OnlineMarketers

google specialiseret SEO bureau

Få flere leads eller salg

gør krav på din top placeringer og kom før dine konkurrenter.

Vi udnytter mulighederne og forvandler Google til dit største aktiv

Teknisk SEO

Teknisk SEO

Vi er altid opdateret med de seneste retningslinjer og udnytter mulighederne dine konkurrenter ikke kender til at skabe vækst.

Link building

Link building

Med vores relationer til over 500 danske og 2000 internationale hjemmesider, sikrer vi dig effektiv og prisvenlig link building.

Indhold

Indhold

Vores indholds specialister har en bred viden om de forskellige markeder. Vi leverer det perfekte indhold der fanger dine kunder.

Månedlig SEO pakke, samtale og rapport

Starter fra 5.000 kr per måned

business-consulting-icon-vector-26454891

Book dit møde nu

Vil du kickstarte din vækst? Sæt dig selv foran dine konkurrenter og udfyld kontaktformularen i dag.

Nedenunder finder du en kort besvarelse på ofte stillede spørgsmål og mere om, hvad du kan forvente under et opkald og hvad den første samtale handler om.

Kort beskrivelse

Første Introduktions møde starter med en kort samtale omkring hvem i er, hvad i laver, jeres mål, realistiske forventninger og ambitioner. Efter en 20 min samtale har vi begge fået en bedre forståelse for om vi er det rigtige match for jer.

Som udgangspunkt kan du forvente mere trafik 6-9 måneder efter start og 9-12 måneder før investeringer begynder at give afkast.

Som udgangspunkt tager det 1 måned fra start til slut. Første 2-3 uger til design og kodning, 3 og 4  uge til indhold og kvalitets kontrol. 

Vi anser os selv for værende  Danmarks skarpeste SEO bureau. Med vores mange års erfaring i udførelsen SEO strategier, er vi den ideelle partner til at sikre din virksomheds vækst.

Derfor bør du vælge et Webbureau med speciale i SEO

Du har brug for en SEO partner der tager de rigtige beslutninger, tager tiden til at lære dine kunder at kende og leverer en gennemsigtig indsats hele vejen igennem. Et godt web bureau sikrer dig en effektiv SEO kampagne, der skaber mere trafik og flere leads.

SEO banner

Hold dig opdatered med live data

1

Hold dig opdateret på de seneste tiltag og links

2

Live data Overblik over trafik og nye leads sammenlignet med det seneste år

3

Hurtigt overblik på de nuværende opgaver og fremtidige planer.

Hvad er de primære opgaver i en SEO Aftale

Efter vores introduktionsmøde laver vi en tilpasset SEO plan, du kan se nærmere på og bruge som fremtidig checkliste. Vi deler løbende nye informationer og holder dig altid underrettet.

Vores Process

1

Kort introduktions møde

2

Vores forslag + strategi møde

3

Opstart af projekt

4

1 måned til udførelse af opgaver + tilpasninger

5

Månedlige samtaler og rapport

FAQ

De elementære grundregler, indblik og viden om SEO, kan tage dig langt. Men med over 9 års erfaring ved vi, at ekspertise ikke er noget du bare får.

Vi har igennem 9 år siddet skuldre til skuldre med de bedste i branchen for, at undersøge hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Dette giver os muligheden for at give en mere dybdegående SEO service.

Vi mener det for de fleste virksomheder der værdsætter vækst, at ansættelse af et SEO firma er den bedste beslutning du kan tage. Hos Online-Marketers  drager du fordel af vores mange gennemtestede processer.

Du er altid fri til at forlade samarbejdet. Det er vigtigt du fra start ved, du tidligst kan forvente stabile resultater omkring 9-12 måneder efter implementeringen er udført. 

Vi er formentlig ikke det rette valg for dig, hvis du ikke er indstillet på et samarbejde på minimum 1 år.

Alt arbejde vi foretaget os, tilhører naturligvis fortsat dig. Alle artikler vi har skrevet til dig, links vi har bygget eller udtalelser i nyhedsmedier. Vil fortsæt vækste din organiske tilstedeværelse over de næste 6-12 måneder. 

Vores arbejde består i at sikrer du virksomhed fastholder en stigende kurve, effekten kan derfor afvige eller komplet aftage efter noget tid.

Vores priser er altid oplyst som en komplet løsning og indeholder derfor ingen uventede omkostninger. I tilfælde af du ønsker at intensivere SEO indsatsen, kan der naturligvis laves separate aftaler om ekstra ydelser.

Vores billigste WordPress seo optimering pakke starter fra 5000 kr. og er en måned til måned kontrakt. Vi forventer du er villig til at indgå et samarbejde på minimum et år, hvor vi vil arbejde hårdt for at bevise vores koncept for din virksomhed. Vi forventer at kunne vækste din virksomhed og levere positive afkast indenfor de første 12 måneder. ændringer, feedback og lignende.

Vi arbejder med en lang række af  Webshop og virksomheder der tilbyder forskellige servicer. 

Det er vores speciale, at fremhæve jeres tilstedeværelse på de online medier.  

Læs mere i vores artikler

SEO er en forkortelse og står for Search Engine Optimization

Vælg den rigtige SEO ekspert til din virksomhed fra starten.

Hvad er de forskellige priser på SEO.

Scroll til toppen