OnlineMarketers

Professionel ny webshop

Vækst din virksomhed med en professionel ny webshop. Vi holder fokus på brugervenlighed og styrker dit brand. Med stor ekspertise og en innovativ tilgang, sikrer vi den helt rigtige præsententation af jeres produkter.

Professionel ny webshop

Vækst omsætningen med en responsiv ny webshop

Online-Marketers er et fuldservice webbureau. Det betyder praktisk talt, vi ikke alene sørger for det unikke udtryk af din virksomhed, men samtidig implementere de mest effektive metoder til, at skabe større omsætning for din virksomhed.

Det hjælper ikke meget, at have den pæneste nye webshop, hvis den er langsom, eller ikke konverterer som den skal. Vi holder altid fokus på webshoppens visuelle udtrykbrugervenlighed og et sikkert teknisk fundament

Det primære formål med en ny professionel webshop, er ofte den skal sikre flere konverteringer eller henvendelser. Det er her vores erfaring hjælper til, at skabe det perfekte responsive layout der fanger din målgruppes opmærksomhed. Med en baggrund som fuld service marketing bureau, ved vi nøjagtig hvordan dine produkter skal præsenteres, og hvor de forskellige call to aktion knapper skal placeres.

Selv det mest perfekte layout og teknisk solide fundament, hjælper ikke meget hvis kunderne ikke kan finde eller besøger din nye webshop. Vi tilbyder skræddersyet løsninger til online marketing, der sørger for din hjemmeside kommer ud til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.

Hvad koster en ny webshop

For at kunne give en pris, kræver det vi kender vigtige detaljer, som størrelsen af webshoppen, antallet af produkter. Svaret afhænger bl.a. af hvad din nye webshop skal kunne, hvilke systemer der skal integreres, hvor meget der skal optimeres, hvor meget der skal kodes og hvilken type webshop det skal være. 

Vi vægter faglighed og kundeservice højt, og bistår dig meget gerne i processen omkring udvikling af ny webshop. Med vores store erfaring i udviklingen af webshop ved vi, hvad der skal til for at øge dit salg og fange din målgruppes opmærksomhed. Vores succesfulde dokumenterede opskrift, er tilpasset på baggrund af overvågning af mere end 500 forskellige webshops.

Vores priser starter ved 15.000 kr. for en komplet webshop SEO optimeret hjemmeside.

Ny Hjemmeside

Indeholder:

Ny webshop i WordPress Woocommerce

Fra 15.000,- kr. ekskl. moms.

Vores proces ved ny professionel webshop

Vores proces omkring en ny webshop

Vi starter processen med, at afdække dine behov og vurdere din nuværende situation og position. Vi starter med et kort introduktionsmøde, hvor vi tager en kort samtale omkring hvem I er, hvad I laver, jeres mål, realistiske forventninger og ambitioner for fremtiden. Efter en 20 min samtale har begge parter fået en klar forståelse for, om vi er det rigtige match til at hjælpe jer i mål.

Hos Online Marketers har du altid en 100% tilfredshedsgaranti på ny webshop, det  sikrer, at det er nemt for dig som kunde. Vi kommunikerer altid tydeligt og proaktivt, og der er naturligvis ingen skjulte omkostninger.

Vores hjemmeside garanti bygger på følgende:

Hvilken ny webshop bør jeg vælge?

Hvilken ny webshop bør jeg vælge?

WordPress og Woocommerce er sammenlignet med alle andre e-handelsplatforme, klart den største og mest fleksible system til udvikling af en ny professionel shop. Ved at vælge en ny WordPress shop får du et SEO venligt system, med det største oig bedste udvalg af udvidelser til. Ifølge de seneste studier, er over 29% af alle store e-handelsplatforme udviklet i Woocommerce. 

En af de største fordele ved at vælge en Ny WordPress Woocommerce shop, er det brugervenlige system for både dig og udvikleren. Med sin store brugerbase, følger et stort udvalg af udviklede programmer, der gør Woocoomerse til det mest omkostningsvenlige valg. Som web bureau med speciale i WordPress kan vi nemt integrere, udvide eller udvikle nye funktioner.

Vi har ekseperimenteret og igennem tiden, udviklet mere end 150 unikke nye WordPress shop. Vi kender systemet og hvilke systemer og funktioner der med fordel kan anvendes. Derfor sørger vi altid for, at din nye WordPress shop på alle områder er optimeret og klar til, at modtage dine kunder bedst muligt.

For kort at opsummere, er Woocoomerce altså omstnings venlig, har den bedst mulige understøttelse, er beregnet til skallering med et brugervenligt system. Af standard funktioner eller moduler, der kan sættes op til en ny WordPress shop kan nævnes: betalinggateway, geolokation, nem lagerstyring, advancerede moms beregninger, mailsystemer mm. Som ekstra moduler kan Woocommerce nemt integreres med automatisk forsendelse, automatiseret regnskab, systemer til nyhedsbreve mm.

