end 250 forskellige hjemmesider.

Vores priser starter ved 10.000 kr. for en komplet SEO klar hjemmeside, der er klar til at tage imod kunder. Den endelige pris afhænger bl.a. af dine ønsker, nuværende position, krav og tiden til rådighed til redigering, design og udarbejdelse af indhold.

Ny Hjemmeside

Indeholder:

Komplet ny hjemmeside udviklet i WordPress

Fra 10.000,- kr. ekskl. moms.

Kan afbetales over 3-6 mdr.

4 Vigtige spørgsmål til en ny Hjemmeside

Diagnosticer position

Din ideelle kunde er grundlaget i historien – Vi guider dem på vejen

Identificering af Målgruppe

Det vigtigste spørgsmål i marketing – Hvem er din perfekte kunde

SEO strategi ikon

Nøgleværdier & Fremtidsanalyse

Hvorfor skulle den ideelle kunde vælge dig? – gør fordelene synlige.

vpsamtale1

Identificer kilder til troværdighed

Anmeldelser, priser, referencer og udtalelser på alle sider.

Hvorfor vælge en ny hjemmeside hos os?

For at kunne give dig en pris på din nye hjemmeside, starter vi altid processen med, at afdække dine behov og vurdere din nuværende situation. Første introduktionsmøde starter med en kort samtale omkring hvem I er, hvad I laver, jeres mål, ambitioner og realistiske forventninger. Efter en kort samtale på 20 min, har begge parter fået en klar forståelse for, om vi er det rigtige match.

Online Marketers arbejder med en hjemmeside garanti, der sikrer, at det er nemt for dig som kunde, og at du er i gode hænder. Vi kommunikerer altid tydeligt og proaktivt, og der er naturligvis ingen skjulte omkostninger, når først vi har givet dig en pris. Vores hjemmeside garanti bygger på følgende:

Hvad indeholder en ny professionel hjemmeside?

Vi laver en professionel WordPress hjemmeside til dig baseret på de nyeste teknikker, som giver dine potentielle kunder den bedste mulige brugeroplevelse, når de besøger hjemmesiden. Vi er eksperter i hjemmeside optimering, så du altid kan være sikker på, at det hele spiller fra ende til anden.

Man kan naturligvis ikke sige ny professionel hjemmeside uden også at tænke i hastighedsoptimering. Vores hjemmesideløsninger er altid trimmede, lynhurtige og ikke mindst designet, så de opfylder Googles krav til mobile indeksering først.

Når vi udvikler en ny professionel hjemmeside i samarbejde med dig, bliver den skræddersyet til dine og kundernes behov. Vi sørger for et solidt teknisk fundament og eventuel integration til webshop, bookingsystemer eller andre ønsker.

Derudover leverer vores erfarne SEO tekstforfatter velskrevne tekster til hjemmesiden, som naturligvis er SEO optimerede ift. de vigtigste søgeord for din virksomhed.

Med en professionel WordPress hjemmeside bygget på et velsmurt teknisk fundament, gode SEO tekster skrevet af gode SEO tekstforfattere og lækkert design er der altid garanti, for gode placeringer i Googles søgeresultater.

Vi giver ingen garantier derpå, men med vores erfaring, er du sikret alle disse vigtige elementer er på plads, så du har det bedst mulige udgangspunkt. Dog skal man huske på, at en hjemmeside ikke kan stå alene, så hvis den virkelig skal ud over stepperne anbefaler vi, at du får tilknyttet en SEO konsulent hos os, som kan bistå med yderligere sparring og ikke mindst linkbuilding.

Design af ny hjemmeside

Funktionalitet og design går hånd i hånd, når vi skal designe en professionel hjemmeside. Vores grafikere og udviklere arbejder tæt sammen for at skabe lige præcis det udtryk, som vi mener bedst understøtter din forretning. I processen omkring design af ny hjemmeside har vi minimum 3 runder af kvalitetskontrol.

På den måde sikrer vi, at intet er overladt til tilfældighederne, og at du til sidst står med et færdigt og visuelt lækkert produkt, som er lige som du ønsker det.

Vi kan hjælpe med design af ny hjemmeside helt fra bunden, men står naturligvis også til rådighed, hvis du ønsker et nyt design af din eksisterende hjemmeside. Vores dygtigere designere har gennem tiden leveret mange lækre hjemmesideløsninger til en lang række forskellige virksomheder. Du kan se et udpluk af vores referencer her:

Ny hjemmeside reference

Hvorfor vælge en hjemmeside i WordPress

Der er mange gode grunde til at få lavet en professionel WordPress hjemmeside. Det er et af de mest udbredte CMS systemer på verdensplan. Med WordPress kan en erfaren udvikler skræddersy en ny hjemmeside til nærmest alle typer virksomheder.

Det estimeres, at der i dag er mere end 64 millioner hjemmesider verden over, der er udviklet i systemet. En af de vigtigste årsager til WordPress’ popularitet er, at der hele tiden bliver udviklet nye og bedre temaer, plugins mm, og andre løsninger, af det store community bad platformen.

Der er nærmest uanede muligheder med en WordPress hjemmeside, så uanset om du skal have et digitalt udstillingsvindue for dit galleri; en webshop med fiskeudstyr eller fremvise dine evner som automekaniker, så kan det snildt lade sig gøre med WordPress og de mange indstillinger og integrationer der er mulige. Hos os er der ingen tvivl: Vælg en ny hjemmeside i WordPress – så skal vi nok hjælpe dig med resten!

Troværdige

Troværdige

Med vores erfaring ved vi hvad der skal til for leads konverterer. Vores dokumenteret opskrift, er tilpasset efter overvågning af mere end 200 hjemmesider.

