OnlineMarketers

Få målbare resultater med Danmarks bedste SEO firma

Vil du have mere salg, modtage flere relevante kundeemner eller styrke din digitale tilstedeværelse? Så kan vores SEO-specialister hjælpe dig. Med over ti års ekspertise i seo, giver vi garanti for hurtige resultater. 

Vi lader altid resultaterne tale for sig selv og derfor har vi ingen binding eller lange kontrakter.

SEO firma banner

Vælg et professionelt SEO firma

Som et af Danmarks bedste SEO bureau, sikrer vi en professionel tilgang med kompetent rådgivning, der sikrer en professionel tilgang, der indfrir jeres ambitioner og mere til. 

Med et professionel team og fokus på vores kunder, kan vi prale med, at over 94% af vores kunder, beholder deres nuværende seo løsning hos os.  

Vores dedikerede SEO-eksperter lytter til dine mål, studere dit brand, markedet du befinder dig og skræddersyet herefter en strategi, der bringer dig hen, hvor du gerne vil være. 

Ved at vælge Online-Marketers som dit SEO-firma, vælger du en partner dedikeret til din virksomheds fremtidige succes. Det er netop derfor, vi er det bedste SEO firma for din virksomhed og dit team. 

 

Hvad indeholder vores SEO optimering

SEO ANALYSER

Som det første step i processen som SEO firma, analyserer vi jeres virksomhed, konkurrenter og søgeord der kunne være relevante for jeres virksomhed. 

Vores SEO eksperter indsamler alle de nødvendige data, hvorefter vi analyserer de forskellige data med vores SEO-værktøjer og finder den bedst mulige strategi til jeres virksomhed. 

SEO strategi ikon

SEO STRATEGI

Efter vi er færdige med den indledende SEO-analyse, udfærdiger vi en komplet køreplan for jeres hjemmeside.  

Vores SEO-eksperter beslutter som noget af det første, hvilke søgeord der skal bruges, en grundig segmentering og prioriteringen. Ved at have en komplet strategi for jeres SEO-optimering, kan vi nemt prioritere de mest effektive optimeringer. 

On-page SEO ikon

ON-PAGE SEO

Vores On-page SEO specialister foretager alle opgaver som kodeoptimeringer, døde links, schema markup, billed optimering, video, sitemap, robot, indeksering, integration af analytics værktøjer og meget mere.

Vi gennemgår hele hjemmesiden for eventuelle fejl og har de bedst mulige betingelser til, at opnå større eksponering. 

Lokal SEO ikon

LOKAL SEO

Som et professionelt SEO bureau prioriterer vi altid, optimering af din lokale tilstedeværelse. Som et vigtigt led, kan Lokal SEO være et af de vigtigste elementer i en succesfuld SEO-optimering. 

Ved Lokal SEO optimering optimerer vores SEO-eksperter f.eks. virksomhedens GMB Profil, oprettelse og rettelse af NAP citations, Google kortmappe og meget andet. 

Off-page SEO ikon

OFF-PAGE SEO

Vi skræddersyer en succesfuld off-page SEO-plan, der sætter jeres virksomhed før konkurrenter. Med vores komplette seo analyser af jeres konkurrenter, domæner, hjemmeside og placeringer på markedet, ved vi hvilke tekniske ændringer der skal foretages. 

Som en bonus af kan vi kan hjælpe med god PR, link building der øger jeres autoritet, eller netværksrelationer der kan gøre netop den forskel i mangler. 

Teknisk SEO ikon

AVANCERET SEO

Efter vi har sikret en effektiv overordnet strategi, givet hjemmesiden de bedste muligheder for rangering, er det tid til implementering af teknisk SEO og mere komplicerede SEO-strategier. 

Med over ti års erfaring i søgemaskineoptimering, ved vi nøjagtigt hvordan vi bedst skaber resultater for jeres virksomhed. 

Danmarks bedste SEO firma gør sådan:

Danmarks bedste SEO firma gør sådan:

Som Danmarks bedste SEO-firma forstår Online-Marketers, hvordan du hurtigt får din virksomhed på side et i søgeresultaterne på alle de store søgemaskiner som eks. Google, Bing eller Yahoo.

Nedenunder kan du læse mere om, hvilken proces du kan forvente hos Danmarks bedste SEO firma.

1. Opsætning af værktøjer til data tracking

Efter et indledende møde med din personlige SEO ekspert, starter processen med SEO optimeringen af din hjemmeside eller webshop. Som et af de første skridt i en søgemaskineoptimering, kommer integration og konfiguration af diverse data og analyse værktøjer som Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook pixel og andre relevante værktøjer.

Har du allerede opsat nogle af værktøjerne, er det vigtigt du sender alle relevante login informtioner. Når vi har adgang eller opsat alle disse værktøjer, kan vores SEO specialister oprette eller konfiguere passende mål som eksempelvis:

 • Antal af indhentede tilbud
 • Antal afgivet tilbud
 • Antal modtagne tilmeldinger
 • Antal køb
 • Antal telefon opkald
 • Meget mere

Med de rigtige værktøjer til analyse af data og brugernes adfærd, tilpasser vores seo specialister løbende din seo strategi til bedre resultater. 

