OnlineMarketers

SEO priser 2022

Prisen på SEO afhænger altid af opgavens størrelse, hvilken type hjemmeside, dine mål, ambitioner og budgettet til rådighed. De gennemsnitlige priser for SEO optimering, koster fra 1.500 kr./md. ~ til 15.000+ kr./md.  Hvor større brands kan bruge flere hundrede tusinde til millioner, i jagten på succes på søgemaskinerne. 

seo priser

Hvad koster SEO optimering?

Når en virksomhed beslutter at benytte et seo firma, skyldes det ofte, at man ønsker de bedste udefrakommende kompetencer. Det kan være svært at finde det rigtige seo firma fra starten, da der findes mange af de såkaldte SEO eksperter – heriblandt både dygtige og mindre dygtige. Alt efter tidligere bedrifter og deres nuværende kvalifikationer, er specialisternes seo prise derfor forskellige.

Før du binder dig til en seo pakke, er det vigtigt du beslutter med dig selv, hvor meget du er villig til at investere. En grundregel du altid kan følge er, at jo større konkurrence der er på markedet, desto større budget er nødvendigt for at få succes med seo.

Hvis du leder efter priser på seo af et web bureau eller en seo specialist, gennemgår vi i denne guide alle relevante spørgsmål dertil. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at få et tilpasset seo tilbud, kan du med fordel scrolle til bunden af denne side og udfylde kontaktformularen.

Vi hjælper både små, mellem og store virksomheder med at opnå succes på de største søgemaskiner. Vores tre standard SEO pakker indeholder skræddersyet løsninger og starter fra: 1.500 kr. Mangler du derimod hjælp til dine SEO tekster, tilbyder vi gode priser på en SEO Tekstforfatter. Du kan læse mere om seo tekst priser her

Key takeaways om SEO priser

  • En seo specialist koster normalt 700-2.000+ kr. i timen
  • Den gennemsnitlige seo pris er 1.500 – 100.000+ kr. per måned
  • Tilpassede seo løsninger er nødvendige for succes
  • Et lille seo budget indeholder næsten altid kun delvise løsninger
  • Det er en fordel at vælge en fast månedlig seo pakke, der sikrer, at du kender prisen på forhånd
  • Kun 5% af alle danske seo firmaer, tilbyder og kvalifikationerne til en fuld seo service
SEO pris - hvad koster en søgemaskine optimering 2021

Hvorfor er der forskel på SEO priser

Der findes desværre ingen faste priser på hvad seo optimering skal koste, seo priser afhænger af dine ambitioner, din virksomhed, hvilket bureau og ekspertisen der ligger bag. Hos Online-Marketers tilbyder vi 3 månedlige grundpakker og tilpasser dem efter hver enkelte kundes behov.

Vi skræddersyer alle seo pakker til kundens ønsker samtidig med, at vi bevarer fokus på en sund finansiel investering. Nogle eksempler af de elementer, der har indflydelse på prisen af en seo pakke:

1. Erfaringen hos din SEO specialist

En SEO specialist med stor erfaring, der har opnået store resultater, vil med sin store ekspertise i søgemaskineoptimering ofte kunne tillade sig at kræve en høj pris for sit arbejde og resultater.

2. Konkurrencen på markedet

Afhængig af antallet af konkurrenter og hvilken indsats det kræver for at konkurrere med dem, er der tilsvarende større krav til budgettet. Mange lader sig skræmme ved tanken om store konkurrenter, i stedet for at fokusere på det store potentiale. En god konkurrent- og nøgleordsanalyse er vital for at opnå succes på et konkurrencepræget marked.

3. Aktuelle situation

Afhængig af den nuværende optimering, vil der med stor sandsynlighed være flere fejl og mangler, der som det første skal lokaliseres og rettes. Et andet vigtigt element, er hvis du eksempelvis har en hjemmeside med meget indhold, eller en webshop med mange produkter. Ved større sider med mange undersider, er det nødvendigt der investeres i flere timer, der får prisen på seo optimering eril at stige.

