OnlineMarketers

Professionel ny hjemmeside

Få med en professionel hjemmeside, som er både SEO- og brugervenlig. Vi hjælper dig til mere synlighed online og sikrer, at din nye hjemmeside bliver en magnet for salg og leads!

Få en ny professionel WordPress hjemmeside

I den evigt digitaliserede verden er det blevet en selvfølge, at alle seriøse virksomheder har en hjemmeside. Som forbrugere er vi online hele dagen og derfor skal en virksomhed have en solid online tilstedeværelse – uanset om det er i form af en webshop, et udstillingsvindue eller et sted, hvor kunder kan henvende sig og få et tilbud på en service.

Vi kan hjælpe dig med en professionel hjemmeside i WordPress. Du bliver taget i hånden hele vejen gennem processen, og vi sørger for, at brugeroplevelsen er helt i top, teknikken spiller, og at siden bliver søgemaskinernes nye favorit. Efter at have udarbejdet og deltaget i mere end 150 forskellige cases omkring opbygning af ny hjemmeside, har vi tilpasset og perfektioneret vores proces, så du altid modtager det perfekte resultat. Med en professionel hjemmeside fra Online-Marketers, opbygger du tillid, der styrker dit brand:

Ny hjemmeside pris

Hvis du har besluttet dig for at få lavet en ny hjemmeside, har du nok også stillet dig selv spørgsmålet ”Hvad koster en professionel hjemmeside?”. Svaret på spørgsmålet er dog ikke så ligetil, da ny hjemmeside pris i høj grad handler om, hvad hjemmesiden skal kunne, om der f.eks. skal integreres med andre systemer, om det er en webshop eller måske en hjemmeside for f.eks. et servicefirma.

Vi vægter faglighed og kundeservice højt, og vi bistår dig meget gerne i processen omkring udvikling af ny hjemmeside. Med vores erfaring i opbygning af hjemmesider ved, vi hvad der skal til for at skaffe salg og leads. Vores dokumenterede opskrift er tilpasset på baggrund af overvågning af mere end 150 hjemmesider.

Vores priser starter ved 10.000 kr. for en komplet SEO optimeret hjemmeside, der er klar til at tage imod kunder. Pris på hjemmeside afhænger bl.a. af dine ønsker, nuværende position, krav og tiden der må bruges til redigering, design og udarbejdelse af indhold.

Ny Hjemmeside

Indeholder:

Komplet ny hjemmeside udviklet i WordPress

Fra 10.000,- kr. ekskl. moms.

4 VIGTIGE SPØRGSMÅL TIL EN NY HJEMMESIDE

Diagnosticer position

Diagnosticer position

Din ideelle kunde er grundlaget i historien – Vi guider dem på vejen

Identificering af Målgruppe

Identificering af Målgruppe

Det vigtigste spørgsmål i marketing – Hvem er din perfekte kunde

Nøgleværdier og Fremtidsanalyse

Nøgleværdier & Fremtidsanalyse

Hvorfor skulle den ideelle kunde vælge dig? – gør fordelene synlige.

Identificer kilder til troværdighed

Identificer kilder til troværdighed

Anmeldelser, priser, referencer og udtalelser på alle sider.

Hvorfor vælge en ny hjemmeside hos os?

For at kunne give dig en ny hjemmeside pris starter vi processen med at afdække dine behov og vurdere din nuværende situation. Første introduktionsmøde starter med en kort samtale omkring hvem I er, hvad I laver, jeres mål, realistiske forventninger og ambitioner. Efter en 20 min samtale har begge parter fået en klar forståelse for, om vi er det rigtige match.

Online Marketers arbejder med en hjemmeside garanti, der sikrer, at det er nemt for dig som kunde, og at du er i gode hænder. Vi kommunikerer altid tydeligt og proaktivt, og der er naturligvis ingen skjulte omkostninger, når først vi har givet dig en pris. Vores hjemmeside garanti bygger på følgende:

I stedet for at tage vores ord for gode varer, så tag et kig på, hvad vores kunder siger om os:

Hvad indeholder en ny professionel hjemmeside?

Vi laver en professionel WordPress hjemmeside til dig baseret på den nyeste teknik, som giver dine potentielle kunder den bedste brugeroplevelse muligt, når de besøger hjemmesiden. Vi er eksperter i hjemmeside optimering, så du kan være sikker på, at det hele spiller fra ende til anden. Man kan naturligvis ikke sige ny professionel hjemmeside uden også at tænke i hastighedsoptimering. Vores hjemmesideløsninger er altid trimmede, lynhurtige og ikke mindst designet, så de opfylder Googles krav til mobile indeksering først.

Når udvikler en ny professionel hjemmeside i samarbejde med dig bliver den skræddersyet til dine og kundernes behov. Vi sørger for et solidt teknisk fundament og eventuel integration til webshop eller bookingsystemer. Derudover leverer vores erfarne tekstforfattere velskrevne tekster til hjemmesiden, som naturligvis er SEO optimerede ift. de vigtigste søgeord for din virksomhed.

