OnlineMarketers

Få målbare resultater med Danmarks bedste SEO firma

Vil have større salg, modtage flere relevante kundeemner eller styrke din digitale tilstedeværelse, kan vores SEO-specialister hjælpe dig. Med over ti års ekspertise, giver vi garanti for hurtige og målbare resultater. 

Vi lader som en selvfølge, altid resultaterne tale for sig selv. Det er netop derfor, du aldrig finder nogen binding eller lange kontrakter her. Så vil du have hjælp af det bedste seo firma Danmark, står vores eksperter klar. 

SEO firma banner

Hvorfor vælge et professionelt SEO firma

Med det store udvalg af SEO bureau og selvudnævnte SEO eksperter, kan det være en svær opgave, at finde det rigtige match, der kan nå dine mål, yde en kompetent rådgivning og sikre en professionel tilgang, overblik og strategi. 

Online-Marketers er det bedste seo firma i Danmark fordi: 

Med et professionel team og fokus på vores kunder, kan vi prale med, at over 94% af vores kunder, beholder deres løsning hos os.  

Vores dedikerede SEO-eksperter lytter til dine mål, studere dit brand, markedet du befinder dig og skræddersyet herefter en strategi, der bringer dig hen, hvor du gerne vil være. 

Ved at vælge Online-Marketers som dit SEO-firma, vælger du en partner dedikeret til din virksomheds fremtidige succes. Det er netop derfor, vi er det bedste SEO firma for din virksomhed og dit team. 

 

Hvad indeholder vores SEO optimering

SEO ANALYSER

Som det første step i processen som SEO firma, analyserer vi jeres virksomhed, konkurrenter og søgeord der kunne være relevante for jeres virksomhed. 

Vores SEO eksperter indsamler alle de nødvendige data, hvorefter vi analyserer de forskellige data med vores SEO-værktøjer for at finde den mest optimale fremgangsmetode for netop jeres virksomhed. 

SEO strategi ikon

SEO STRATEGI

Efter vi er færdige med de nødvendige SEO-analyser, udfærdiger vi en komplet køreplan for jeres hjemmeside.  

Vores SEO-eksperter beslutter som noget af det første, hvilke af de søgeord der skal bruges, prioriteringen og ikke mindst segmenteringen af søgeord. Ved at have en komplet strategi for jeres SEO-optimering, kan vi nemt prioritere de nødvendige ændringer. 

On-page SEO ikon

ON-PAGE SEO

Vores On-page SEO specialister sørger for kodeoptimeringer, ødelagte links, schema implementering, billede optimering, video, sitemap, robot, indeksering, analytics værktøjer og meget mere 

Vi gennemgår hele hjemmesiden for eventuelle fejl, sikrer hjemmesiden overholder Google retningslinjer og har de bedst mulige betingelser for større eksponering. 

Lokal SEO ikon

LOKAL SEO

Som et professionelt SEO bureau prioriterer vi altid, optimering af din lokale tilstedeværelse. Som et vigtigt men ofte overset led, er Lokal SEO et af de vigtigste elementer i en succesfuld SEO-optimering. 

Ved Lokal SEO optimering optimerer vores SEO-eksperter elementer som: GMB Profil, Oprettelse og rettelse af NAP citations, Google kortmappe og meget mere. 

Off-page SEO ikon

OFF-PAGE SEO

Vi skræddersyer en succesfuld Off-page SEO-plan, der med længde overgår dine konkurrenters. Med vores komplette analyser af jeres konkurrenter, jeres domæne, hjemmeside og placering på markedet, har vi allerede en god forståelse for de tekniske ændringer der bør anvendes. 

Vi kan hjælpe med God PR, link building der øger jeres autoritet, eller netværksrelationer der kan gøre netop den forskel i mangler. 

Teknisk SEO ikon

AVANCERET SEO

Efter vi har sikret en effektiv overordnet strategi, givet hjemmesiden de bedste muligheder for rangering, er det tid til implementering af teknisk SEO og mere komplicerede SEO-strategier. 

Med over ti års erfaring i søgemaskineoptimering, ved vi nøjagtigt hvad der skal til, hvad det kræver og hvordan vi bedst skaber resultater for jeres virksomhed. 

Danmarks bedste SEO firma gør sådan:

Danmarks bedste SEO firma gør sådan:

Som Danmarks bedste SEO-firma forstår Online-Marketers, hvordan du hurtigt får din virksomhed på side et i søgeresultaterne på alle de store søgemaskiner som Google, Bing og andre.

Vi skræddersyer din SEO-strategi til din virksomhed, samtidig med vores SEO eksperter overholder alle retningslinjer for god søgemaskineoptimering.

Nedenunder gennemgår kan du læse mere om, hvilken proces du kan forvente hos Danmarks bedste SEO firma. Her kan du læse mere om hvad er SEO.

1. Opsætning af værktøjer til data tracking

Efter et indledende møde med din personlige SEO ekspert, starter vi processen med at SEO optimere din hjemmeside eller webshop. Som et af de første step i en søgemaskineoptimering, starter vi med integration og konfiguration af Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook pixel og andre relevante værktøjer til tracking.

Har du allerede en konto hos en af de nævnte servicer, beder vi dig fremsende alle relevante login informtioner. Her vil din SEO specialist efterfølgende, konfiguerer eller oprette passende mål som eksempelvis:

 • Antal af indhentede tilbud
 • Antal afgivet tilbud
 • Antal modtagne tilmeldinger
 • Antal køb
 • Antal telefon opkald
 • Meget mere

Med de rigtige værktøjer til analyse af data brugeradfærd, kan vores specialister løbende tilpasse din SEO strategi til de bedste resultater. 

