OnlineMarketers

SEO venlig hjemmeside

“Med over 56% af alt trafik på internettet, er en SEO venlig hjemmeside et must”

Med en seo venlig hjemmeside, kan du tiltrække flere brugere, og forvandle flere af dine nuværende og nye brugere til kunder. Ved at arbejde med alle elementer i bruger oplevelsen, kan du effektivisere og vækste din virksomhed.

SEO venlig hjemmeside

Hvorfor er en SEO venlig hjemmeside vigtig?

Søgemaskinerne er med afstand, den største kilde til trafik på internettet. Ifølge de seneste statistikker, udgør organiske søgeresultater fra søgemaskinerne, mere end 56% af den samlede trafik. Dykker vi lidt ned i de officielle tal, kan vi se Google har mere end 91% af denne trafik. En af de en af de nemmeste måder, at gøre krav på vores andel, er ved at prioritere en seo venlig hjemmeside fra starten.

Det at have en SEO venlig hjemmeside, handler i stor grad om, at levere den bedst mulige oplevelse for dine brugere. Ved at sætte dine kunders behov først, vil Google automatisk forbedre dine placeringer og give flere klik. Som en af de største fordele ved organisk trafik, betaler du ikke per klik og resultaterne bliver kun bedre med tiden.

Selvom du først skal til at starte med en ny hjemmeside, eller have opdatere den nuværende. Er det vigtigt du allerede nu, gør dig tanker om, hvordan du bedst muligt får en SEO venlig hjemmeside. En SEO venlig hjemmeside kan hjælpe med, at udvide kendskabet til din virksomhed, dele et budskab, give flere henvendelser, lade dig komme i direkte kontakt med kunderne, indsamle værdifulde informationer eller øge effekten af dine nuværende tiltag indenfor online markedsføring. 

4 Gode grunde til en SEO venlig hjemmeside

seo venlig hjemmeside ikon1

Indløs dit potentiale

Kom først på søgemaskinerne og slå dine konkurrenter

seo venlig hjemmeside ikon2

Øget troværdighed

Google styrker troværdigheden hos vores målgruppe

seo venlig hjemmeside ikon3

Bedre brugeroplevelse

Bedre kundeoplevelser giver flere tilbagenvende brugere.

seo venlig hjemmeside ikon4

Større vækst

Maksimer udbyttet af din online markedsføring

Hos Online-Marketers har vi over 10 års erfaring, i planlægningen og udførelsen af succesfulde SEO-kampagner.

Har du brug for hjælp til en SEO venlig hjemmeside, kan du kontakte os direkte på +45 41824796

Ønsker du i stedet, at lære mere om hvordan vi forbedre dine placeringer på søgemaskinen. Kan du læse vores guide længere nede, med 8 gode tips til en SEO venlig hjemmeside. 

8 Tips til en SEO venlig hjemmeside

Start med SEO plan til din hjemmeside

Hvis du skal have en ny hjemmeside, eller bare have opdateret det nuværende design. Er det første og vigtigste skridt til en seo venlig hjemmeside, at tage udgangspunkt i en strategisk udviklet seo plan. Med en god seo plan, sikrer du den størst mulige synlighed på Google, samtidig med implementeringen af de mest effektive tiltag til online markedsføring af din virksomhed.

Mange virksomheder starter desværre med, først at få en hjemmeside, hvorefter de begynder at overveje de forskellige tiltag af markedsføring. Den største ulempe ved denne metode, Google helt per automatik, begynder at nedprioritere hjemmesiden eller de ofte store omkostninger der medfølger ved, at skulle lokalisere alle de små som store mangler efterfølgende. 

Et af de vigtigste men også forglemte værktøjer til større rækkevidde, er den klassiske SEO-analyse. Hvis du ønsker at blive fundet på Google, kræver det også vi giver Google incitamentet til, at vise netop din side fremfor konkurrenten. Med en SEO-analyse kan du identificere potentielle tabt guld til trafik, som eksempelvis brugen af lokale bynavne, steder eller talemåder.

På trods af mange af disse udfordringer kan rettes senere, vil skaden kun blive større ved at lade stå til.

Sæt Virksomhedens budskab i fokus
Sæt Virksomhedens budskab i fokus

Den første chance til, at byde dine besøgende velkommen, er ofte når de besøgende ankommer til din hjemmeside. Ved at bruge en eller flere strategisk placerede sektioner, kan du hurtigt vise jeres budskab og information i ønsker at formidle. 

Ved at fokusere på spændende tekster til dine produkter, tjenester eller specialer du tilbyder. Kan du adskille dig fra konkurrenterne, og give En af de mest effektive metoder til, at give brugerne en god grund til at vælge netop dig. 

En anden vigtig del af at formidle virksomhedens budskab handler om, at fastholde dine brugers interesse og lede dem videre i processen. Det er derfor vigtigt vi også fokusere på, at gøre navigationen så let som muligt. Ved at tilføje gode menuer, links til de forskellige side, kan vi øge incitamentet til de bliver på siden.

Grupper dine relaterede søgeord og målret dit indhold.
Grupper dine relaterede søgeord og målret dit indhold.

Det at skabe værdifuldt indhold til dine kunder, er et af de vigtigste elementer. Værdifuldt indhold bidrager til din hjemmeside, skaber mere trafik og bedre placeringer på søgemaskinerne. Nogle tror fejlagtig det at implementere et søgeord er nok, i stedet bør du fokusere på at gruppere relaterede søgeord til hver en side.

