OnlineMarketers

Hastighedsoptimering af hjemmeside

Vækst omsætningen og overhal dine konkurrenter, med hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside. Vidste du? At for hvert sekund du gennemsnitligt skærer af indlæsningstiden på en hjemmeside, øges konverteringsraten gennemsnitligt med over 300%. Hos os er du altid sikret de bedste priser, og de mest effektive løsninger.

hastighedsoptimering banner

"Danmarks bedste hastighedsoptimering af hjemmeside med 100% tilfredshedsgaranti"

Når det kommer til hastigheden på en hjemmeside eller webshop, er der ikke mange ordsprog der passer bedre end Benjamin Franklins gamle “Time is Money.”

Ifølge studier foretaget af Google, der har analyseret den gennemsnitlige bruger, er det blevet konstateret, at tager en hjemmeside mere end 3 sekunder før den er klar, vil over 50% af de besøgende allerede forladt hjemmesiden igen.

Med optimering af dit website sikrer vi, at du ikke mister potentielle kunder inden de har set, hvad det er du har at tilbyde. En godt optimeret side bidrager til en god brugeroplevelse, der giver bedre placeringer, flere besøgende og større vækst.

Hos Online-Marketers er du altid sikret et godt resultat af din hastighedsoptimering med 100% tilfredsgaranti.

hastighedsoptimering med 100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti

Hvad er hastighedsoptimering?

Den enkle forklaring på hastighedsoptimering, er processen der ligger bag at forbedre hastigheden af hjemmesiden. Hastigheden af en hjemmeside kan måles ved at se, hvor længe der går fra du trykker på et link eller skriver navnet på siden i adresselinjen og trykker enter, til hjemmesiden bliver vist og er klar til brug. 

Hvis du allerede nu ønsker at teste, hvordan det står til med din egen hjemmeside eller måske ønsker at følge med i resultaterne af din nuværende hjemmeside optimering, anbefaler vi, at du bruger Google eget gratis analyseværktøj  Pagespeed Insights 

4 gode grunde til hastighedsoptimering af hjemmeside

brugeroplevelse ikon

God brugeroplevelse

Fasthold flere af dine besøgende og giv dem en grund til at vælge at blive dine nye kunder.

Bedre placeringer

Søgemaskiner som Google belønner hurtige hjemmesider med bedre placeringer 

Flere konverteringer

Flere konverteringer

Studier har vist for hvert 100 ms sparet, stiger omsætningen gennemsnitligt med 1,55%.

vækst ikon

Større vækst

SEO hastighedsoptimering af hjemmeside giver flere tilfredse kunder og større omsætning.

Vores tilgang til hastighedsoptimering

Vores tilgang til hastighedsoptimering

Første skridt i processen omkring god hastighedsoptimering handler om at lære systemet at kende. Vi starter altid med en kort samtale, der handler om at få adgang til systemet og høre mere om den eventuelle viden du har om dit setup. 

Efter vi har fået adgang til systemet, foretager vi forskellige analyser af hjemmesiden for at skabe et overblik over, hvilke optimeringstiltag der allerede er lavet, hvilke der mangler og hvad hjemmesiden indeholder. 

Efter analysen af hjemmesiden er klar, behandler vi de forskellige mangler, retter eventuelle fejl og optimerer dårlig skrevet koder. Når vi er færdige med udførelsen af en WordPress seo hastighedsoptimering, aftaler vi en kort samtale, hvor vi fællesskab kan teste din nye hurtige side. 

Når vi er færdige med den indledende proces omkring WordPress hastighedsoptimering, vælger de fleste en af vores billige pakkeløsninger til løbende optimering. Med en løbende optimering af hjemmeside, sikrer du hastigheden af hjemmesiden altid er i er i top. 

Vi tilbyder optimering af WordPress og Magento systemer. Med over 10 års erfaring og specialiseret viden, er du altid sikker på det absolut bedste resultat til din hjemmeside. 

Det tekniske ved hastighedsoptimering af hjemmeside

Teknisk hastighedsoptimering af hjemmeside

Efter vi har analyseret hjemmesiden, og vi har identificeret indholdet og områderne der trænger til forbedringer. Gennemgår vi hjemmesiden for overflødige kode, programmer, plugins eller udvidelser, der kan kombineres eller ikke længere skal bruges. 

Alt efter hvordan hjemmesiden er sat op, kan det være nødvendigt at finde alternativer til de nuværende systemer eller kode nye, bedre eller hurtigere løsninger. 

