OnlineMarketers

Professionel SEO konsulent

seo konsulent

Vækst din virksomhed med en SEO konsulent

Alle kan komme og sige, at de er 100 m-mestre til søgemaskineoptimering (SEO), men vi kan bedst lide at lade resultaterne tale for sig selv.

Med over 10 års erfaring i faget, har vi succesfuldt skræddersyet teknikker og den nyeste knowhow om SEO. Vi tilbyder SEO hjælp i form af ydelser, og tilpassede SEO pakkeløsninger.

Med et resultatorieneret mindset, har vi allerede hjulpet  en lang række danske og internationale virksomheder, til succes på de forskellige søgemaskiner.

Vi har arbejdet med både små og store virksomheder – selvstændige erhvervsdrivende såvel som komplekse webshops.

Med Danmarks bedste SEO konsulenter, kan vi tilbyde den mest kvalificeret ekspertise. skal du være den næste i rækken?

Hvad laver en SEO konsulent?

Hvad laver en SEO konsulent?

Hvis man ønsker at komme til tops på søgemaskinerne, er det vigtigt, man først får en god forståelse for hvordan søgemaskinen virker, og hvordan du kan udnytte søgemaskinernes algoritmer bedst muligt.

Med udviklingen har SEO ligeledes udviklet sig, så det ikke længere kun handler om at kunne skrive en lang tekst proppet med de rigtige søgeord.

En dygtig SEO konsulent vil altid starte med, at analysere hjemmesiden, for at sikre, at det tekniske fundament er solidt.

I den forbindelse tager man på et kig på indholdet (et såkaldt content audit), det tekniske setup, on-page SEO samt sitets nuværende autoritet i Googles øjne (off-page SEO).

Vores professionelle SEO konsulenter, sikrer et godt overblik over konkurrencen og en effektiv strategi, der ikke bare koncentrere sig om vores egen hjemmeside men også lokal SEO.

Hvis der foreksempel er stærke spillere på markedet, som sidder tungt på de gode søgeord. Er det vigtigt vi finder nogle søgeord eller nicher, hvor vi potentielt lettere kan komme til tops. Dette vurderer vi med en komplet søgeordsanalyse.

Efter dette lægger vi i fællesskab en plan for, hvordan vi skal skabe langsigtet plan der sikrer mest muligt vækst.

SEO er desværre  ikke noget man lykkes med natten over, men derimod et langt sejt træk, hvor resultaterne nogle gange først bliver rigtigt synlige efter 6-12 måneder. Grundlæggende arbejder vi med SEO på disse fire områder:

Vælg den rigtige SEO konsulent fra start

Hvis vi skal skabe vækst sammen er det vigtigt, at vi har en god indbyrdes forståelse for målet. Det giver det bedste afsæt for succes.

Derfor vil vores indledende dialog handle om at afstemme forventninger og estimere potentialet ved at øge indsatsen omkring SEO.

For os er det vigtigt, at få et godt indblik i din forretning og dit værdigrundlag for at kunne yde den bedste hjælp til SEO optimering.

Vores proces omkring et SEO samarbejde er følgende:

  • Indledende dialog og gratis oplæg
  • Onboarding + Situationsanalyse
  • Forbedring af det tekniske fundament + On-Page SEO
  • Content audit og strategi
  • Evaluering og rapportering

SEO skal ikke ses som en engangsforestilling, men en løbende og langvarig proces. Derfor er det vigtigt, at du løbende bliver holdt underrettet om udviklingen af din SEO konsulent.

Samtidig har vi også brug for løbende tilbagemeldinger fra dig i form af værdifuldt input eller hyppige spørgsmål fra dine kunder, så vi konstant kan arbejde med at forbedre indholdet.

Vi bestræber os på at gøre kunderejsen så god som mulig fra det første kontaktpunkt i form af Googles søgeresultater; videre ind på sitet og hen mod en konvertering i form af en henvendelse eller et salg.