2. Analyse af hjemmeside

Efter vi har implementeret alle de vigtigste værktøjer til indsamling af data, starter vi med den egentlige analyse af hjemmesiden. I løbet af denne analyse undersøger og noterer vi eksempler som: 

Med dedikerede SEO eksperter og en proaktiv tilgang, sikrer vi den bedst mulige prioritering af tiltag, der sætter tempo på din digitale vækst.  

3. Analyse af konkurrenter

Som Danmarks bedste SEO-firma ved vi præcist, hvor vigtigt en grundig analyse af dine konkurrenter er. Ved at studere dine konkurrenter styrker og svagheder, kan vi lokalisere fejl, mangler eller muligheder, jeres virksomhed med fordel kan udnytte. 

Som det eneste SEO firma i Danmark, tilbyder vi derfor overvågning af dine konkurrenter og elementer som:

 • Rangering af søgeord
 • Ændringer på hjemmeside
 • Nyt indhold eller links
 • Markedsandel

Alt dette kan være værdifulde data, de fleste SEO bureau desværre undlader at dele. Ved at følge den dokumenterede udvikling af dine konkurrenter, kan du bedre få et overblik over din SEO strategi og den reelle effekt den har.

4. Udforming af overordnet strategi

Efter at have mødt din virksomhed, dig eller dit team. Kan vores dedikerede SEO specialist, udvikle en detaljeret SEO-strategi, der tager dine ambitioner og gør dem til realistiske mål.

Som Danmarks bedste SEO firma, arbejder vi altid med en balance mellem kort og langsigtede mål. Med en perfekt balance og hurtige resultater, holder din dedikerede specialist dig altid gerne opdateret og kommer med forslag eller ideer til et endnu bedre resultat. 

5. Optimeringer af hjemmesiden

Efter der er udfærdiget en overordnet SEO-strategi, kan vores dedikerede SEO eksperter begynde processen med, at optimerer jeres hjemmeside til søgemaskinerne.

Optimering af hjemmeside omfatter en lang række trin som eksempelvis

 • Implementering af søgeord
 • Skrive nyt indhold
 • Titel og metabeskrivelser
 • Navigation
 • Tree maps
 • Interne links
 • Rette døde links 
 • Hastighedsoptimering
 • og meget mere…

Hos Online-Marketers benytter vi de nyeste og mest effektive teknologier til, at strømline, reducere omkostninger. I vores proces af optimering af hjemmeside, bruger vi branche specifikke data til, at få den bedst mulige indsigt i, hvordan vi kan blive det bedste SEO-firma for en virksomhed som din.

6. Månedlig rapport

Hos Online-Marketers er gennemsigtige løsninger en prioritet. Hos det bedste SEO firma i Danmark, modtager du altid mindst en rapport månedligt. 

Efter du har fået tilknyttet din personlige SEO ekspert, vil han efter behov, lede dig eller dit team igennem rapporten og besvare eventuelle spørgsmål i har.

Formålet med en gennemsigtig proces og opfølgende rapporter, er du nemt kan forstå eller kommunikkere videre, hvad den reelle virkning af SEO optimering er og den aktuelle værdi den bidrager med. 

SEO firma med speciale i konsultering

SEO firma med speciale i konsultering

Som SEO firma tilbyder vi de bedste SEO konsulenter, der kan hjælpe jeres virksomhed med at forbedre placeringen i søgemaskinens søgeresultater. Som det primære mål, er det SEO-konsulents opgave, at gøre det nemmere for relevante kunder at finde dig, hjælpe dig med at blive mere konkurrencedygtig og samtidig øge din virksomheds vækst potentiale.

SEO står for søgemaskineoptimering og består i, at give en hjemmeside de bedst mulige betingelser til, at opnå bedre placering i søgeresultaterne. Eksempler på søgemaskineoptimering:

 • Hjemmesidens navigation
 • Brugervenlighed
 • Visuelle indtryk
 • Konvertering

Enhver virksomhed der driver online forretning bør vide, hvor vigtig SEO er for deres online tilstedeværelse. Med en SEO konsulent eller SEO specialist hos os, kan du øge din organiske trafik, modtage flere relevante kundemner, give større tiltro til dit brand eller øge din vækst.

Få hjælp af et professionelt SEO firma

Hos Online-Marketers har vi i over 10 år, arbejdet med SEO optimering af hjemmesider og webshops som det ene ben i vores virksomhed (den anden er hjemmeside udvikling).

Vi anvender altid skræddersyet SEO løsninger, der passer til vores kunder, der oftest er start-ups, små og mellemstore virksomheder. 

Vi har over en årrække strømlinet vores proces og arbejder med en fast gruppe af SEO eksperter, SEO tekstforfattere og web udviklere og derfor kan vi, tilbyde de absolut mest konkurrencedygtige SEO priser.

Mangler du et SEO firma med den nødvendige ekspertise, så ring og få et uforpligtende tilbud. Vi vil hurtigt kunne afdække jeres behov og give jer en idé om opgavens omfang, så I kan tage den information videre med jer i jeres overvejelser.

Vi glæder os til at høre fra jer på +45 42 800 768 eller på email.

Scroll to Top