OnlineMarketers

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering af hjemmeside med 100% tilfredshedsgaranti

Når det kommer til hastigheden på en hjemmeside, er der ikke mange ordsprog der passer bedre end Benjamin Franklins gamle “Time is Money.” Ifølge studier foretaget af Google, hvor de har analyseret den gennemsnitlige bruger, er det blevet konstateret, at tager en hjemmeside mere end 3 sekunder før den er klar, vil over 50% af de besøgende allerede forladt hjemmesiden igen.

Gennem hastighedsoptimering af dit website sikrer vi, at du ikke mister potentielle kunder inden de har set, hvad det er du har at tilbyde. Hastighedsoptimering bidrager til en god brugeroplevelse, der giver bedre placeringer, flere besøgende og større vækst. Hos Online-Marketers er du altid sikret et godt resultat med 100% tilfredsgaranti.

hastighedsoptimering med 100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti

Hvad er hastighedsoptimering?

Den enkle forklaring på  hastighedsoptimering, er processen der ligger bag at forbedre hastigheden af hjemmesiden. Hastigheden af en hjemmeside kan måles ved at se, hvor længe der går fra du trykker på et link eller skriver navnet på siden i adresse linjen og trykker enter, til hjemmesiden bliver vist og er klar til brug.

Hvis du allerede nu ønsker at teste, hvordan det står til med din egen hjemmeside eller måske ønsker at følge med i resultaterne af din nuværende hjemmeside optimering, anbefaler vi, at du bruger Google eget gratis analyseværktøj  Pagespeed Insights

4 gode grunde til hastighedsoptimering af hjemmeside

God brugeroplevelse ikon

God brugeroplevelse

Fasthold flere af dine besøgende og giv dem en grund til at vælge at blive dine nye kunder.

Bedre placeringer

Søgemaskiner som Google belønner hurtige hjemmesider med bedre placeringer 

Flere konverteringer

Flere konverteringer

Studier har vist for hvert 100 ms sparet, stiger omsætningen gennemsnitligt med 1,55%.

Større vækst

Større vækst

Hastighedsoptimering af hjemmeside giver flere tilfredse kunder og større omsætning.

Vores process til hastighedsoptimering

Første skridt i processen omkring god hastighedsoptimering handler om at lære systemet at kende. Vi starter altid med en kort samtale, der handler om at få adgang til systemet og høre mere om den eventuelle viden du har om dit setup. Efter vi har fået adgang til systemet, foretager vi forskellige analyser af hjemmesiden for at skabe et overblik over, hvilke optimeringstiltag der allerede er lavet, hvilke der mangler og hvad hjemmesiden indeholder.

Efter analysen af hjemmesiden er klar, behandler vi de forskellige mangler, retter eventuelle fejl og optimerer dårlig skrevet koder. Når vi er færdige med udførelsen af en hastighedsoptimering, aftaler vi en kort samtale, hvor vi fællesskab kan teste din nye hurtige side.

Når vi er færdige med den indledende process omkring hastighedsoptimering af hjemmesiden, vælger de fleste en af vores billige pakkeløsninger til løbende hastighedsoptimering. Med en løbende optimering af hjemmeside, sikrer du hastigheden af hjemmesiden altid er i er i top.

Vi tilbyder hastighedsoptimering WordPress og hastighedsoptimering af Magento systemer. Med 10 års erfaring og specialiseret viden, er du altid sikker på det absolut bedste resultat.

Det tekniske ved en hastighedsoptimering af hjemmeside

Det tekniske ved hastighedsoptimering af hjemmeside

Når hjemmesiden er analyseret, og vi har identificeret, hvad den indeholder, gennemgår vi hjemmesiden for overflødige koder, programmer, plugins eller udvidelser. Alt efter hvordan hjemmesiden er bygget op, kan det være nødvendigt at finde alternativer til det nuværende system eller kode nye og bedre løsninger.

Efter hjemmesiden er ryddet op, starter vi med en optimering af de tungeste elementer: nemlig billeder. Optimering af billeder kan udføres på mange måder, men vi har med garanti en af de mest effektive metoder. 