Google optimeret

Google optimeret

Det hjælper ikke at have en indbydende hjemmeside, hvis dine kunder ikke kan finde dig. Derfor er alle elementer som sidens struktur, sektioner og indhold nøje planlagt.

Konvertering

Vores hjemmesider er ikke kun dit online visitkort, vi leverer altid interaktive hjemmesider, der opfordrer besøgende til at foretage en handling.

3 gode råd til hvis du overvejer en ny hjemmeside

Går du med ny hjemmeside overvejelser, så er det naturligt, at du både gør dig tanker om hvem der skal lave siden, og hvilket CMS-system (Content Management System) den skal laves i. Det er vigtigt, at du i den forbindelse også husker at tænke på om hjemmesiden skal integreres med andre systemer samt om der på længere sigt kan opstå yderligere behov ifm. din virksomheds vækst.

Her anbefaler vi altid vores kunder at benytte WordPress, da der som tidligere nævnt er mange gode tilpasningsmuligheder, og fordi WordPress generelt er blandt de mest brugervenlige systemer.

Når du gør dig overvejelser ved ny hjemmeside WordPress er vores 3 bedste råd:

  • Find ud af, hvad hjemmesiden skal kunne
  • Få et WordPress bureau til at lave hjemmesiden
  • Sørg for, at kemien er på plads mellem dig og bureauet

Det er vigtigt, at du i fasen med ny hjemmeside overvejelser gør dig selv klart, hvad WordPress hjemmesiden skal kunne. Er der tale om en helt simpel side eller har du mere avancerede behov for at kunne betjene dine potentielle kunder ordentligt? Skriv gerne disse ting ned, så du har det forkromede overblik.

Det er de færreste, der selv kan lave en WordPress hjemmeside til mere end husbehov, og derfor anbefaler vi, at du får et WordPress bureau til at lave hjemmesiden. De besidder den fornødne viden og erfaring fra tidligere opgaver og kan som regel tænke løsningen igennem fra A til Å samt være opmærksomme på de vigtigste faldgruber, sikkerhedsrisici mm.

I processen omkring at finde det rette WordPress bureau er det alfa-omega, at kemien er i orden. Sørg for at finde nogen, der taler dit sprog og forstår din forretning fremfor nogen, der bare spytter hjemmesider ud i lange baner og binder dig til kostbare og årelange aftaler uden reel værdi.

Går du med overvejelser ved ny hjemmeside, og er du i tvivl om, hvor du skal begynde processen, så lad os tage et indledende møde, hvor vi afdækker dine behov og om der er et match mellem os og din virksomhed.

Det er naturligvis helt uforpligtende, men vi føler os overbeviste om, at vi kan løfte opgaven og levere en professionel hjemmeside til dig, som tager din virksomhed til nye højder.

Du kan læse mere om priser på hjemmesider her

Vores Process

1

Hurtigt introduktions møde

2

Vores forslag + strategi møde

3

Opstart af ny hjemmeside

4

4 uger til visuel præsentation

5

2 måneders udviklings garanti

FAQ

Hvordan foregår processen?

Vores proces omkring ny hjemmeside WordPress starter med et hurtigt introduktionsmøde, så vi kan lære hinanden at kende og se, hvordan kemien er. Her vi kommer også omkring de vigtigste aspekter af din forretning, så vi er klædt på til at lave et oplæg til dig.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Hele processen omkring udvikling af ny hjemmeside tager typisk 2-3 måneder fra starten af det indledende dialog til det færdig produkt går live. Læs mere i Vores Proces

Skal jeg selv levere tekst og billeder?

Vi foretrækker altid rigtige billeder til de hjemmesider vi udvikler, da det giver et mere personligt udtryk end de forfærdelige og kedelige stockbilleder, der desværre bliver brugt alt for mange steder. Så del endelig de billeder du måtte ligge inde med – eller lad os få skudt nogle nye.

Derfor bør du vælge en professionel WordPress hjemmeside

Der er ikke mange CMS systemer, der kan måle sig med WordPress, når det kommer til brugervenlighed og fleksibilitet. Det bliver konstant udviklet, så det holder trit med den teknologiske udvikling samt brugernes behov, og derfor bør du altid vælge en professionel WordPress hjemmeside, når du går med ny hjemmeside overvejelser.

Er det nogle skjulte omkostninger?

Hos os er der ingen skjulte omkostninger, når vi udvikler din nye hjemmeside. Du kender prisen på forhånd og alt, hvad pakken indeholder.

Hvad hvis jeg har brug for hjælp efterfølgende?

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du får brug for WordPress hjælp efter hjemmesiden er lanceret. Det er fuldt forståeligt, at der kan opstå nye behov i takt med, at din virksomhed vækster, så du må naturligvis bare sige til, hvis vi skal give din WordPress hjemmeside endnu en tur i maskinen. Læs mere om hjælp til WordPress her

Skal jeg selv vedligeholde hjemmesiden?

Vi leverer en færdig hjemmeside, som du selv kan arbejde videre med, hvis du har ønsker om dette. Du vil eksempelvis selv kunne tilføje nye sider, produkter eller blogindlæg, men hvis der er behov for hjemmeside vedligeholdelse af det tekniske fundament anbefaler vi, at du tilkøber dette hos os. Læs mere om vedligeholdelse her

Læs mere i vores artikler

Det at være en seo ekspert har med tiden udviklet sig til, at indeholde en rolle som den primære marketingansvarlige for mange virksomheder.

I kender det sikkert selv; hvor mange af jer kigger forbi den første side med Googles udvalgte resultater på jeres søgning?

’SEO tekst priser?’ Det er et spørgsmål, vi tit bliver mødt med, og det er selvfølgelig et meget relevant spørgsmål.

Scroll to Top