OnlineMarketers

Professionel ny webshop

Få større vækst med en professionel ny webshop, vi holder fokus på brugervenlighed og styrker dit brand. Med stor ekspertise og en innovativ tilgang, sikrer vi den helt rigtige præsentation af jeres produkter eller servicer.

Professionel ny webshop

Få større omsætning med en responsiv ny webshop

Som et fuldservice webbureau med din virksomhed i fokus, sikrer vi for det unikke visuelle udtryk af din virksomhed, kombineret med de mest effektive optimeringer og metoder til, at skabe større omsætning og progressiv vækst.

Det hjælper ikke noget, at have den flotteste ny webshop, hvis den er langsom, eller ikke skaber det ønskede salg. Ved at holde fokus på webshoppens visuelle udtrykbrugervenlighed og et sikkert teknisk fundament, er du sikret det bedst mulige udgangspunkt. 

Det primære formål med en ny professionel webshop, er den skal sikre flere konverteringer og/eller henvendelser. Det er her vores erfaring hjælper til, at skabe det perfekte responsive layout der fanger, netop din målgruppes opmærksomhed. Med en baggrund som fuld service marketing bureau, ved vi nøjagtig hvordan dine produkter skal præsenteres, og hvor de forskellige call to action knapper skal placeres.

Men selv det mest perfekte layout og teknisk solide fundament hjælper ikke, hvis dine kunder ikke kan finde din nye webshop. Vi tilbyder derfor skræddersyet løsninger indenfor søgemaskineoptimering, annoncering, SEO tekster, mail marketing og meget mere, der sørger for din hjemmeside rammer den rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt.

Hvad koster en ny webshop

For at svare på spørgsmålet, hvad koster en webshop. Kræver det vi kender alle de vigtige detaljer som størrelsen, antallet af produkter, antallet af indholdssider, forventninger og meget andet.

Svaret afhænger også af hvad din nye webshop løsning skal kunne, hvilke systemer der skal integreres, hvor meget der skal optimeres, hvor meget der skal tilpasses, kodes og hvilken type webshop det skal være. 

Vi vægter faglighed og kundeservice højt, og bistår dig meget gerne i processen omkring udvikling af ny webshop. Med vores store erfaring i udviklingen af webshop ved vi, hvad der skal til for at øge dit salg og fange din målgruppes opmærksomhed. Vores succesfulde dokumenterede opskrift, er tilpasset på baggrund af overvågning af mere end 500 forskellige webshops.

Vores priser starter ved 15.000 kr. for en komplet SEO klar webshop

Ny webshop

Indeholder:

Ny webshop i WordPress Woocommerce

Fra 15.000,- kr. ekskl. moms.

Kan afbetales over 12 mdr.

Vores proces ved ny professionel webshop

Vores proces bag ny webshop

Ved spørgsmålet om hvad en webshop koster, starter vi altid processen med, at afdække dine behov og vurdere din nuværende situation og position på markedet.

Inden et eventuelt samarbejde, kan du forvente et kort introduktionsmøde, hvor vi tager en kort samtale omkring hvem I er, hvad I laver, jeres mål, realistiske forventninger og ambitioner for fremtiden. Efter en 20 min samtale har begge parter fået en klar forståelse for, om vi er det rigtige match til at hjælpe jer i mål.

Hos Online Marketers har du altid 100% tilfredshedsgaranti på ny webshop løsning, det sikrer, at det er nemt og sikkert for dig som kunde. Vi kommunikerer altid tydeligt og proaktivt, og der er naturligvis ingen skjulte omkostninger.

Vores hjemmeside garanti bygger på følgende:

Hvilken ny webshop bør jeg vælge?

Hvilken system til ny webshop skal jeg vælge?

WordPress og Woocommerce er det største og mest fleksible system, til udvikling af en ny professionel webshop. Ved at vælge en ny WordPress med Woocommerce shop, får du et SEO venligt system, med det største udvalg af forudprogrammerede løsninger, plugins og udvidelser. Ifølge de seneste studier, bruger over 29% af alle store e-handelsplatforme en kombination af WordPress & Woocommerce til deres webshop.  

Den største fordele ved, at vælge en ny WordPress Woocommerce shop, er det brugervenlige system til gavn for både dig, dine kunder og din webshop udvikler. WordPress har med sin store loyale brugerbase, et stort udvalg af pre-udviklede programmer, der som bonus gør Woocoomerce til det mest omkostningsvenlige valg. Som web bureau med speciale i WordPress kan vi nemt integrere, udvide eller udvikle nye funktioner til din webshop. 

Vores webshop udvikler har udviklet, mere end 150 unikke nye WordPress sider med en Woocommerce shop. Vi kender systemet ud og ind og ved, hvilke systemer og funktioner der skal anvendes. Ved at vælge os, sikrer vi, at din nye WordPress shop på alle områder er optimeret og klar til, at modtage dine kunder på den bedst mulige måde. 

