OnlineMarketers

Google Ads Bureau

Start din succesfulde annoncering i samarbejde med vores Google Ads eksperter. Vi har stor ekspertise i udførelsen af alle former for annoncering på Google, og er certificeret af Google.

Google ads bureau

Google Ads certificeret Annonce Bureau

Vi har specialister i, at oprette, designe og optimere Google Ads kampagner, der driver målrettet og relevant trafik til jeres hjemmeside. Google Ads er et af de vigtigste værktøjer til alle store som små virksomheder, der ønsker at øge deres kundegruppe eller genvinde tabte kunder. Med en veludført Google Ads annoncering, styrker vi jeres online tilstedeværelse og øger jeres omsætning øjeblikkeligt.  

Med Online-Marketers som jeres Google adwords bureau, sikrer i maksimalt afkast af jeres investering fra dag et. Vi tilbyder stor ekspertise i oprettelsen, samt den efterfølgende udførelse af jeres adwords annonceringer. Efter en succesfuld opstart af jeres Google ADs kampagner, følger og justere vi løbende til, at skabe maksimalt afkast. 

Det er igennem denne proces, vi er i stand til, at levere nogle af markedets absolut bedste resultater. Ved at vælge os som jeres Google Ads bureau, sikrer vi hver en krone investeres bedst muligt. Som det Google Ads specialiseret bureau vi er, holder vi altid fokus på de hurtigste og største gevinster først. Ved at vælge os er i sikret en lang række fordele som bl.a. 

Få flere kunder med Google Ads Annoncer

For hver dag der går, vokser det digitale marked. Teknologien udvikler sig hurtigt, og for mange virksomheder er online annoncering nu, en af deres primære indtægtskilder. Som et højt specialiseret Google Ads bureau tilbyder vi, strømlinet løsninger, der er skræddersyet til at maksimere jeres online succes. Vi anvender gennemtestede processer, i kombination med den nyeste teknologi. Ved at skabe unikke målretninger af dine Google Ads kampagner, driver vi relevant trafik til din virksomhed.   

 *Alle vores løsninger er altid 100% bindingsfri, og indeholder en fast månedlig rapportering.   

VI ER EKSPERTER I

Ads INDHOLD

Det at skrive en god tekst og identificere den rigtige målgruppe, er elementært for enhver succesfuld annoncering.

Link building

Struktur

Struktur er vigtig for kampagnens succes - At strukturere din konto og data kan gøre din annoncering mere effektiv.

Indhold

Nøgleord

Identificering af de rigtige søgeord i forhold til dine konkurrenter, er en af de vigtigste nøgler til en effektiv annoncering.

Månedlig annoncering, rapport og live data

Starter fra 500 kr per måned

Google Ads Bureau

Sådan arbejder vi med Google Ads

Vores Google ADs løsninger, er altid baseret fremtidig skalering. Processen bag en succesfuld annoncering, starter altid med, at sikre alle de tekniske parametre virker og ikke mindsker effekten. I løbet af denne proces, gennemgår det nuværende salgs flow, tracking af data, hastigheden på hjemmesiden og mange andre vigtige metriks.  

Efter at have fået en bedre forståelse for jeres nuværende setup, noterer vi eventuelle forbedringer til senere i processen. Ved at optimere hele systemet, sikrer vi det bedst mulige udgangspunkt for succesfulde Google Adwords kampagner.  

Efter vi har indgået et samarbejde omkring Google Ads, kan i forvente det tager 2 til 30 dage, alt efter omfanget af opgaven, før jeres kampagner er klar til at gå live.  

Samtidig med vi starter jeres nye kampagner, vil i indenfor 2 til 3 uger, modtage en liste med vores anbefalede ændringer og optimeringer. For at kunne garantere en succesfuld annoncering, kræver det ændringerne bliver implementeret af os, eller i samarbejde med dit nuværende team af udviklere. 

Vores proces inkluderer som de vigtigste elementer:

Som det første starter vi med en analyse af markedet og jeres konkurrenter. I løbet af denne proces får vi en bedre forståelse for hvem jeres konkurrenter er og hvordan vi kan gribe markedet an. 

Vi foretager en komplet søgeordsanalyse og potentielle muligheder, der efterlader størst mulig gevinst. Det er her vi skiller os mest fra konkurrenterne, ved at finde alle de små guldkorn til hurtigere gevinst.

Efter vi har fået det optimale indtryk af branchen, kender jeres konkurrenter og har undersøgt mulighederne for genveje hurtig gevinst. Starter processen med evt. design, seo tekstforfatter, klargøring og oprettelse af google adwords annoncering.

Når vi har oprettet Google Ads kampagner og de kører, følger vi udviklingen, og justere løbende til størst mulige afkast. Ved at have et tæt samarbejde med Google, sparer vi kostbar tid og ved på forhånd hvilke ændringer der er nødvendige. 

Hvad siger vores kunder?

Ifølge Google officielle statistikker, modtager annonceringer på Google ca. 10% af det samlede antal klik på internettet. Spørgsmålet er om du modtager dine?

Hos Online-Marketers er vi specialister i, at oprette kampagner der vækker interesse hos dine kunder. Med næsten 6 millioner danskere, venter den næste søgning kun på dig.

Hvad er prisen på Google annoncering?

Med en strømlinet proces af høj kvalitet, holder vi omkostninger nede og resultaterne oppe. Vi har gjort det nemt for alle virksomheder, at komme i gang med deres nye succesfulde Adwords kampagner. Alle vores løsninger indeholder altid en komplet teknisk gennemgang, opsætning, undersøgelse, analyser, Adwords opsætning og løbende adwords optimering.  

