OnlineMarketers

Hjemmeside vedligeholdelse

Hjemmeside vedligeholdelse handler om mere, end blot at opdatere dine plugins. Hvis ikke du kender alle de programmer du bruger, eller har læst ændringer igennem, kan det have fatale konsekvenser for hjemmesiden.

Små fejl du ikke opdager, moduler der stopper med at virke eller i værste tilfælde en ødelagt hjemmeside. Vi tilbyder en samlet pakke med vedligeholdelse af WordPress, sikkerhed og backup.

WordPress vedligeholdelse

"Gode priser på vedligeholdelse af hjemmesider"

Har du brug for hjælp til vedligehold af hjemmeside, så du i stedet kan fokusere på din forretning? Overlad trygt opgaven med hjemmeside vedligeholdelse til os.

Vi sørger for, at din hjemmeside er opdateret med de nyeste plugins, holder den sikker og hjælper også gerne med hjemmeside udvikling, hvis du har behov for nye features eller et helt nyt look på hjemmesiden.

Vi er eksperter i hjemmeside vedligeholdelse inden for både WordPress og Magento, så tøv ikke med at kontakte os, hvis hjemmesiden driller eller har været forsømt for længe.

Magento & WordPress vedligeholdelse

100% Tilfredshedsgaranti

Vedligeholdelse af WordPres hjemmesider

En misligholdt WordPress hjemmeside kan give en dårlig kundeoplevelse, hvilket naturligvis påvirker salget i negativ retning. Desuden kan hjemmesiden være et let offer for hackere, som kan udnytte smuthuller og manglende opdateringer til at overtage kontrollen med siden.

Vi tilbyder hjælp til WordPress vedligeholdelse og Magento support, så din side forbliver online og altid 100% funktionel. Vores servicer inkluderer bl.a.

Hvad kan jeg bruge hjemmeside support til?

Det er vigtigt, at du sørger for, at din hjemmeside bliver vedligeholdt. Derfor tilbyder vi hjemmeside support inden for følgende områder:

hjemmeside vedligeholdelse

Opdateringer af hjemmeside

Der kommer hele tiden nye opdateringer til WordPress platformen, og de mange plugins og temaer man kan benytte sig af. Vi hjælper dig med at holde hjemmesiden up-to-date, så du ikke går glip af nye features.

wordpress vedligeholdelse

Sikkerhed & backup

Vi har høj fokus på sikkerhed og backup af din hjemmeside, så vi altid kan genskabe den, hvis noget skulle gå galt ifm. opdateringer og for at undgå, at den havner i de forkerte hænder.

wordpress hjælp

Support & fejlsøgning

Er du blevet opmærksom på, at dele af din hjemmeside pludselig ikke virker? At chatten ikke længere vises? At din bookingkalender er forsvundet? Vi hjælper med at fejlsøge.

Der kommer hele tiden nye opdateringer til WordPress platformen, og de mange plugins og temaer man kan benytte sig af. Vi hjælper dig med at holde hjemmesiden up-to-date, så du ikke går glip af nye features til forbedring af brugervenlighed og sørger naturligvis for at funktionaliteten bevares selv, hvis noget skulle være gået skævt.

Vi har høj fokus på sikkerhed og backup af din hjemmeside, så vi altid kan genskabe den, hvis noget skulle gå galt ifm. opdateringer og for at undgå, at den havner i de forkerte hænder.

Er du blevet opmærksom på, at dele af din hjemmeside pludselig ikke virker? At chatten ikke længere vises? At din bookingkalender er forsvundet? Vi hjælper med at fejlsøge og får bragt orden i sagerne hurtigst muligt.

Hvad koster WordPress vedligeholdelse?

Hos betaler du en fast lav pris for vedligehold af din hjemmeside. Prisen afhænger af hjemmesidens størrelse og kompleksitet. Du kan betale for hjemmeside support på timebasis, og hvis du løbende har behov for vores hjælp kan du også købe et klippekort, hvor du kan spare på timeprisen.

WordPress vedligeholdelse

Indeholder:

Komplet vedligeholdelse af hjemmeside.

Fra 200,- kr. per måned.

WordPress vedligeholdelse Plus

Indeholder:

Løbende optimering af hjemmeside inkl. CDN

Fra 1000,- kr. per måned

Professionel WordPress hjælp

WordPress platformen er under konstant udvikling, og det betyder, at man helt tiden skal have fingeren på pulsen for at sikre, at ens hjemmeside er funktionel og giver den bedst mulige brugeroplevelse. Nogle WordPress opdateringer kan sløve din hjemmeside, hvis de bliver implementeret forkert, og det undgår du, når du benytter os som WordPress support.