Sæt din nye webshops budskab i fokus

Sæt din nye webshops budskab i fokus

I den evigt digitaliserede verden er det afgørende, at have en webshop med et webshop design der tiltrækker din målgruppe. Det evigt voksende online marked er stort, men ligeledes er udbudet. Ifølge diverse undersøgelser, at over 55% af alle online brugere tjekker flere sider, inden de foretager deres køb eller henvender sig.  

Tager i betragtning af størrelsen på det online marked, er det kun forståeligt at forbrugerne kigger på flere sider, inden de beslutter sig for det rigtige valg. Hvis din virksomhed ikke allerede er præsenteret på det digitale landkort, mister du per automatik også muligheden for at nå en vigtig stor målgruppe, etablere dit brand eller skabe vigtige relationer.

Hos Online-Marketers udvikler vores we designere, det unikke udtryk der repræsentere dit brand perfekt. En ny webshop skal ikke alene sælge dine ydelser eller produkter, men også præsentere virksomhedens bedst muligt.

Med mange års erfaring og viden om hvad der virker, leverer vi altid et web design der både præsentere din virksomhed optimalt samtidig med det konvertere bedst muligt. 

Ved at investere mere i et flot unikt responsivt web design, opbygger du større tillid til din målgruppe. Vi har inhouse designere, der kan designe alle nødvendige billeder.

Vi er specialister i webshop udvikling

Specialister i udvikling af ny webshop

Som situationen er idag, ved vi som virksomhedsejere allerede, at den digitale handel kun bliver større. Oveni dette har vi lige lært, hvad en global pandemi kan have af konsekvenser for detailhandlen som vi kender den. 

WordPress er et af de mest brugervenlige, og alsidige e-handels platforme du kan ønske. Med sine mange muligheder, ligger der også et tilsvarende stort arbejde bag, at identificere de rigtige og bedste muligheder.

De fleste kan udvikle en shop, men det færreste udnytter hvad  platformenfaktisk har at tilbyde. Vedat have nogle af de dygtigste WordPress udviklere ved hånden, kan vi sikre du høster alle fordelene af hvad platformen kan tilbyde.

Vi garentere en gnidningsfri proces, der giver dig et nemt overblik fra start-slut. Vi kan hjælpe med alle opgaver relateret til webshop udvikling, diverse API integrationer, skallerbare systemer, webshop hastighedsoptimering, vejlédning, support eller WordPress vedligeholdelse. Vi arbejder med alt fra små til store virksomheder og har en stor portefølje af succesrige opgaver

Mangler du en ny webshop, hjemmeside eller trænger din gamle til modificeringer eller et frisk pust? Så kan vi hjælpe dig med udvikling af webshop. Hvad end du har af opgaver, har vi specialister til udvikling af WordPress, udvikling af Woocommerce, udvikling af Magento eller uvikling af webshop

Kom godt fra start med en SEO optimeret webshop
kom først på Google med en SEO optimeret webshop

SEO optimering af en webshop består primært i, at hjælpe søgemaskinerne som Google eller Bing med, at forstå hvad det er webshoppen handler om og hvilke søgninger der er relevante for den pågældene webshop. I modsætning til os brugere, kan søgemaskinerne ikke aflæse de forskellige informationer udfra billeder.

Hvis du ønsker at blive fundet, er den mest omkostningseffektive strategi, en god SEO optimeret webshop. Læs mere om vores kompetencer som SEO bureau

Ved bl.a. at arbejde med indholdet, brugervenligheden og SEO tekster på en webshop, kan vi fortælle hvilke Google, præcis hvilke søgninger der er relevante, og derved opnå bedre placeringer.

Hvis din webshop ikke er SEO optimeret, kan det i værste fald betyde du slet ikke rangere eller at dine konkurrenterne bliver vist foran dig. Her kan du lære mere eller finde en SEO tekstforfatter

Ved at vælge de rigtige søgeord, og implementere dem med de korrekte teknikker. Kan vi nå ud til dine potentielle kunder. Som grundregel handler det altid om, desto mere bedre SEO optimeret webshop du har, jo bedre rangeringer opnår du på alle dine søgeord.  

Som standard inkluderer en SEO klar webshop altid opsætning, vejledning og råd omkring Google My Business. Opsætning og domæne verificering i Google Search Console. Sociale signaler, Analyser, Nem SEO styring, Teknisk opsætning af HTML tags, Fuld billed optimering, Kategorier og meget mere.

Har du nogle spørgsmål om hvad en SEO optimeret webshop er, har vi har altid en SEO ekspert til at besvare dine spørgsmål. Her kan du finde mere om SEO tekst priser

I stedet for at tage vores ord for gode varer, så tag et kig på, hvad vores kunder siger om os:

Hjælp til markedsføring af ny webshop

Vores specialister i online marketing, kan hjælpe dig med at skabe, designe og udførelsen af dine marketing projekter. Modsat de fleste online marketing specialister, er vi eksperter i alle former og kanaler af online marketing som bl.a. mail marketing, generel digital marketing, og kommunikations specialister. Som primære kompetencer tilbyder vi hjælp til annoncering, SEO og konverterings optimeringer. 

Scroll til toppen