OnlineMarketers

Hastighedsoptimering af hjemmeside

Vækst omsætningen og overhal dine konkurrenter, med hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside. Vidste du? At for hvert sekund du gennemsnitligt skærer af indlæsningstiden på en hjemmeside, øges konverteringsraten gennemsnitligt med over 300%. Hos os er du altid sikret de bedste priser, og de mest effektive løsninger.

hastighedsoptimering banner

"Hastighedsoptimering af hjemmeside med 100% tilfredshedsgaranti"

Når det kommer til hastigheden på en hjemmeside eller webshop, er der ikke mange ordsprog der passer bedre end Benjamin Franklins gamle “Time is Money.”

Ifølge studier foretaget af Google, der har analyseret den gennemsnitlige bruger, er det blevet konstateret, at tager en hjemmeside mere end 3 sekunder før den er klar, vil over 50% af de besøgende allerede forladt hjemmesiden igen.

Med optimering af dit website sikrer vi, at du ikke mister potentielle kunder inden de har set, hvad det er du har at tilbyde. En godt optimeret side bidrager til en god brugeroplevelse, der giver bedre placeringer, flere besøgende og større vækst.

Hos Online-Marketers er du altid sikret et godt resultat af din hastighedsoptimering med 100% tilfredsgaranti.

hastighedsoptimering med 100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti

4 gode grunde til hastighedsoptimering af hjemmeside

brugeroplevelse ikon

1. God brugeroplevelse

Fasthold flere af dine besøgende og giv dem en grund til at vælge at blive dine nye kunder.

2. Bedre placeringer

Søgemaskiner som Google belønner hurtige hjemmesider med bedre placeringer 

Flere konverteringer

3. Flere konverteringer

Studier har vist for hvert 100 ms sparet, stiger omsætningen gennemsnitligt med 1,55%.

vækst ikon

4. Større vækst

SEO hastighedsoptimering af hjemmeside giver flere tilfredse kunder og større omsætning.

Vores tilgang til hastighedsoptimering

Vores tilgang til hastighedsoptimering

Første skridt i processen omkring god hastighedsoptimering handler om at lære systemet at kende. Vi starter altid med en kort samtale, der handler om at få adgang til systemet og høre mere om den eventuelle viden du har om dit setup. 

Efter vi har fået adgang til systemet, foretager vi forskellige analyser af hjemmesiden for at skabe et overblik over, hvilke optimeringstiltag der allerede er lavet, hvilke der mangler og hvad hjemmesiden indeholder. 

Efter analysen af hjemmesiden er klar, behandler vi de forskellige mangler, retter eventuelle fejl og optimerer dårlig skrevet koder. Når vi er færdige med udførelsen af en WordPress seo hastighedsoptimering, aftaler vi en kort samtale, hvor vi fællesskab kan teste din nye hurtige side. 

Når vi er færdige med den indledende proces omkring WordPress hastighedsoptimering, vælger de fleste en af vores billige pakkeløsninger til løbende optimering. Med en løbende optimering af hjemmeside, sikrer du hastigheden af hjemmesiden altid er i er i top. 

Vi tilbyder optimering af WordPress og Magento systemer. Med over 10 års erfaring og specialiseret viden, er du altid sikker på det absolut bedste resultat til din hjemmeside. 

Hvad er hastighedsoptimering?

Den enkle forklaring på hastighedsoptimering er processen ved, at forbedre hastigheden eller med andre ord indlæsningstiden af en hjemmeside. Hastigheden af en hjemmeside kan nemt måles ved, at se hvor længe der tager fra, at du trykker på et link eller skriver navnet på siden i i din browser, til hjemmesiden bliver vist og er klar til brug. 

Du kan med fordel tjekke og køre en gratis test med Pagespeed Insights, der giver dig et godt indblik i styrker og svagheder ved din egen hjemmeside.

Det tekniske ved hastighedsoptimering af hjemmeside

Teknisk hastighedsoptimering af hjemmeside

Det første led i teknisk hastighedsoptimering, er en vigtig analyse af en hjemmesidens nuværende position. Ved at identificere problemerne, kan vi nemt planligge indsatsen til, områderne der trænger til forbedringer.

Vi gennemgår hjemmesiden for overflødig kode, programmer, plugins og/eller udvidelser, der kan kombineres eller måske helt fjernes. 

Alt efter hvordan en hjemmeside er sat op, kan det være nødvendigt at finde alternativer til de nuværende løsninger, eller kode nye, bedre eller hurtigere løsninger. 