Lidt hurtige fakta om WordPress:

Som ovenstående fakta indikerer, så kan WordPress være en jungle at finde rundt i, og det gør det til et slaraffenland for hackere. Med WordPress hjælp på sidelinien er du bedre stillet i kampen mod hackerne, da vi konstant arbejde på at holde din side opdateret og sikker.

Det gør vi gennem installation af de rette plugins, hvilket kan være svært at navigere i som almindelig bruger af systemet – eller hvis man har fået andre til at lave hjemmesiden for sig.

Vi tilbyder værdifuld WordPress support til din online forretning. Det kan være, at nogle elementerne på din hjemmeside trænger til styling eller måske har du brug for/lyst til et helt nyt tema og look? Den kan også være at store billeder på siden gør den langsom og tung at loade.

Har du brug for integration mellem dit regnskabsprogram og fragtmodul til hjemmesiden kan vi også hjælpe med det. Disse er blot eksempler på WordPress opgaver vi har løst for kunder gennem årene.

Erfarent WordPress bureau

Webbureau med speciale i WordPress

Vi har gennem de sidste 10 år vedligeholdt og udviklet flere 100 WordPress hjemmesider. Ikke to sider er ens, og derfor er det vigtigt, at du finder et erfarent WordPress bureau til at hjælpe med hjemmeside vedligeholdelse. 

Vores WordPress eksperter har løst mange komplekse udfordringer gennem tiden og ved, hvad det kræver at have en stabil og funktionel hjemmeside. Ved at vedligeholde din hjemmeside forebygger vi nedetid, så du altid kan servicere dine kunder og undgå at miste dyrebart salg. 

Ved at have en hurtig og velfungerende hjemmeside scorer du også point i Googles bog og har derfor bedre muligheder for at opnå gode placeringer i søgeresultaterne. Som WordPress bureau hjælper vi både med små ad-hoc opgaver eller større opdateringer. 

Det kan være hjemmesiden har brug for en gennemgribende opdatering eller at du har behov for at få skræddersyet din helt egen løsning. Under alle omstændigheder hjælper vi gerne med rådgivning og udvikling. Udfyld blot formularen nederst på siden – så tager vi en snak om mulighederne. 

Skal vi hjælpe dig med hjemmeside vedligeholdelse?

Få hjælp til vedligeholdelse af hjemmeside

Har du brug for hjælpe til vedligehold af din hjemmeside, så udfyld blot formularen herunder med lidt info om hjemmesiden samt dine behov. Vi lover at vende hurtigt tilbage og håber at få lov til at hjælpe med vedligeholdelse af din hjemmeside.

FAQ

Hvorfor er hjemmeside vedligeholdelse vigtigt?

Det er vigtigt du sørger for hjemmeside vedligeholdelse, da du ellers risikerer at miste kunder og samtidig kan gøre siden sårbar overfor hackere. Det skyldes, at manglende vedligehold af hjemmeside kan gøre siden langsom eller mindre funktionel, når plugins har brug for at blive opdateret eller hvis du f.eks. ikke får holdt med sidens hastighed, når du har lavet nyt indhold.

Der kan tunge billeder, dårlig kode eller de forkerte plugins koste dig dyrt på den lange bane. Er plugins ikke opdateret risikerer du også at efterlade sikkerhedshuller, som hackere vil udnytte, så snart de får muligheden.

Hvad koster WordPress hjælp?

Prisen på WordPress hjælp & support afhænger af din hjemmesides størrelse og kompleksitet. Vores basispakke indeholder opdatering af hjemmeside, sikkerhed og backup af hjemmeside samt support. Ønsker du større sikkerhed og mere løbende vedligehold tilbyder vi også en pluspakke. Kontakt os og hør nærmere ang. priser.

Hvad laver et WordPress bureau?

Et WordPress bureau er din forlængede arm, der sikrer, at du har en moderne og velfungerende hjemmeside. Dette gør brugeroplevelsen bedre og medfører flere henvendelser og mere salg. Samtidig kan vi hjælpe dig med at undgå kostbar nedetid eller bøvl i tilfælde af hackerangreb. Og skulle uheldet alligevel være ude har vi sikret backup til dig, så du hurtigt er online igen.

Skal vi hjælpe dig med hjemmeside vedligeholdelse?

Har du brug for hjælpe til vedligehold af din hjemmeside, så udfyld blot formularen herunder med lidt info om hjemmesiden samt dine behov. Vi lover at vende hurtigt tilbage og håber at få lov til at hjælpe med vedligeholdelse af din hjemmeside.

Scroll to Top