Det kan være svært at give en fast pris på Google Ads annoncering, da alle virksomheder har forskellige budgetter, behov eller forventninger. Har du nogle spørgsmål, opfordrer vi altid til at kontakte os.

Hvad er Google Ads?

Som en del af Google strategi for at gøre annoncering mere tilgængelig, ændrede de navnet fra Google Adwords til det vi i dag kender som Google Ads. Google Ads er en annoncerings platform, der tilbyder dig at betale for, at komme blandt de første resultater på søgemaskinen.  

Det er muligt med Google Ads, at målrette jeres annoncer til, at ramme din foretrukne målgruppe, eller en bestemt type af virksomheder. Google Ads tilbyder en bred vifte af servicer af annoncering som eksempelvis søgekampagner, display kampagner, shopping kampagner, video kampagner, app kampagner og remarketing. Herunder finder du nogle konkrete eksempler på hvad Google Ads tilbyder: 

  • 8% af alle brugere på internettet, ankommer via en Google Ads annonce.  
  • Google Ads display annoncer, modtager 200 millioner visninger per måned.  
  • Omtrent 50% af alle brugere, husker virksomheden efter at have set en annonce.  

Google Ads er et effektivt værktøj til annoncering for alle virksomheder, der ønsker at vækste deres omsætning øjeblikkeligt. Med Google Ads kan små, nye og mere veletablerede virksomheder, øge deres rækkevidde, brand bevisthed og samtidig tjene penge.  

Fordelen med gode målrettede Google Ads kampagner, er du kun betaler når den rigtige kunde ser dine reklamer. Google Ads tillader adskillige metoder til, at effektivt målrette vores annoncer på. Nedenunder finder du eksempler på de 4 mest brugte:  

  • Enheden der bruges eks. PC, Mobil, Tablet  
  • Demografi eks. Alder, Køn, Indkomst, Lokalitet  
  • Søgeord, interesser, job, eller andre segmenter  
  • Data drevet målretning 

Vores Process

1

Kort introduktions møde

2

Strategi møde + forslag

3

Opstart af Projektet

4

1 måned Forslag til optimeringer

4

1 måned start af kampagne

5

Månedlige samtaler

FAQ
Hvad er forskellen på Annoncering og SEO?

Annoncering og SEO er begge metoder til, at blive vist foran din ønskede målgruppe. Den primære forskel på annoncering og SEO, er ved annoncering betaler vi eksempelvis Google, for at vise dine annoncer for vores udvalgte publikum.

Ved SEO optimerer man i stedet hele processen for, at komme til tops på google søgemaskine. Dette kan for eksempel være ved hjælp af bl.a. indhold, teknikker og optimering af hjemmesiden. 

For at få det bedste resultat, er det er altid en god ide, at bruge en kombination af annoncering og SEO sammen. Hvor annoncering skaber øjeblikkelig omsætning, er SEO den bedst mulige effektive investering over tid. Kombinationen af SEO og annoncering tillader dig, at kunne blive vist på alle de 4 links øverste links på google. 

Hvis jeres budget ikke rækker til både Annoncering og SEO, foreslår vi du satser på de mest profitable annoncer, i kombination med en langsom opstart af SEO.

Bør jeg anvende et bureau til Annoncering?

Google Annoncering er et effektivt markedsføringsværktøj, statistisk set kommer hver krone du spenderer tilbage som 1,5 kr. til dig.  

Det kan være svært, at vide hvornår du skal bruge de forskellige udvidelser, eller hvilke søgeord du skal vælge. Med vores eksperter i annoncering, sikrer vi kampagner der virker.   

Afhængig af branchen du befinder dig i, er der mange muligheder indenfor annoncering. Vi har forskellige teknikker til, at sikre dig det bedste mulige afkast.  Vi tilpasser dine kampagner og justerer dem jævnligt til, at opnå endnu bedre resultater til din virksomhed. 

Hvad er remarketing?

Når en interesseret kunde kommer ind på din hjemmeside, bør de altid få vist dine reklamer igen. Jo flere gange dine potentielle kunder ser dit brand, desto større er chancen for de konverterer eller husker dig. Afhængig af hvad du tilbyder og prisklassen på dine produkter eller servicer, kan det tage flere gange før en kunde beslutter sig for at handle.   

Er der nogle skjulte omkostninger ved annoncering?

Når du modtager et tilbud, vil alle informationer og omkostninger være listet. Ved ændringer vil du altid blive oplyst, inden opstart af dine kampagner.

Arbejder i med virksomheder over hele Danmark?

Vi har samarbejdspartnere over hele landet, og er dedikerede i at hjælpe virksomheder med, at opnå succes med deres online tilstedeværelse.

Hvilke brancher har i arbejdet med?

Vi arbejder med en lang række af  virksomheder som bl.a. Tøj, sport, klima, IT, sundhed, mad &  drikke, resturanter, advokater, musik, rejser og meget mere 

Læs mere i vores artikler

Det at være en seo ekspert har med tiden udviklet sig til, at indeholde en rolle som den primære marketingansvarlige for mange virksomheder.

I kender det sikkert selv; hvor mange af jer kigger forbi den første side med Googles udvalgte resultater på jeres søgning?

’SEO tekst priser?’ Det er et spørgsmål, vi tit bliver mødt med, og det er selvfølgelig et meget relevant spørgsmål.

Scroll to Top