Arbejdet stopper dog ikke altid der, da der naturligvis ofte også er tilbagevendende kunder, som kan have andre søgemønstre end førstegangskøbere.

Hvad koster en SEO konsulent?

Har du besluttet dig for at få hjælp til SEO, så er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv, at du er villig til at investere i projektet. Afhængig af, hvilken branche du befinder dig i, og hvor store ambitioner du har, vil din SEO konsulent rådgive om, hvor meget du bør investere.

Vores SEO pakker starter fra 2.500 kr./md., og den vil være passende til de fleste mindre virksomheder. Med den får du løbende sparring og vejledning, og vi arbejder dedikeret mod vores fælles mål.

Er du i en meget konkurrencepræget branche eller driver du en webshop, så vil vi anbefale en større investering, hvis du virkelig vil ud over stepperne.

Du kan læse mere om webshop seo her. Målet er naturligvis altid, at din investering i SEO skal tjene sig hjem igen og meget mere til på den lange bane.

Vores SEO konsulenter har erfaring fra en bred vifte af brancher og store komplekse projekter. Vi holder os hele tiden opdateret på vores felt og vil gøre vores bedste for, at vores viden kommer dig til gavn.

Drømmer du om flere kunder eller mere salg?
Få flere kunder med en SEO konsulent

Vi tilbyder SEO hjælp gennem strategisk sparring og kompetent rådgivning eller lokal SEO optimering. Vores erfaring og tekniske færdigheder gør, at vi kan se det store billede samtidig med, at vi er opmærksomme på eventuelle fejl og mangler på dit site. På den måde sikrer vi, at vi i fællesskab får skabt de bedste forudsætninger for vækst gennem SEO.

Med afsæt i et solidt, teknisk fundament og velskrevet indhold arbejder vi mod øget synlighed på Google i form af bedre placeringer på dine nuværende og forretningskritiske søgeord – og dertil nye og øvrige relevante søgeord, som du måske ikke har været opmærksom på før.

Hvis du gerne vil tops på Google, så lad os tage en indledende snak om mulighederne. Så er du et skridt nærmere flere kunder eller mere salg!

FAQ

Hvad laver en SEO konsulent?

En SEO konsulent er din forlængede arm, når det kommer til succes i søgemaskinerne. Vi arbejder sideløbende med indholdet på sitet, det tekniske fundament samt linkbuilding. På den måde øger vi langsomt, men sikkert din online synlighed, så du får flere kunder og mere salg.

Hvad koster en SEO konsulent?

Vores priser starter ved 2.500 kr./md. Du får adgang til vores team af kompetente specialister med mange års erfaring, som hjælper med at strømline din hjemmeside gennem brugervenlige seo tekster, optimering af kode og plugins samt løbende arbejde med linkbuilding. Derudover vil vi naturligvis også gerne agere sparringspartner omkring andre online marketing kanaler.

Hvor lang er bindingsperioden?

Vores aftaler løber fra måned til måned, så du er altid fri til at forlade samarbejdet. Det er vigtigt du fra start ved, at du tidligst kan forvente stabile resultater omkring 9-12 måneder efter implementeringen er udført. 

Vi er formentlig ikke det rette valg for dig, hvis du ikke er indstillet på et samarbejde på minimum 1 år.

Hvor hurtigt virker SEO?

SEO er ikke noget, hvor man skal forvente resultater natten over, men derimod et langt sejt træk, hvor resultaterne nogle gange først bliver rigtigt synlige efter 9-12 måneder. Det er derfor vigtigt, at du er villig til at investere og har tålmodighed nok – så skal resultaterne nok komme.

Hvordan ved jeg, hvad min SEO konsulent foretager sig?

Vi holder dig løbende opdateret i processen omkring arbejdet med SEO. Fra det indledende kald og møde, til analyse og implementering af de forskellige tiltag, der skal vækste din forretning. Vi holder hele tiden øje med udviklingen og rapporterer hver måned tilbage til dig, hvordan det går.

Scroll to Top