I hjemmesidens kode, findes der med garanti mange steder på hvor HTML, CSS eller JavaScript kan kombineres, kodes mere effektivt eller delvist fjernes. Det er vigtigt, at vi altid udnytter de seneste muligheder indenfor hjemmeside udvikling og ikke lader forældede metoder sløve hastigheden. 

Det sidste skridt i optimering af hjemmeside eller hastighedsoptimering af webshop løsning, bliver der ryddet op i databasen, hvor vi sletter alle de gamle og overflødige tabeller. Hvorefter vi installerer hjemmesiden på Amazon CDN netværk (”Content Delivery Netværk,”) der med afstand er en af verdens hurtigste netværk til hjemmesider og webshops.

Er du begrænset af  budget, kan vi prioritere eventuelle fejl og mangler, hvorefter vi kan komme med vores forslag til, hvilke optimeringer er de vigtigste og hvilke der vurderes at have den største effekt på forbedring af hastigheden på netop din hjemmeside. 

Løsninger til hastighedsoptimering

Har du en større hjemmeside, webshop eller en løsning baseret på Magento, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

WordPress Hastighedsoptimering

Indeholder:

Komplet hastighedsoptimering af WordPress hjemmeside

Fra 3000,- kr. ekskl. moms.

Pakkeløsning

Indeholder:

Markedets bedste hjemmeside optimering inkl. CDN

Fra 200,- kr. per måned

FAQ

Hvad koster hastighedsoptimering?

Prisen på hastighedsoptimering starter fra 3.000 kr. og er baseret på en ganske almindelige hjemmeside med op til 5 undersider. En mindre webshop koster typisk 15.000 kr.

Prisen afhænger altid af størrelsen og den nuværende optimering af hjemmesiden. Vil have et fast tilbud på en hjemmeside optimering, anbefaler vi, at du kontakter en af vores optimerings eksperter.

Hastighedsoptimering WordPress hjemmeside

Hos Online-Marketers er vi specialister i hastighedsoptimering af WordPress hjemmesider. Vi har arbejdet dedikeret med optimering af WordPress sider i over 10 år. 

Med vores store ekspertise i hastighedsoptimering af WordPress, tilbyder vi naturligvis altid 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Hvorfor er hastighedsoptimering vigtig?

Hastigheden på hjemmesiden er vigtigere i 2021 end nogensinde før. Vi anbefaler kraftigt, at du prioriterer hastigheden på din hjemmeside, da den har stor betydning for din overordnede online marketing og tilstedeværelse. Hastighedsoptimering har direkte og positiv effekt på din omsætning og er et vigtigt led i effektiv  søgemaskineoptimering.

En langsom hjemmeside medfører ofte frafaldne kunder, og dermed færre konverteringer. Når mange forlader din hjemmeside, ser Google dette som et dårligt signal og placerer hjemmesiden dårligere i deres søgeresultater.

Ved at vende den dårlige spiral og levere den bedst mulige brugeroplevelse til dine kunder, øger vi dine placeringer og skaber en stabil vækst.

Hvor hurtig skal en hjemmeside være?

Google annoncerede tilbage i 2018, at de fra nu af ville fokusere på mobilhastigheden til rangering af hjemmesider. Ingen kender Googles algoritmer, men med denne annoncering ved vi, at hastigheden på en hjemmeside er et af nøgleelementerne til en god bruger oplevelse. 

Hastighed på mobil – Ifølge diverse studier foretaget af Google selv, forlader over 50% af brugerne siden, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade. I 2021 viste de seneste studier, at tallet lå på ca. 54% frafald fra siden, hvis den tog mere end 3 sekunder at loade.

Hvad er det aktuelle gennemsnit? – Selvom Google har fundet at de fleste forlader hjemmesiden, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade, så har analyser vist, at den gennemsnitlige hjemmeside faktisk tager over 15 sekunder før den er klar til brug (!).

Hvad betyder hastighedsoptimering med garanti?

Hvis du ikke er tilfreds med din hastighedsoptimering, så er du sikret pengene tilbage pga. vores 100% tilfredsgaranti.

Modtag et tilbud på hastighedsoptimering

Ønsker du en snak om din nuværende hjemmeside eller vil du have et tilbud på wordpress hastighedsoptimering? Så er du er altid velkommen til at kontakte os. Vores CEO og SEO specialist Roland Nielsen, står altid klar til at hjælpe dig på rette vej. Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring på +45 42 800 768, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. 

Scroll to Top