4. Størrelsen på din virksomhed

Afhængig af antallet af produkter, services eller størrelsen på afkastet, kan SEO planen kræve et større budget. Ofte er der flere grunde bag ønsket om en SEO kampagne til et større firma. Det er altid en god ide med en indledende samtale, så vi har mulighed for at tilpasse prisen til din virksomhed og jeres ønsker.

5. Løbende SEO optimering

Løbende seo optimering dækker ofte over mange begreber. I enhver seriøs seo-pakke er der behov for konstante tilpasninger og optimeringer. Det er vigtigt, du altid holder din hjemmeside up to date og overholder samt udnytter alle Google seneste retningslinjer, tips og tricks.

Driver du en webshop er det yderligere en fordel, hvis du løbende optimerer et givent antal produkter. Når en løbende seo optimering indgår i SEO optimering, kan man med baggrund i data forbedre den nuværende seo til perfektion.

6. Content plan

En større seo plan indeholder næsten altid også en form for content plan. En content plan er et vigtigt led i seo og medvirker til større synlighed på Google. Det er vigtigt, at der løbende bliver udgivet nyt indhold, der fortæller Google din side er aktiv og binder det eksisterende indhold på sitet bedre sammen. Med det rette indhold til de relevante sider, kan du besvare kunders spørgsmål og derved øge trafikken og forbedrer bundlinjen.

7. Link building

Når det kommer til hurtige resultater og udstråling af autoritet til Google, er der ikke noget der virker bedre end link building. Ved link building fokuseres der på at skaffe relevante links, der peger og på din hjemmeside. Links fra andre sider hjælper med, at drive relevant trafik til din side. Samtidig sender links fra andre sider gode signaler til Google om, at din side indeholder noget der er værd at besøge.

investering i SEO pakker

Priser på SEO optimering

Vi tilbyder seo pakker i 3 forskellige størrelser og forskellige seo priser. Fælles for alle vores seo pakker er, at de kræver en månedlig og mindre start investering. Den månedlige investering starter fra 1.500 kr. om måneden.

Vores seo tilbud indeholder alle de vigtige elementer, der er essentielle til en effektiv og succesfuld seo kampagne for din virksomhed. Vi kan desværre ikke oplyse en fast seo pris på forhånd, da alle virksomheder har forskellige forhold, ambitioner og behov.

Vores seo pris tager udgangspunkt i vores erfaring, viden, resultater opnået og arbejde udført. Vi tager altid udgangspunkt i værdien vi skal skabe for din virksomhed sammen med dig. Online-Marketers har over 10 års erfaring med seo, hvor vi har konkurreret og skabt succes for nogle af de største internationale brands.

Ved en seo optimering er vores vigtigste opgave at holde fokus på værdiforøgelse ved at levere hurtige og målbare resultater. Medmindre du har specielle ønsker eller behov, vil alle seo aftaler, vi indgår altid som minimum have tjent sig selv hjem indenfor 12 måneder.

SEO pakke priser der passer til netop behov

I de følgende afsnit kan du læse mere om seo priser og forskellen mellem vores 3 SEO pakker. Der er forskelligt indhold alt efter din virksomheds størrelse, ambitioner og budget.

Uanset hvilken pakke du vælger bestræber vi os på at skræddersy indholdet til netop dit behov – og vi er altid åbne for en dialog omkring nye tiltag og ændringer i pakker.

SEO startpakke fra 1.500 kr. pr. måned.

Når du først starter din søgning efter seo priser eller seo pakker på Google, er der stor sandsynlighed for de fleste seo pakker du finder koster fra 1.500-5.000 kr./md. Hvis du har et stramt budget og ikke kan investere mere, er det måske et udmærket valg for dig.

Vores seo pakke indeholder altid en tilpasset plan, der dækker alle de vigtigste parametre i en effektiv markedsføringsstrategi. En lille seo pakke indeholder alle de vigtige elementer, der giver den største og hurtigste, målbare værdi.

Ønsker du kun at starte med en lille investering, er den lille seo pakke det rette valg for dig. Vores mindste seo pakke indeholder, hvad der svarer til ca. 5 timers søgemaskineoptimering per måned.