2. Analyse af hjemmeside

Når vi har implementeret alle de vigtigste værktøjer til indsamling af data, starter vi med analysen af hjemmesiden og domænet. Det er i løbet af denne analyse, vi undersøger og noterer elementer som: 

Med dedikerede SEO eksperter og en proaktiv tilgang, sikrer vi den bedst mulige prioritering af tiltag, der sætter fart på jeres digitale vækst.  

3. Analyse af konkurrenter

Som Danmarks bedste SEO-firma, ved vi præcist hvor vigtigt analysen af jeres konkurrenter er. Ved at studere dine konkurrenter styrker og svagheder, kan vi lokalisere deres fejl, mangler eller muligheder de har overset, jeres virksomhed med fordel kan udnytte. 

Som det eneste SEO firma i Danmark, tilbyder vi løbende data drevet overvågning af dine konkurrenter og parametre som:

 • Rangering af søgeord
 • Ændringer på hjemmeside
 • Nyt indhold eller links
 • Markedsandele

Ved at følge den dokumenterede udvikling af dine konkurrenter, kan du bedre få et overblik over din SEO strategi og den reelle effekt den har.

4. Udforming af overordnet strategi

Efter at have mødt jeres virksomhed, dig og dit team. Vil vores dedikerede SEO specialister, udvikle en effektiv og detaljeret SEO-strategi, der tager dine ambitioner og gør dem til realistiske mål.

Som Danmarks bedste SEO firma, arbejder vi altid med en balance mellem kort og langsigtede mål. Med den perfekte balance og hurtige resultater, sikrer vores dedikerede specialist, du altid er opdateret og kommer med forslag til endnu bedre resultat. 

5. Optimeringer af hjemmesiden

Efter der er udfærdiget en overordnet SEO-strategi, kan vores dedikerede SEO eksperter begynde processen med, at optimerer jeres hjemmeside til søgemaskinerne.

Optimering af hjemmeside omfatter en lang række trin som eksempelvis

 • Implementering af søgeord
 • Skrive nyt indhold
 • Titel og metabeskrivelser
 • Navigation
 • Tree maps
 • Interne links
 • Rette døde links 
 • Hastighedsoptimering
 • og meget mere…

Hos Online-Marketers arbejder vi de nyeste og mest effektive teknologier til, at strømline, reducere omkostninger. I vores proces af optimering af hjemmeside, bruger vi branche specifikke data til, at få den bedst mulige indsigt i, hvordan vi kan blive det bedste SEO-firma for jeres virksomhed.

6. Månedlig rapport

Hos Danmarks bedste SEO firma, er gennemsigtige løsninger en prioritet og du er altid garanteret minimum en rapport månedligt. 

Efter du har fået tilknyttet din personlige SEO ekspert, vil han efter aftale, lede dig eller dit team igennem rapporten og besvare alle spørgsmål i måtte have.

Formålet med en gennemsigtig proces og opfølgende rapporter, er du altid nemt kan forstå eller kommunikkere videre, hvor meget SEO optimeringen aktuelle værdi bidrager med. 

SEO firma med speciale i konsultering

SEO firma med speciale i konsultering

Vi tilbyder de bedste SEO konsulenter, der kan hjælpe jeres virksomhed med at forbedre placeringen i søgemaskinens resultater. Vores SEO-konsulents kan hjælpe med, at gøre det nemmere for relevante kunder at finde dig, at blive mere konkurrencedygtig eller øge virksomhedens vækst potentiale.

SEO står for søgemaskineoptimering og består i, at give en hjemmeside de bedst mulige betingelser til, at opnå bedre placering i søgeresultaterne. Eksempler på søgemaskineoptimering:

 • Forbedring af hjemmesidens navigation
 • Øget brugervenlighed
 • Hjemmesidens visuelle indtryk
 • Konverteringsraten på webshop eller lead formularer

Enhver virksomhed der driver online forretning bør vide, hvor vigtig SEO er for deres online tilstedeværelse. Med en SEO konsulent eller SEO specialist hos os, kan du øge din organiske trafik, modtage flere relevante kundemner, give større tiltro til dit brand eller øge din vækst.

Få hjælp af et professionelt SEO firma

Hos Online-Marketers har vi i over 10 år, arbejdet med SEO optimering af hjemmesider og webshops som det ene ben i vores virksomhed (den anden er hjemmeside udvikling).

Vi anvender altid skræddersyet SEO løsninger, der passer til vores kunder, der oftest er start-ups, små og mellemstore virksomheder. 

Vi har over en årrække strømlinet vores proces og arbejder med en fast gruppe af SEO eksperter, SEO tekstforfattere og web udviklere og derfor kan vi, tilbyde de absolut mest konkurrencedygtige SEO priser.

Mangler du et SEO firma med den nødvendige ekspertise, så ring og få et uforpligtende tilbud. Vi vil hurtigt kunne afdække jeres behov og give jer en idé om opgavens omfang, så I kan tage den information videre med jer i jeres overvejelser.

Scroll to Top