Med en professionel WordPress hjemmeside bygget på et velsmurt teknisk fundament, gode tekster og lækkert design er der næsten garanti for gode placeringer i Googles søgeresultater. Vi giver ingen garantier derpå, men vores erfaring siger, at når disse vigtige elementer er på plads, så er det i hvert fald et godt udgangspunkt. Dog skal man huske på, at en hjemmeside ikke kan stå alene, så hvis den virkelig skal ud over stepperne anbefaler vi, at du får tilknyttet en SEO konsulent hos os, som kan bistå med yderligere sparring og ikke mindst linkbuilding.

Design af ny hjemmeside

Funktionalitet og design går hånd i hånd, når vi skal designe en professionel hjemmeside. Vores grafikere og udviklere arbejder tæt sammen for at skabe lige præcis det udtryk, som vi mener bedst understøtter din forretning. I processen omkring design af ny hjemmeside har vi minimum 3 runder af kvalitetskontrol. På den måde sikrer vi, at intet er overladt til tilfældighederne, og at du til sidst står med et færdigt og visuelt lækkert produkt, som er lige som du ønsker det.

Vi kan hjælpe med design af ny hjemmeside helt fra bunden, men står naturligvis også til rådighed, hvis du ønsker et nyt design af din eksisterende hjemmeside. Vores dygtigere designere har gennem tiden leveret mange lækre hjemmesideløsninger til en lang række forskellige virksomheder. Du kan se et udpluk af vores referencer her:

Ny hjemmeside reference

Derfor bør du vælge en professionel WordPress hjemmeside

Der er mange gode grunde til at få lavet en professionel WordPress hjemmeside. Det er et af de mest udbredte CMS systemer på verdensplan. Med WordPress kan en erfaren udvikler skræddersy en ny hjemmeside WordPress til nærmest alle typer virksomheder. Det estimeres, at der i dag er mere end 64 millioner hjemmesider verden over, der benytter systemet. En af de vigtigste årsager til WordPress’ popularitet er, at der hele tiden bliver udviklet nye temaer, plugins mm. af det store community, der udgøres af dets brugere.

Der er nærmest uanede muligheder med en WordPress hjemmeside, så uanset om du skal lave et digitalt udstillingsvindue for dit galleri; en webshop med fiskeudstyr eller fremvise dine evner som automekaniker, så kan det snildt lade sig gøre med WordPress og de mange indstillinger og integrationer. Hos os er der ingen tvivl: Vælg en ny hjemmeside i WordPress – så skal vi nok hjælpe dig med resten!

Troværdige

Troværdige

Med vores erfaring ved vi hvad der skal til for leads konverterer. Vores dokumenteret opskrift, er tilpasset efter overvågning af mere end 200 hjemmesider.

Google optimeret

Google optimeret

Det hjælper ikke at have en indbydende hjemmeside, hvis dine kunder ikke kan finde dig. Derfor er alle elementer som sidens struktur, sektioner og indhold nøje planlagt.

Konvertering

Konvertering

Vores hjemmesider er ikke kun dit online visitkort, vi leverer altid interaktive hjemmesider, der opfordrer besøgende til at foretage en handling.

3 gode råd til dig der overvejer en ny hjemmeside

Går du med ny hjemmeside overvejelser, så er det naturligt, at du både gør dig tanker om hvem der skal lave siden, og hvilket CMS system (Content Management System) den skal laves i. Det er vigtigt, at du i den forbindelse også husker at tænke på om hjemmesiden skal integreres med andre systemer samt om der på længere sigt kan opstå yderligere behov ifm. din virksomheds vækst. Her anbefaler vi altid vores kunder at benytte WordPress, da der som tidligere nævnt er mange gode tilpasningsmuligheder, og fordi WordPress generelt er blandt de mest brugervenlige systemer.

Når du gør dig overvejelser ved ny hjemmeside WordPress er vores 3 bedste råd:

  • Find ud af, hvad hjemmesiden skal kunne
  • Få et WordPress bureau til at lave hjemmesiden
  • Sørg for, at kemien er på plads mellem dig og bureauet

Det er vigtigt, at du i fasen med ny hjemmeside overvejelser gør dig selv klart, hvad WordPress hjemmesiden skal kunne. Er der tale om en helt simpel side eller har du mere avancerede behov for at kunne betjene dine potentielle kunder ordentligt? Skriv gerne disse ting ned, så du har det forkromede overblik.

Det er de færreste, der selv kan lave en WordPress hjemmeside til mere end husbehov, og derfor anbefaler vi, at du får et WordPress bureau til at lave hjemmesiden. De besidder den fornødne viden og erfaring fra tidligere opgaver og kan som regel tænke løsningen igennem fra A til Å samt være opmærksomme på de vigtigste faldgruber, sikkerhedsrisici mm.

I processen omkring at finde det rette WordPress bureau er det alfa-omega, at kemien er i orden. Sørg for at finde nogen, der taler dit sprog og forstår din forretning fremfor nogen, der bare spytter hjemmesider ud i lange baner og binder dig til kostbare og årelange aftaler uden reel værdi.