Ved at foretage en grundig seo analyse, giver det dig mulighed for, at finde de rigtige søgeord og se hvilke konkurrenter du er oppe imod. Et godt eksempel på hvordan du kunne gruppere søgeord, kan du læse mere om i vores guide til seo analyse, har du allerede styr på analysen, kan du med fordel læse mere om seo tekster.

Efter du har segmenteret og grupperet dine relaterede søgeord, er det tid til at implementere på de forskellige sider. Husk altid at matche dine søgeord, med de søgeresultater Google foreslår passer til forespørgslen. Skulle du være i tvivl, kan altid Google søgeordet og se resultaterne der kommer frem.

Brug longtail søgeord
Brug longtail søgeord

Medmindre du er så heldig, at være den eneste der tilbyder et givent produkt. Vil der altid være konkurrence om, at blive vist på søgemaskinerne. En af de bedste metoder, at få din hjemmeside vist hurtigere, er ved at gøre brug af longtail søgeord (longtail søgeord er søgeord, der består af mere end 1 ord)

Ulempen ved longtail søgninger, er ofte den begrænset mængede søgninger. Men ved at gøre søgningen mere specifik, stiger relevansen af forespørgslen, samtidig med konkurrencen falder. Hvis du eksempelvis sælger Adidas bukser og vælger søgeordet Adidas bukser, vil konkurrencen være så hård din hjemmeside aldrig vil blive vist. Ved at vælge longtail variationer som eksempelvis “Adidas bukser dame” “røde Adidas bukser” eller “Adidas bukser med knapper”, falder konkurrencen og chancen for en plads stiger.

Ved at rangere for longtail søgeord og vise Google din hjemmeside besvarer søgningen, kan du med tiden håbe og satse på, at rangere for de større søgetermer. Søgemaskinerne er lidt at sammenligne med et forhold, desto bedre du plejer, jo større tiltro – også kalder autoritet modtager du.

Optimer dine Title tags
Optimer dine Title tags

Title tags er en af de mest effektive metoder til, at skabe en god og opmærksomhedsskabende overskrift til søgemaskinerne og dine kunder. Title tags er det første din kunder ser i søgeresultaterne, og er dermed en af de bedste måder at skabe en seo venlig hjemmeside.

Ved at bruge lange titel beskrivelser, der beskriver hvad det er dine kunder kan forvente at finde. Kan du tiltrække flere klik og dermed avancere til bedre placeringer.

Et godt titeltag, skal altid indeholde det primære søgeord, du ønsker at siden skal rangere for. Mange vælger udover at bruge det primære søgeord, også at inkludere brandnavnet, der kan hjælpe til at vækste brandets omdømme.

Et titeltag kan indeholde op til 60 tegn, jo flere du bruger desto bedre er det. Selvom søgemaskinerne ikke altid vil vise den fulde titel, vil en lang titel give din side mere plads, der vil resultere i større opmærksomhed til din side.

Mobil venligt responsivt design
Mobil venligt responsivt design

Før du starter med at lave en seo venlig hjemmeside, er det en god regel altid at tænke på mobil designet først. Siden d. 1 juli 2019 annoncerede Google, at deres søgemaskine i fremtiden foretrækker sider der er hurtige på mobilen. Skal du have en seo venlig hjemmeside, er det derfor et must, at hjemmesiden er hurtig på alle enheder.

Når brugeren kommer ind på hjemmesiden, er det din vigtigste mission, at give brugeren en god oplevelse. Ved at give brugeren en god oplevelse, sender vi positive signaler til Google. Med et responsivt design har du muligheden for både, at tilpasse webdesign og størrelsen på hjemmesiden til de forskellige enheder og skærme. 

Godt nyt eller opdateret indhold til de værdifulde søgeord
Nyt indhold til dine værdifulde søgeord

En af de bedste måder, at få mere trafik til din hjemmeside, er ved oprettelsen af interessant og relevant indhold, der kan besvare dine besøgendes spørgsmål. Hvis du for eksempel ønsker at sælge tøj, kunne relevant indhold om dine produkter, tøj eller mode. Drive relevant trafik, der med tiden kan styrke din autoritet. Du kan læse mere om SEO tekster

Efter at have undersøgt hvilke emner du vil skrive om, kan en søgeordsanalyse hjælpe dig til, at identificere de søgeord der kunne være relevante og passe til indholdet. Du kan læse mere om søgeordsanalyse

Efter at have fundet de gode søgeord og hvilket indhold der passer til, kan du målrette indholdet og besvare brugernes forespørgsel bedst muligt. Ved at besvare forespørgslen bedst muligt, vil du være et stort skridt nærmere en seo venlig hjemmeside.

Reducer indlæsningstiden på din hjemmeside
Reducer indlæsningstiden på din hjemmeside

Hastigheden på hjemmesiden, er en af de vigtigste punkter, når det kommer til om en hjemmeside er seo venlig. Ifølge Google forlader over 53% af brugerne din hjemmeside, hvis den tog over 3 sekunder før den var klar til brug. Samtidig kunne Google bekræfte, at for hvert halve sekund siden reagerede hurtigere, steg konverterings raten med over 10%.

Nedenunder finder du en kort liste af opgaver, der kan forbedre din hjemmeside hastighed

  • Ryd op i overflødig kode HTML / CSS / Java
  • Anvend de nyeste teknikker
  • Fjern overflødige scripts
  • Benyt et cache program
  • Optimer billeder
  • Brug en CDN

Læs mere om hastighedsoptimering

Skriv en kommentar

Scroll til toppen