Efter at have optimeret alle billeder, er det tid til at analysere hjemmesidens kode nærmere. Der er med garanti mange steder på hjemmesiden hvor HTML, CSS eller JavaScript kan kodes bedre, kombineres eller delvist fjernes. Det er vigtigt, at vi altid udnytter de seneste muligheder indenfor udvikling og ikke lader forældede metoder sløve hastigheden. 

Som det sidste skridt i optimering af hjemmeside, rydder vi op i databasen og sletter alle overflødige tabeller. Herefter installerer vi hjemmesiden på et CDN netværk (”content delivery netværk”) og sørger for, at hjemmesiden altid er i optimal stand til dine brugere.

Alt efter budget prioriterer vi eventuelle fejl og mangler og foreslår, hvilke optimeringer der vurderes at have den største effekt omkring forbedring af hastigheden på hjemmesiden.

Løsninger til hastighedsoptimering

Har du en større hjemmeside, webshop eller en løsning baseret på Magento, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Hastighedsoptimering WordPress

Indeholder:

Komplet hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside

Fra 3000,- kr. ekskl. moms.

Pakkeløsning

Indeholder:

Løbende optimering af hjemmeside inkl. CDN

Fra 200,- kr. per måned

FAQ

Prisen på hastighedsoptimering fra 3.000 kr. er baseret på en ganske almindelige hjemmeside med op til 5 undersider. En mindre webshop koster typisk omkring 5-6.000 kr.

Prisen afhænger af størrelsen på hjemmesiden, så hvis du vil have et fast tilbud på en hjemmeside optimering, anbefaler vi, at du kontakter en af vores eksperter.

Hos Online-Marketers er vi specialister i hastighedsoptimering af WordPress hjemmesider. Vi har arbejdet dedikeret med optimering af WordPress sider i over 10 år. 

Med vores store ekspertise i hastighedsoptimering af WordPress, tilbyder vi naturligvis altid 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Hastigheden på hjemmesiden er vigtigere i 2021 end nogensinde før. Vi anbefaler kraftigt, at du prioriterer hastigheden på din hjemmeside, da den har stor betydning for din overordnede online marketing og tilstedeværelse.

 

Hastighedsoptimering har direkte og positiv effekt på din omsætning og er et vigtigt led i effektiv  søgemaskineoptimering.

 

En langsom hjemmeside medfører ofte frafaldne kunder, og dermed færre konverteringer. Når mange forlader din hjemmeside, ser Google dette som et dårligt signal og placerer hjemmesiden dårligere i deres søgeresultater.

 

Ved at vende den dårlige spiral og levere den bedst mulige brugeroplevelse til dine kunder, øger vi dine placeringer og skaber en stabil vækst.

Google annoncerede tilbage i 2018, at de fra nu af ville fokusere på mobilhastigheden til rangering af hjemmesider. Ingen kender Googles algoritmer, men med denne annoncering ved vi, at hastigheden på en hjemmeside er et af nøgleelementerne til en god bruger oplevelse. 


Hastighed på mobil – Ifølge diverse studier foretaget af Google selv, forlader over 50% af brugerne siden, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade. I 2021 viste de seneste studier, at tallet lå på ca. 54% frafald fra siden, hvis den tog mere end 3 sekunder at loade.

 

Hvad er det aktuelle gennemsnit? – Selvom Google har fundet at de fleste forlader hjemmesiden, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade, så har analyser vist, at den gennemsnitlige hjemmeside faktisk tager over 15 sekunder før den er klar til brug (!).

Hvis du ikke er tilfreds med din hastighedsoptimering, så er du sikret pengene tilbage pga. vores 100% tilfredsgaranti.

Få et tilbud

Ønsker du en snak om din nuværende hjemmeside eller vil du have et tilbud på hastighedsoptimering? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores CEO og SEO specialist Roland Nielsen står altid klar til at hjælpe dig på rette vej. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. 

Scroll til toppen