Går du med overvejelser ved ny hjemmeside, og er du i tvivl om, hvor du skal begynde processen, så lad os tage et indledende møde, hvor vi afdækker dine behov og om der er et match mellem os og din virksomhed. Det er naturligvis helt uforpligtende, men vi føler os overbeviste om, at vi kan løfte opgaven og levere en professionel hjemmeside til dig, som tager din virksomhed til nye højder.

Vores Process

1

Hurtigt introduktions møde

2

Vores forslag + strategi møde

3

Opstart af ny hjemmeside

4

4 uger til visuel præsentation

5

2 måneders udviklings garanti

Book dit møde nu

Book dit møde nu

Vil du kickstarte din vækst? Sæt dig selv foran dine konkurrenter og udfyld kontaktformularen i dag.

Nedenunder finder du en kort besvarelse på ofte stillede spørgsmål, og mere om hvad du kan forvente under en samtale.

Kort beskrivelse

Første Introduktions møde starter med en kort samtale omkring hvem i er, hvad i laver, jeres mål, realistiske forventninger og ambitioner. Efter en 20 min samtale har vi begge fået en bedre forståelse for om vi er det rigtige match for jer.

Som udgangspunkt tager det 1 måned fra start til slut. Første 2-3 uger til design og kodning, 3 og 4  uge til indhold og kvalitets kontrol. 

En professionel WordPress hjemmeside  starter fra 10.000 kr. Ved større eller mere komplekse opgaver stiger prisen naturligvis tilsvarende. Hos Online-Marketers kan du altid dele betalingen over 2 eller flere gange.

Ja vi arbejder altid med udgangspunktet, at det skal være nemt for dig at foretage ændringer efterfølgende. 

FAQ
  1. Vores proces omkring ny hjemmeside WordPress starter med et hurtigt introduktionsmøde, så vi kan lære hinanden at kende og se, hvordan kemien er. Her vi kommer også omkring de vigtigste aspekter af din forretning, så vi er klædt på til at lave et oplæg til dig.
  2. Derefter kommer vi retur med vores overordnede tanker til en professionel hjemmeside og holder et strategimøde forud for igangsætning af processen.
  3. Når vi er nået til enig går vi i gang med at udvikle selve hjemmesiden. Du kan forvente at se den første version af hjemmesiden efter 2-3 uger, hvorefter vi sammen gennemgår hjemmesiden og får noteret alle større ændringer eller ønsker.
  4. En gennemsnitlig hjemmeside tager herefter op til 30 dage før den er helt færdig og klar til lancering. Og så kommer den store dag, hvor du er klar til at tage imod nye potentielle kunder og se magien udfolde sig!
  5. Vi har 2 måneders udviklingsgaranti, hvilket betyder, at der i løbet af de næste 60 dage kan foretages yderligere små tilpasninger.
  6. Derudover tilbyder vi 1 måneds gratis vedligeholdelse.

Læs mere her i Vores Process

Hele processen omkring udvikling af ny hjemmeside tager typisk 2-3 måneder fra starten af det indledende dialog til det færdig produkt går live.

Læs mere her i Vores Process

Vi foretrækker altid rigtige billeder til de hjemmesider vi udvikler, da det giver et mere personligt udtryk end de forfærdelige og kedelige stockbilleder, der desværre bliver brugt alt for mange steder. Så del endelig de billeder du måtte ligge inde med – eller lad os få skudt nogle nye.

Hvad angår tekster, så har vi naturligvis brug for input fra dig omkring din virksomhed og dine produkter/services, men det er altid vores erfarne tekstforfattere, der skriver teksterne, så vi har fokus på SEO og ikke mindst brugervenlighed og konvertering.

Der er ikke mange CMS systemer, der kan måle sig med WordPress, når det kommer til brugervenlighed og fleksibilitet. Det bliver konstant udviklet, så det holder trit med den teknologiske udvikling samt brugernes behov, og derfor bør du altid vælge en professionel WordPress hjemmeside, når du går med ny hjemmeside overvejelser.

Hos os er der ingen skjulte omkostninger, når vi udvikler din nye hjemmeside. Du kender prisen på forhånd og alt, hvad pakken indeholder.

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du får brug for WordPress hjælp efter hjemmesiden er lanceret. Det er fuldt forståeligt, at der kan opstå nye behov i takt med, at din virksomhed vækster, så du må naturligvis bare sige til, hvis vi skal give din WordPress hjemmeside endnu en tur i maskinen.

Du kan læse mere om hjælp til WordPress her


Vi fremhæver jeres tilstedeværelse på de online medier.  

Vi leverer en færdig hjemmeside, som du selv kan arbejde videre med, hvis du har ønsker om dette. Du vil eksempelvis selv kunne tilføje nye sider, produkter eller blogindlæg, men hvis der er behov for hjemmeside vedligeholdelse af det tekniske fundament anbefaler vi, at du tilkøber dette hos os.

Du kan læse mere om vedligeholdelse her

Læs mere i vores artikler

SEO er en forkortelse og står for Search Engine Optimization

Vælg den rigtige SEO ekspert til din virksomhed fra starten.

Hvad er de forskellige priser på SEO.

Scroll til toppen