2. SEO pakke - Mindre virksomheder pakke fra 5.000 kr. pr. måned.

Den populære seo plus pakke er det perfekte valg for nye eller mindre virksomheder, der ønsker en skarp SEO pris. Hvis du ønsker stor vækst og en næsten fuld seo og marketing løsning, er denne pakke det oplagte valg.

Plus-pakken er skræddersyet til små virksomheder, der delvist eller endnu ikke er startet på seo optimering. Vi leverer en tilpasset seo plan, der kommer hele vejen rundt om SEO optimering.

Hvis du stadig overvejer, hvorvidt seo vil have den ønskede effekt for din virksomhed, er Plus pakken det oplagte valg til dig. I seo Plus pakken har du en dedikeret seo ekspert til rådighed i minimum 10 timer hver måned. seo Plus inkluderer bl.a. en content plan og link building.

3. Professionel SEO pakke fra 15.000 kr. pr. måned.

Vores seo pakker starter fra 15.000 kr./md. og er det oplagte valg, hvis du har mere end 1 ansat. Med en SEO Plus pakke har du en seo specialist tilknyttet, til minimum 22 timers seo arbejde pr. måned. Når der er stor konkurrence, er der tilsvarende behov for en større investering.

Nogle brancher kræver store investeringer 
På trods af der ikke er mange, er et oplagt eksempel på en hård branche ”advokater i København”. Når vi snakker om brancher, hvor nye leads kan være mange penge værd, er konkurrencen og dermed forbruget altid tilsvarende højt.

En seo aftale med en større virksomhed inkluderer ofte elementer som f.eks. PR, omtale fra medier, annoncering og andre relaterede opgaver. Omtale i medier styrker dit brand, men bidrager samtidig også som et værdifuldt led i link building.

Med link building kan man fortælle Google, at din webside er troværdig. En høj troværdighed overfor Google, giver høje rangeringer og øget trafik.

Virksomheder med mere end 1 ansat ønsker ofte at anvende de mange fordele en god seo optimering giver. En nøgleordsanalyse kan udover seo bidrage til oprettelse og optimering af nuværende eller nye betalte annoncer, der bidrager til endnu hurtigere vækst. Når det kommer til større seo tilbud, er det ikke unormalt at se priser på over 50.000 kr. pr. måned. 

Tip: Hvis du har spørgsmål til, hvad en seo pakke bør indeholde kan du læse her.

SEO er den bedste investering målt på afkast

SEO er målt på afkast den bedste investering

Når du overvejer søgemaskineoptimering er det er vigtigt at huske seo er en omkostning, men også den mest effektive, langsigtet investering. seo kan give hurtige resultater, men fokuserer primært på det langvarige afkast til gavn for din virksomhed.

Vi har desværre hørt om mange, der allerede efter 1 måned forventer, at de ligger nr. 1 på Google på meget konkurrenceprægede søgeord. Alle virksomheder i Danmark ønsker at ligge nr. 1, og det kan derfor være en lang og sej kamp at opnå netop 1. pladsen til dig.

Det er vigtigt at huske, at en seo optimering ikke kun virker, når de enkelte søgeord ligger nr. 1, men styrker i stedet autoriteten af hele din hjemmeside.

Hvis du har et helt nyt website, så er det vigtigt, at du allerede nu ved, at det kan tage 6-12 måneder før du begynder at se de store resultater med seo. Med løbende seo optimering sikrer du forbedringer, og at resultaterne, du opnår, bliver ved de næste mange år.

Hvis du allerede har en etableret hjemmeside til din virksomhed, kan seo optimering give dig hurtige resultater med den helt rigtige og fokuserede indsats. Ved en seo aftale, hvor du allerede har en hjemmeside, fokuseres der først på at forbedre den nuværende konvertering og de placeringer på Google samtidig med vi holder fokus på din fremtidige vækst.

Der er mange elementer i en seo plan, der kræver løbende tilpasninger og overvejelse.

Få et tilbud på SEO optimering

Vi håber denne artikel har hjulpet dig med din tvivl og gjort dig klar til at tage den informerede og rigtige beslutning om, hvilken SEO pakke du skal vælge.

Hvis du stadig har spørgsmål eller ønsker at tale om dine nuværende muligheder med en SEO specialist, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du udfylder kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Scroll til toppen