Efter hjemmesiden er ryddet op for overflødige elementer, starter vi med en optimering af billeder. Optimering af billeder kan udføres på mange måder, men vi har med garanti den mest effektive metode.  

Et andet godt sted at starte, er hjemmesidens kode. I koden findes der med garanti mange steder på hvor HTML, CSS eller JavaScript kan kombineres, kodes bedre eller delvist fjernes. Det er vigtigt, at vi altid udnytter de seneste muligheder indenfor hjemmeside udvikling og ikke lader forældede metoder sløve hastigheden.  

Det sidste skridt i optimering af hjemmeside eller hastighedsoptimering af webshop, bliver der ryddet op i databasen, hvor vi sletter alle de gamle og overflødige tabeller. Herefter installerer vi hjemmesiden på et CDN netværk (”content delivery netværk”) og sørger for, at hjemmesiden altid er lyn hurtig og i optimal stand til dine brugere. 

Alt efter budget prioriterer vi eventuelle fejl og mangler og foreslår, hvilke optimeringer der vurderes at have den største effekt til forbedring af hastigheden på hjemmesiden. 

Løsninger til hastighedsoptimering

Har du en større hjemmeside, webshop eller en løsning baseret på Magento, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

WordPress Hastighedsoptimering

Indeholder:

Komplet hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside

Fra 3000,- kr. ekskl. moms.

Pakkeløsning

Indeholder:

Løbende optimering af hjemmeside inkl. CDN

Fra 200,- kr. per måned

FAQ

Hvad koster hastighedsoptimering?

Prisen på hastighedsoptimering starter fra 3.000 kr. og er baseret på en ganske almindelige hjemmeside med op til 5 undersider. En mindre webshop koster typisk 5-6.000 kr.

Prisen afhænger altid af størrelsen og den nuværende optimering af hjemmesiden. Vil have et fast tilbud på en hjemmeside optimering, anbefaler vi, at du kontakter en af vores optimerings eksperter.

Hastighedsoptimering WordPress hjemmeside

Hos Online-Marketers er vi specialister i hastighedsoptimering af WordPress hjemmesider. Vi har arbejdet dedikeret med optimering af WordPress sider i over 10 år. 

Med vores store ekspertise i hastighedsoptimering af WordPress, tilbyder vi naturligvis altid 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Hvorfor er hastighedsoptimering vigtig?

Hastigheden på hjemmesiden er vigtigere i 2021 end nogensinde før. Vi anbefaler kraftigt, at du prioriterer hastigheden på din hjemmeside, da den har stor betydning for din overordnede online marketing og tilstedeværelse. Hastighedsoptimering har direkte og positiv effekt på din omsætning og er et vigtigt led i effektiv  søgemaskineoptimering.

En langsom hjemmeside medfører ofte frafaldne kunder, og dermed færre konverteringer. Når mange forlader din hjemmeside, ser Google dette som et dårligt signal og placerer hjemmesiden dårligere i deres søgeresultater.

Ved at vende den dårlige spiral og levere den bedst mulige brugeroplevelse til dine kunder, øger vi dine placeringer og skaber en stabil vækst.

Hvor hurtig skal en hjemmeside være?

Google annoncerede tilbage i 2018, at de fra nu af ville fokusere på mobilhastigheden til rangering af hjemmesider. Ingen kender Googles algoritmer, men med denne annoncering ved vi, at hastigheden på en hjemmeside er et af nøgleelementerne til en god bruger oplevelse. 

Hastighed på mobil – Ifølge diverse studier foretaget af Google selv, forlader over 50% af brugerne siden, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade. I 2021 viste de seneste studier, at tallet lå på ca. 54% frafald fra siden, hvis den tog mere end 3 sekunder at loade.

Hvad er det aktuelle gennemsnit? – Selvom Google har fundet at de fleste forlader hjemmesiden, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade, så har analyser vist, at den gennemsnitlige hjemmeside faktisk tager over 15 sekunder før den er klar til brug (!).

Hvis jeg ikke er tilfreds med min hastighedsoptimering?

Hvis du ikke er tilfreds med din hastighedsoptimering, så er du sikret pengene tilbage pga. vores 100% tilfredsgaranti.

Modtag et tilbud

Ønsker du en snak om din nuværende hjemmeside eller vil du have et tilbud på wordpress hastighedsoptimering eller bare? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores CEO og SEO specialist Roland Nielsen står altid klar til at hjælpe dig på rette vej. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. 

Scroll to Top