OnlineMarketers

SEO ekspert 2021

Oprindeligt var en SEO ekspert én, der specialiserer sig i søgemaskineoptimering. Det at være en SEO ekspert har dog med tiden udviklet sig til at indeholde en rolle som den primære marketingansvarlige for mange virksomheder. Opgaverne for en SEO specialist består bl.a. i at analysere, undersøge, implementere, optimere og sørge for, at din hjemmeside altid overholder gældende retningslinjer. 

Den primære opgave for en SEO ekspert er at sørge for din hjemmeside kommer først i Googles søgeresultater. Det at være SEO ekspert har igennem de seneste 10 år gennemgået en stor forandring. I dag benyttes SEO næsten altid sammen med nyt indhold, til optimering af annoncer og endda at drive lokale kunder til virksomheder.

Når vi omtaler en SEO ekspert i dag bruger mange også begrebet ”online marketing ekspert”. En dansk seo ekspert ved nøjagtig, hvad en effektiv SEO plan kræver, hvor kræfterne skal ligges, og hvad der giver størst gevinst. Når det kommer til projektledelse ved en effektiv marketing plan, så er erfaring, resultater og overblik over hele situation et must.

I gamle dage var en SEO ekspert primært én, der kunne skrive spændende nyt indhold til din hjemmeside. I dag kan de bedste online marketing eksperter både optimere, skrive SEO teksten, lave designet og implementere indholdet.

En anden vigtig opgave er den løbende søgeordsanalyse. De bedste specialister i søgeordsanalyser kan – selv på det hårdeste marked – finde en genvej til hurtigere succes. SEO eksperten har det samlede over annoncering, indhold, hjemmeside og markedsføring.

Der er de seneste år blevet stillet endnu flere krav til en online marketing ekspert. Udover alle de nævnte områder, så forventes det også, at du som minimum har et par års erfaring i programmering.

SEO ekspert - Den vigtige strateg

“Når det kommer til optimering, analysering og tilpasning, er det vigtigt at have en online marketing ekspert, der kan foretage den nødvendige risiko vurdering. En SEO ekspert ser fremtidens muligheder og vil med baggrund i sin ekspertise, research og analyse sikre din virksomhed altid performer optimalt”

Hvad laver en SEO ekspert?

Hvad laver en SEO ekspert?

Grundig SEO optimering indeholder flere hundrede elementer. Det kræver en grundig analyse, forståelse af søgeord, de nyeste begreber, populære trends og ikke mindst, hvad Google laver af ændringer i deres algoritmer. Mange tror desværre, at det at udfylde nogle felter i backend, give billeder alt-tags eller indtaste meta-tags, er hvad SEO indeholder. En online marketing ekspert sikrer, at du altid følger de nyeste trends, maksimerer din trafik og henvender dig til de rigtige kunder.

Når du skal optimere din hjemmeside til det bedst mulige resultat i søgemaskinerne, kræver det stor erfaring i, hvad der virker og den korrekte implementering. I de nye og moderne tider er konkurrencen stigende og Google levende. I dag er de gamle simple strategier og retningslinjer ikke nok. Der stilles større krav til en innovativ tilgang. Når det kommer til at blive SEO ekspert i dag, så kræver det et stort bredt udvalg af færdigheder og mange års erfaring. For at gøre det overskueligt har vi lavet en kort liste over de færdigheder en online marketing ekspert har

 • Link building – Intern & ekstern
 • ON-page SEO optimering
 • OFF-page SEO optimering
 • Content marketing – Indholdsoptimering
 • Sociale medier basis viden
 • PPC – Diverse annonce værktøjer
 • Analyse – Nøgleordsanalyse, konkurrentanalyse, kunde flow, konvertering mm.
 • Innovativ – Se og være på forkant med fremtidens muligheder
 • Marketing uddannelse – Godt aktiv

Bidrag til din søgemaskineoptimering

Ofte er små virksomheder begrænset af deres budget. Hos OnlineMarketers tilbyder vi derfor en kombination af en ”gør-det-selv” og en komplet søgemaskineoptimerings pakke. Med en kombineret SEO løsning tager vi som regel hånd om alle tekniske opgaver, hvor du bidrager med tekster, grafik eller lign. Hvis du ønsker at være en del af SEO indsatsen, eller at spare på budgettet, kan det være en god løsning for dig.