Woocoomerce er omkostnings venligt valg, der har den bedst mulige understøttelse og er udviklet til udvidelse. Som de mest nyttige ekstra funktioner eller moduler, der med fordel kan anvendes til en ny WordPress shop er:

  • betaling gateway
  • geolokation
  • nem lagerstyring
  • avancerede moms beregninger
  • mailsystemer
  • Automatisk forsendelse
  • Automatiseret regnskab
  • Nyhedsbreve mm. 
Sæt din nye webshops budskab i fokus

Sæt fokus på dit budskab

I den evigt digitaliserede verden, er det alt afgørende, at have en webshop løsning med et webshopdesign der tiltrækker netop den målgruppe du ønsker. Når det kommer til, at drive en webshop, handler det om, at skille sig udfra mængden. Ifølge de seneste undersøgelser, tjekker over 55% af alle forbrugere flere hjemmesider, inden de foretager deres køb eller henvender sig.    

Som en naturlighed, er det kun forståeligt at forbrugerne kigger på flere steder, inden de beslutter sig. Hvis din virksomhed ikke allerede er præsenteret på det digitale landkort, mister du altså per automatik også muligheden for at få del i den store vigtige målgruppe, etablere dit brand eller skabe vigtige relationer til fremtiden.  

Hos Online-Marketers udvikler vores web designere det unikke udtryk, der repræsenterer dit brand, på den bedst mulige måde. En ny webshop skal ikke alene sælge dine ydelser eller produkter, men også præsentere virksomhedens professionelt.  

Med vores mange års erfaring og ekspertise i hvad der virker, leverer vi altid et web design der både præsentere din virksomhed og samtidig konverterer dine besøgende til kunder.   

Skal du først skal have en ny webshop, kan du med fordel overveje, at investere i et mere unikt og flot responsivt web design, der bidrager med større tillid til din virksomhed. Vi har professionelle in house web-designere, der kan hjælpe med alt fra grafik til billeder. 

Vi er specialister i webshop udvikling

Specialister i udvikling af ny webshop

Som virksomhedsejere ved vi allerede, at den digitale handel og brugen af internettet kun bliver større. Skulle det ikke være nok, har vi lige lært, hvad en global pandemi kan have af konsekvenser for detailhandlen og deres fysiske lokationer, som vi kender dem.  

WordPress er et af de mest brugervenlige, og alsidige e-handels platforme du kan ønske. Med sine mange muligheder, ligger der også et tilsvarende stort arbejde bag, at identificere de bedste og rigtige muligheder. 

De fleste kan udvikle en webshop, men det færreste udnytter hvad  platformen faktisk alt kan tilbyde. Ved at alliere dig med de dygtigste WordPress udviklere, sikrer du udnyttelsen af alle de mange fordele platformen kan tilbyde. 

Vi garanterer en gnidningsfri proces, der giver dig et nemt overblik fra start-slut. Vi kan hjælpe med alle opgaver relateret til webshop udvikling, diverse Api integrationer, skalerbare systemer, webshop hastighedsoptimering, vejledning, support eller WordPress vedligeholdelse. Vi arbejder med alt fra små til store virksomheder og har en stor portefølje af succesfulde opgaver 

Mangler du en ny webshop løsning, hjemmeside eller trænger din gamle til modificeringer med et frisk pust? Så kan vi hjælpe dig med udvikling af webshop. Hvad end du har af opgaver, har vi specialister til udvikling af WordPress, udvikling af Woocommerce, udvikling af Magento eller webshop udvikler. 

Kom godt fra start med en SEO optimeret webshop
kom først på Google med en seo webshop

Det primære arbejde ved SEO optimering af en webshop består i, at hjælpe søgemaskinerne som eksempelvis Google eller Bing til, at forstå hvad webshoppen indhold handler om, og hvilke søgninger der er relevante til en webshop løsning. 

Hvis du ønsker at blive fundet, er den mest omkostningseffektive strategi, en god SEO optimeret webshop. Læs mere om vores kompetencer som SEO bureau 

Ved eksempelvis at forbedre indholdet, brugervenligheden og anvende SEO tekster på en webshop, kan vi fortælle hvilke Google, præcis hvilke søgninger der er relevante for din webshop. Hvis din webshop ikke er SEO optimeret eller lokal seo optimereret, kan det i værste fald betyde du slet ikke rangere, eller at dine konkurrenterne bliver vist foran dig. Du kan lære mere eller finde en SEO tekstforfatter. 

Med brugen af de rigtige søgeord og brugen af de korrekte teknikker til implementering heraf, sikrer vi du når ud til dine potentielle kunder.  

Som standard inkluderer en SEO klar webshop altid, opsætning, vejledning og råd omkring alle elementer indenfor søgemaskineoptimering, som optimering af Google My Business. Opsætning og domæne verificering i Google Search Console. sociale signaler, analyser, nem SEO styring, teknisk opsætning af HTML tags, billed optimering, kategorier og meget mere. 

Har du stadig spørgsmål omkring webshop, eller hvad en søgemaskineoptimering webshop indeholder, har vi har altid en SEO ekspert til at besvare dine spørgsmål. Her kan du finde mere om SEO tekst priser 

I stedet for at tage vores ord for gode varer, så tag et kig på, hvad vores kunder siger om os:

Få hjælp til markedsføring af ny webshop?

Vores specialister i online marketing, kan hjælpe dig med at skabe, designe og udførelsen af dine marketingprojekter. Modsat de fleste online marketing specialister, er vi eksperter i alle former og kanaler af online marketing som bl.a. mail marketing, generel digital marketing, og kommunikations specialister. Som primære kompetencer tilbyder vi hjælp til annoncering, SEO og konverterings optimeringer.   

Scroll to Top