OnlineMarketers

Vedligehold

WordPress vedligeholdelse der sikrer dig og din side.

Vedligehold Standard

*Anbefalet tilkøb af Hosting

150 kr/md

Vedligehold Plus

*Anbefalet tilkøb af Hosting

250 kr/md

Vedligehold Pro

*Anbefalet tilkøb af Hosting

fra 400 kr/md

*Alle priser er oplyst eksl. moms og gælder for en periode på minimum 1 år.

vedligeholdse af WordPress hjemmeside

Eksperter i WordPress vedligeholdelse

Da WordPress er verdens mest anvendte platform til udvikling af hjemmesider, betyder det også mange og hyppige opdateringer. Det er vigtigt du både sikrer dig disse opdateringer ikke indeholder fejl og funktionaliteten af din hjemmeside ikke ændrer sig. Glemte opdateringer kan medføre alvorlige resici for uvelkomne gæster.

Hold din hjemmeside Sikker og opdateret

Da WordPress er verdens største platform til udvikling af hjemmesider, der sker derfor også dagligt et utal af sikkerhedsbrister, det er essentielt du holder din side opdateret og sikker mod uvelkommen gæster angreb. 

Vi leverer stabilitet til din hjemmeside

Med mange års erfaring i arbejde, vedligehold og kodning af wordpress hjemmsider, sørger vi for sikkerhed, backups og opdateringer.

Lad os stå for din WordPress vedligeholdelse

Hvis du har fået udviklet din WordPress hjemmeside af os, tilbyder vi fordelagtige priser på vedligeholdelse, sikkerhed og opdateringer af din hjemmeside. Dette opnås ved brug af de samme programmer og anvendelse af de samme metoder, der holder omkostninger og tidsforbruget nede. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder for vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside.

vedligeholdelse wordpress
Scroll til toppen