OnlineMarketers

SEO konsulent

Rådgivning der vækster din online forretning

Alle kan komme og sige, at de er 100 m-mestre til søgemaskineoptimering (SEO), men vi kan bedst lide at lade resultaterne tale for sig selv. Vi har i snart 10 år tilbudt SEO hjælp til en lang række danske og internationale virksomheder til tops i søgemaskinerne.

Vi har arbejdet med både små og store virksomheder – selvstændige erhvervsdrivende såvel som komplekse webshops – herunder bl.a. Sportsmaster. Har du brug for en SEO konsulent, skal du måske være den næste i rækken?

Hvordan kan en SEO konsulent hjælpe dig?

Hvad laver en SEO konsulent?

Hvad laver en SEO konsulent?

Vil man til tops i søgemaskinerne kræver det, at man forstår, hvordan søgemaskinernes algoritmer virker. Det handler ikke kun om at kunne skrive en lang tekst proppet med de rigtige søgeord, som man kunne slippe afsted med i fortiden.

Din SEO konsulent vil altid starte med at analysere din hjemmeside for at sikre, at fundamentet er i orden. I den forbindelse kigger vi både på indholdet (et såkaldt content audit), det tekniske setup, on-page SEO samt sitets nuværende autoritet i Googles øjne (off-page SEO) – herunder de nuværende indgående links til sitet.

Man skal dog huske også at kigge på konkurrencen og ikke bare koncentrere sig om sin egen hjemmeside. Er der stærke spillere på markedet, som sidder tungt på de gode søgeord eller kan vi finde nogle søgeord/nicher, hvor vi potentielt lettere kan komme til tops? Dette vurderer vi gennem en søgeordsanalyse og den efterfølgende konkurrent analyse.

Derfra lægger vi i fællesskab en plan for, hvordan vi skal skabe langsigtet vækst for dig. SEO er nemlig ikke noget man lykkes med natten over, men derimod et langt sejt træk, hvor resultaterne nogle gange først bliver rigtigt synlige efter 6-12 måneder. Grundlæggende vil vi arbejde med disse tre områder af SEO:

  • Indhold
  • Teknisk SEO
  • Linkbuilding
Hvordan vælger du den rigtige SEO konsulent?

Hvordan vælger du den rigtige SEO konsulent?

Hvis vi skal skabe vækst sammen er det vigtigt, at vi har en god indbyrdes forståelse og kemi. Det giver det bedste afsæt for succes. Derfor vil vores indledende dialog handle om at afstemme forventninger og estimere potentialet ved at øge indsatsen omkring SEO. For os er det vigtigt at få et godt indblik i din forretning og dit værdigrundlag for at kunne yde den bedste hjælp til SEO optimering.

Vores proces omkring et SEO samarbejde er følgende:

  • Indledende dialog og gratis oplæg
  • Onboarding + Situationsanalyse
  • Forbedring af det tekniske fundament + On-Page SEO
  • Content audit og strategi
  • Off-Page SEO
  • Evaluering og rapportering

SEO skal ikke ses som en engangsforestilling, men en løbende og langvarig proces. Derfor er det vigtigt, at du løbende bliver holdt underrettet om udviklingen af din SEO konsulent. Samtidig har vi også brug for løbende tilbagemeldinger fra dig i form af værdifuldt input eller hyppige spørgsmål fra dine kunder, så vi konstant kan arbejde med at forbedre indholdet.

Vi bestræber os på at gøre kunderejsen så god som mulig fra det første kontaktpunkt i form af Googles søgeresultater; videre ind på sitet og hen mod en konvertering i form af en henvendelse eller et salg. Arbejdet stopper dog ikke altid der, da der naturligvis ofte også er tilbagevendende kunder, som kan have andre søgemønstre end førstegangskøbere.

Hvad koster en god SEO konsulent?

Hvad koster en god SEO konsulent?

Har du besluttet dig for at få hjælp til SEO, så er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv, at du er villig til at investere i projektet. Afhængig af, hvilken branche du befinder dig i, og hvor store ambitioner du har, vil din SEO konsulent rådgive om, hvor meget du bør investere. Vores SEO pakker starter fra 5.000 kr./md., og den vil være passende til de fleste mindre virksomheder. Med den får du løbende sparring og vejledning, og vi arbejder dedikeret mod vores fælles mål.

Er du i en meget konkurrencepræget branche eller driver du en webshop, så vil vi anbefale en større investering, hvis du virkelig vil ud over stepperne. Målet er naturligvis altid, at din investering i SEO skal tjene sig hjem igen og meget mere til på den lange bane. Vores SEO konsulenter har erfaring fra en bred vifte af brancher og store komplekse projekter. Vi holder os hele tiden opdateret på vores felt og vil gøre vores bedste for, at vores viden kommer dig til gavn.

Drømmer du om flere kunder eller mere salg?
Drømmer du om flere kunder eller mere salg?

Vi tilbyder SEO hjælp gennem strategisk sparring og kompetent rådgivning. Vores erfaring og tekniske færdigheder gør, at vi kan se det store billede samtidig med, at vi er opmærksomme på eventuelle fejl og mangler på dit site. På den måde sikrer vi, at vi i fællesskab får skabt de bedste forudsætninger for vækst gennem SEO.

Med afsæt i et solidt, teknisk fundament og velskrevet indhold arbejder vi mod øget synlighed på Google i form af bedre placeringer på dine nuværende og forretningskritiske søgeord – og dertil nye og øvrige relevante søgeord, som du måske ikke har været opmærksom på før.

Hvis du gerne vil tops på Google, så lad os tage en indledende snak om mulighederne. Så er du et skridt nærmere flere kunder eller mere salg!

FAQ

En SEO konsulent er din forlængede arm, når det kommer til succes i søgemaskinerne. Vi arbejder sideløbende med indholdet på sitet, det tekniske fundament samt linkbuilding. På den måde øger vi langsomt, men sikkert din online synlighed, så du får flere kunder og mere salg.

Vores priser starter ved 5.000 kr./md. Du får adgang til vores team af kompetente specialister med mange års erfaring, som hjælper med at strømline din hjemmeside gennem brugervenlige tekster, optimering af kode og plugins samt løbende arbejde med linkbuilding. Derudover vil vi naturligvis også gerne agere sparringspartner omkring andre online marketing kanaler.

Vores aftaler løber fra måned til måned, så du er altid fri til at forlade samarbejdet. Det er vigtigt du fra start ved, at du tidligst kan forvente stabile resultater omkring 9-12 måneder efter implementeringen er udført. 

Vi er formentlig ikke det rette valg for dig, hvis du ikke er indstillet på et samarbejde på minimum 1 år.

SEO er ikke noget, hvor man skal forvente resultater natten over, men derimod et langt sejt træk, hvor resultaterne nogle gange først bliver rigtigt synlige efter 9-12 måneder. Det er derfor vigtigt, at du er villig til at investere og har tålmodighed nok – så skal resultaterne nok komme.

Vi holder dig løbende opdateret i processen omkring arbejdet med SEO. Fra det indledende kald og møde, til analyse og implementering af de forskellige tiltag, der skal vækste din forretning. Vi holder hele tiden øje med udviklingen og rapporterer hver måned tilbage til dig, hvordan det går.

nok komme.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen