OnlineMarketers

Hvad koster en hjemmeside i 2023?

’Hvad koster en hjemmeside?’ Det er et spørgsmål, vi ofte bliver mødt med, og det er naturligvis et meget relevant spørgsmål. 

Det er også et spørgsmål, der virkelig er værd at stille. De fleste der har oplevet betydningen af en hjemmeside, har på et tidspunkt en ’aha oplevelse’, hvor det stod dem klart, præcist hvor vigtig det, at have en hjemmeside til, at præsentere virksomheden er. 

Hjemmesiden er blevet et af de vigtigste udstillingsvinduer til, hvor kunderne enten får øje på dig eller dine konkurrenter! Så enkelt er det.  

Det er en af de ting, som en hjemmeside kan gøre for dig; at sørge for, at du opnår større synlighed på de digitale medier, så kunderne finder dig, før dine konkurrenter. 

Mangler du en hjemmeside eller en webshop løsning, hjælper vi dig naturligvis gerne med det. Du kan læse mere om ny hjemmeside eller ny webshop her, eller giv os et kald. 

FAQ: Hvad koster en hjemmeside? 

hvad koster en hjemmeside ny

Professionel hjemmeside pris

Ved svaret på ‘hvad en hjemmeside koster? findes der populært tre valgmuligheder. Hvilken af de tre muligheder du vælger, afhænger af dine behov, ønsker og budget til opgaven.

Søger du efter den billigste mulige løsning, kan du med fordel kaste dig ud i, at lave din egen side med et hjemmesideprogram som eksempelvis wix, squarespace eller andre lignende løsninger.  

Fordelen ved et af de nemt tilgængelige hjemmesideprogrammer, er det lader dig komme hurtigt fra start uden den store viden. Prisen starter gennemsnitligt, fra så lidt som 50 kr. per måned. Desværre er der tilsvarende mange ulemper en af disse platforme.

De fleste vælger derfor i stedet, at købe en professionel hjemmeside udviklet i WordPress, hvor de helt eller delvis kan overlade forløbet til professionelle.  

Vi lavet denne oversigt, der giver dig et godt samlet overblik over alle de ‘normale’ og skjulte udgifter, forbundet med oprettelsen af en ny hjemmeside.   

Hos Online-Marketers kan vi med en professionel tilgang og en strømlinet proces, sænke dine omkostninger og levere en ultimative one-in-all løsning til dine behov. Med over ti års erfaring i udvikling af hjemmesider, sikrer vi et resultat, der kommunikerer dit budskab klart og tydeligt.   

Ligegyldigt om du har du en mindre lokal virksomhed, eller er ansvarlig for en større kæde. Sætter vi altid en ære i, at skabe progressiv vækst for alle virksomheder. Som hjertestenen i vores mission, leverer vi gennemsigtige løsninger, uden skjulte omkostninger.  

Har du udfordringer eller problemer med en hjemmeside, eller mangler hjælp til udvikling af hjemmeside, digital marketing eller andet, står vores eksperter altid klar til at hjælpe.  

Tip: Læs mere om løbende omkostninger ved en hjemmeside her 

Udgifter til hjemmeside Pris
Hjemmeside læs mere fra 10.000-100.000+ kr. ex. moms.
Hjemmeside vedligeholdelse 'valgfri' læs mere fra 200 kr. ex. moms. / måned
Løbende hastighedsoptimering 'valgfri' læs mere fra 200 kr. ex. moms. / måned
Søgemaskineoptimering 'valgfri' læs mere fra 2.500 kr. ex. moms. / måned
Digital annoncering 'valgfri' læs mere fra 500 kr. ex. moms. / måned
SEO Tekster 'valgfri' læs mere fra 1,2 kr. per ord
hvad koster en hjemmeside til virksomheder

Hvad koster en hjemmeside til virksomheder

Prisen for en ny hjemmeside til en virksomhed, starter fra 10.000 for en mindre side. Gennemsnitligt koster en hjemmeside eller webshop til virksomheder, fra 15.000 til 100.000 kr. Store hjemmesider eller en etableret webshop med mange produkter, kan nemt beløbe sig til flere hundrede tusinde.

Prisen for en hjemmeside til en virksomhed, afhænger af en lang række elementer som eksempelvis:

  • Ønsker til funktioner
  • Hvor meget der skal kodes
  • Webdesign
  • Indhold til hjemmesiden
  • Teknisk opsætning
  • Og meget mere

En vigtig del af omkostningen ved en virksomheds hjemmeside, er den løbende vedligeholdelse af hjemmesiden. Vi tilbyder løbende vedligeholdelse af mindre hjemmesider fra 300 kr., hvor større eller store sider, ofte koste et par tusinde per måned. 

Som digitaliseringen vinder frem og kun går hurtigere, er virksomhedens hjemmeside kun blevet mere vigtig. De nyeste undersøgelser foretaget, omkring virksomheder med hjemmeside og uden. Har tydeligt vist virksomheder der har en hjemmeside, gennemsnitligt oplever fire gange mere vækst årligt, end tilsvarende virksomheder uden en hjemmeside.  

Nedenfor finder du typiske omkostninger forbundet med en hjemmeside til virksomheder. 

Udgifter til hjemmeside Pris
Hjemmeside virksomhed læs mere fra 10.000 kr. ex. moms.
Hjemmeside vedligeholdelse 'valgfri' læs mere fra 300 kr. ex. moms. / måned
Løbende hastighedsoptimering 'valgfri' læs mere fra 250 kr. ex. moms. / måned
Søgemaskineoptimering 'valgfri' læs mere fra 2.500 kr. ex. moms. / måned
Digital annoncering 'valgfri' læs mere fra 500 kr. ex. moms. / måned
SEO tekster 'valgfri' læs mere fra 1,2 kr. per ord
hvad koster en webshop

Hvad koster en webshop

Det kan være svært, at give et helt korrekt estimat på en webshop pris, uden at kende til alle de små og store detaljer.

Gennemsnitligt koster en webshop fra 15.000 til 50.000 kr. Har du ansvaret for en større webshop, eller er opgaven kompliceret, kan prisen tilsvarende hurtigt stige.  

Når vi skal estimere prisen på en webshop, er der normalt to spørgsmål vi stiller: ‘Hvad er dine forventninger og mål med en webshop?’ og ‘Hvor mange specielle eller tilpassede funktioner har du behov for? Alt efter dine svar og din nuværende position på markedet, vil omkostninger for udviklingen af din webshop tilpasses.  

Du kan læse alt om hvad en webshop koster her 

hvad koster en wordpress hjemmeside banner

WordPress hjemmeside pris

WordPress benyttes af over 35% af alle hjemmesider på internettet, og er med afstand verdens største og bedste CMS-systemer til udvikling af hjemmesider og webshops. WordPress tilbyder afhængigt af dine ønsker, mål og ambitioner, alt fra lette til sofistikerede løsninger, der kan udvikles og tilpasses ethvert behov. 

Prisen for en mindre professionel WordPress hjemmeside, koster gennemsnitligt fra 10.000 og op til flere millioner. Den gennemsnitlige WordPress hjemmeside koster fra 15.000 til 50.000 kr., der ofte indeholder en komplet hjemmeside, evt. med dertilhørende webshop. 

Som en vigtig del af en WordPress hjemmeside pris, bør du altid huske de faste omkostninger til vedligeholdelse af hjemmeside. Vi tilbyder løbende WordPress vedligeholdelse fra 200 kr. per måned. 

Nedenunder finder du priser for en WordPress hjemmeside: 

Udgifter til hjemmeside Pris
WordPress hjemmeside 'lille' læs mere fra 10.000 kr. ex. moms.
WordPress hjemmeside 'mellem' læs mere fra 15.000 kr. ex. moms.
WordPress hjemmeside 'stor' læs mere fra 25.000 kr. ex. moms.
Hjemmeside vedligeholdelse 'valgfri' læs mere fra 200 kr. ex. moms. / måned
Søgemaskineoptimering 'valgfri' læs mere fra 2.500 kr. ex. moms. / måned
Digital annoncering 'valgfri' læs mere fra 500 kr. ex. moms. / måned
SEO tekster 'valgfri' læs mere fra 1,2 kr. per ord

Løbende omkostninger ved en hjemmeside

Nu hvor du har fået en bedre forståelse for de faste omkostninger, er det vigtigt du også får et overblik over de løbende omkostninger. Mange bliver desværre overraskede, når de opdager de løbende omkostninger der følger med. Nedenunder finder du de faste og ofte nødvendige løbende omkostninger i forbindelse med hjemmesiden. 

Som tidligere beskrevet i denne guide til hjemmeside priser, starter prisen for en hjemmeside fra 10.000 kr. Hvor den gennemsnitlige hjemmeside eller webshop koster fra 15.000 til 50.000 kr.  

Hos Online-Marketers arbejder vi altid med gennemsigtige løsninger, der sikrer du kender alle de faste og løbende omkostninger fra start. Vedligeholdelse af en WordPress hjemmeside hos os, inkluderer:

  • Opdateringer
  • Sikkerhed
  • Backup
  • Adgang til support 24/7
Udgifter til hjemmeside Pris
Webhost fra 50.00 kr. ex. moms. / måned
Mail marketing læs mere 50 kr. ex. moms. / måned
Domæne fra 70 kr. ex. moms. / årligt
Regnskab fra 150 kr. ex. moms. / måned
Tema 400 kr. ex. moms. / årligt
Plugins 1.500 kr. ex. moms. / årligt
Hjemmeside vedligeholdelse læs mere fra 200 kr. ex. moms. / måned
Betalingsgateway fra 50 kr. ex. moms. / måned

Hvad koster hjemmeside udvikling

Mangler du en WordPress udvikler, er du kommet til det rette sted. Med over ti års erfaring i hjemmeside udvikling, hjælper vi dig gerne med alle opgaver fra tekniske, til optimeringer af eksisterende WordPress hjemmeside som f.eks. hastighedsoptimering, eller løbende WordPress vedligeholdelse. 

Vi er som WordPress udvikler ligeglade med om du er restaurantejer, skal have hjælp til udvikling af hjemmeside, hvor kunderne kan bestille bord; ønsker hjælp til en ny webshop, der sælger yoyoer; eller noget helt tredje. Vi har specialister i HTML, CSS, JavaScript og alle de kendte store programmeringssprog.

Læs mere om hjemmeside udvikling her 

Udgifter til hjemmeside Pris
1 time 900 kr. ex. moms.
10 timer 8000 kr. ex. moms.
25 timer 17.500 kr. ex. moms.
50 timer 30.000 kr. ex. moms.
50 timer+ Kontakt os

Start med det samme – det tager kun 5 minutter!

Ring til os – det tager kun 5 minutter! Der er nemlig kun ét godt tidspunkt at komme i gang eller videre med din nye hjemmeside, og det er lige nu. Uanset om der er budget til hjemmesiden eller ej, så er det vigtigt du har en plan, så det ikke bliver udsat eller glemt og drukner i andre – mere prioriterede – opgaver.

Alle der har haft matematik i grundskolen, kan huske det matematiske udtryk ’eksponentiel virkning’. Til dem, der har glemt det, men måske arbejder i en mindre virksomhed eller start-up, så kan det sammenlignes med, at ting kun bliver mere værdifulde med tiden.

Det gælder naturligvis også hjemmesider. Det er det lange, seje træk og ja; det kan virke uoverskueligt, dyrt og obskurt hvad man får ud af det, og hvad der reelt foregår.

Men i dagens digitale virkelighed, er det en den bedste mulighed du har for, at blive fundet af dem, som på nettet leder efter netop din service eller vare. Og det er der altså rigtig, rigtig mange der gør, altså bruger nettet i en købsbeslutning!

Som en bonus sørger den eksponentielle virkning for, at det bliver det endnu nemmere for den næste kunde at finde dig.

Uanset om der lige nu er budget i din virksomhed til en ny hjemmeside eller ej, så anbefaler vi, at du har en plan klar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og så sidder vi klar til en uforpligtende snak om din nye hjemmeside og hvordan I bedst kommer videre.

Skriv en kommentar

Scroll to Top