SEO er en kompliceret størrelse og kræver den rette online marketing ekspert. Med en online marketing ekspert som konsulent, kan du være sikker på, at din virksomhed er på den rette vej mod at opnå dine mål og resultater.

De fleste, der vælger en SEO pakke hos os, vælger dog den fulde løsning. På overfladen kan SEO virke enkelt og ligetil, men når man først går i dybden indeholder det et utal af variationer. For at sikre din SEO kampagne har maksimal effekt, er det essentielt, at din SEO konsulent kan risiko vurdere alle ændringer.

Modsat en ”gør-det-selv”-SEO pakke, hvor der er flere elementer, der skal passe sammen, så har vores fulde SEO optimering fordel af, at din SEO konsulent har fuld kontrol over alle parametre. Som eksempel spiller alle disse elementer sammen – linkbuilding, indholdsoptimering, flowoptimering, sideoptimering, målretning, søgeord og konverteringsrater, i en effektiv SEO optimering af en indholdsside.

Det vores kunder ofte bidrager til

 • Tekster
 • Grafisk design
 • Video

SEO ekspert med speciale i annoncering

Online marketing eksperter har den nødvendige erfaring og en bred forståelse for alle elementer succesfuld annoncering kræver.

Med en af vores danske eksperter i markedsføring, så er du altid sikret hurtig og forståelig kommunikation. Vores eksperter i markedsføring sørger for optimeringer til din konvertering, målretning, annoncering på sociale medier, Google Ads og Google Shopping. Vores online marketing ekspert står klar til at udnytte alle de mange annoncerings muligheder til gavn for din virksomhed.

En SEO ekspert kan med en hurtig søgeordsanalyse, eksempelvis finde nye søgeord eller søgeord med lav konkurrence. Dette bidrager direkte til, at dine klikpriser falder og konverteringsrate stiger. En dansk SEO ekspert har ofte en bedre forståelse for, hvad der er den rigtige retning for din virksomhed.

Hvad koster en SEO ekspert?

Hvad koster en SEO ekspert?

Hos et typisk SEO firma kan du som regel få månedlige eller årlige kontrakter. Hos Online-Marketers ligger vi langsigtede planer og følger vores mål måned for måned. Den store fordel ved SEO er, at resultaterne en online marketing ekspert opnår akkumuleres over tid.

Det er vigtigt at du som kunde og din SEO ekspert har jævnlige samtaler om kampagnen, der sikrer det bedste mulige resultat. Det er vigtigt din SEO pakke er tilpasset dine behov, da en standard SEO pakke ikke tager højde for dine individuelle ambitioner og behov. Et typisk SEO firma tilbyder skemalagte faste SEO pakker, der indeholder de samme metoder hver gang, eller antal ydelser som f.eks. et givent antal side optimeringer, indhold eller backlinks. Når det kommer til SEO, er det vigtigt et SEO firma ikke bare fokuserer på at levere et stykke arbejde, men i stedet fokuserer på de områder, der skaber mest værdi for din virksomhed.

Vær opmærksom på eksperter i markedsføring, der lover dig ”x” antal backlinks per måned. Der er ingen der kan love et antal backlinks, medmindre de anvender black hat SEO. Hos Online-Marketers starter vi altid, med de opgaver vores erfaring siger, giver størst gevinst. Vi tilpasser en SEO pakke dine behov og fokusere på at levere maksimal udbytte af din investering.

Har du brug for en SEO ekspert?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os på 42 800 768 eller sende en mail til info@onlinemarkers.dk. Vores SEO ekspert sider klar med nogle korte spørgsmål, der kan give os et indtryk af hvilke resultater, vi kan levere til dig.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen