OnlineMarketers

Professionel hjemmeside udvikling

Vi er specialister i alt fra hjemmeside udvikling, til udvikling og modifikationer af selvstændige plugins til større CMS systemer. Har du brug for hjælp til en lille integration, større plugin modifikation, udvikling af dit eget program en app eller en overordnet strategisk plan. Kan vores udviklere give dig vores bud på den bedst mulige løsning.

Professionel hjemmeside udvikling

"Lad os hjælpe med at skabe et solidt fundament for din virksomhed online."

Mangler din virksomhed en hjemmeside udvikler eller trænger din gamle hjemmeside til fornyelse, så kan vi hjælpe dig med hjemmeside udvikling. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en god ide, så er det blot at huske på disse vise ord fra Frankrigs tidligere præsident Jacques Chirac: ”There is nothing more dangerous than standing still in a world that is changing.”.

Citatet handler naturligvis ikke om hjemmeside udvikling, men er alligevel super relevant i denne sammenhæng, for hvis din forretning eller hjemmeside ikke holder trit med udviklingen, så taber du kunder og omsætning til dine konkurrenter.

Har du brug for en erfaren partner til hjemmeside udvikling, så book tid til et uforpligtende møde via kalenderen herunder. Du kan også starte med at læse mere om vores kompetencer og processen omkring hjemmeside udvikling videre på denne side.

Professionel hjemmeside udvikling

100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti ved udvikling af hjemmeside

Vi har mere end 10 års erfaring med udvikling af hjemmesider til både små og store virksomheder. Gennem tiden er mange kommet til os med spørgsmål omkring udvikling af ny hjemmeside. Ofte er disse blevet henvist til os af andre tidligere kunder hos os pga. stor tilfredshed med det vi har leveret. De 3 primære fordele ved at vælge os som hjemmesideudvikler er:

Mangler du en hjemmeside udvikler, er du i trygge hænder hos os. Vi guider dig gennem processen fra start til slut og sikrer, at du får en ny hjemmeside, som er baseret på best practice, den nyeste teknologi og som selvfølgelig scorer højt på både brugervenlighed og alt, hvad der ellers er vigtigt for at få succes online.

Priser på udvikling af hjemmeside

Det er svært at give en fast pris på udvikling af hjemmeside, da det afhænger lidt af, hvor stor en hjemmeside der er behov for samt eventuelt hvilke tekniske features den skal have. Vi har forsøgt at lave 2 faste tilbud, som dækker de flestes behov. Er du i tvivl om, hvad der vil være den rigtige pakke for dig eller har du særlige ønsker, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Hjemmeside udvikling 10 timer

Indeholder:

Klippekort 10 timer

8000,- kr. ekskl. moms.

Tilpasset hjemmeside udvikling

Indeholder:

Har du små eller store opgaver, kontakt os for et tilbud

Fra 900,- kr. per time

”pris hjemmeside udvikling er et vidt begreb – det svarer lidt til at spørge ”hvad koster en ny bil?”. Som du kan se med vores 2 tilbud har vi løsninger, som er oplagte til helt små og nystartede virksomheder, men vi har også mere avancerede løsninger, hvis du som selvstændig behandler eller restaurant har brug for at integrere med f.eks. tids- eller bordbestillingsplatforme – eller hvis du driver en webshop.

Hvordan er processen omkring hjemmeside udvikling?

Når vi bliver kontaktet angående et nyt projekt omkring hjemmeside udvikling, så følger vi en helt fast proces for at sikre det bedst mulige resultat, som lever op til dine ønsker og giver dig en solid online tilstedeværelse.

Afdækning af behov til hjemmeside udvikling

Afdækning af behov

WordPress udvikling Kodning og tekstskrivning

Kodning og tekstskrivning

Test og godkendelse

Test og godkendelse

Officiel udgivelse

Officiel udgivelse

I den første fase starter vi med at afdække dine behov. Har du allerede en hjemmeside eller skal vi starte helt fra bunden med at lave en ny? Vi forsøger at få et indgående kendskab til din forretning, så vi sikrer, at hjemmesiden opfylder dens formål og ikke mindst kundens søgeintention. I denne indledende fase finder vi i beslutter vi også i fællesskab, hvilke søgeord vi skal have fokus på.

Herefter går vi i gang med at støbe fundamentet til hjemmesiden. Dette sker dels gennem kodning og opsætning af den tekniske platform og sideløbende ved at vores seo tekstforfattere og contentfolk skaber indholdet til siden.

Når vi har klargjort hele hjemmesiden, sender vi den til godkendelse hos dig, og hvis alt er som det skal være går vi live med siden. Derfra er det bare at vente på at det vælter ind med henvendelser eller ordrer!

Mangler du en WordPress udvikler?

Mangler du en WordPress udvikler?

Et af de meste udbredte CMS systemer til hjemmeside udvikling er WordPress. Med dette system kan en erfaren WordPress hjemmeside udvikler skræddersy en hjemmeside til nærmest alle former for forretninger. Det anslås, at der er mere end 64 millioner hjemmesider på verdensplan, der benytter systemet, og grundet dets popularitet bliver der konstant udviklet på det med nye temaer, plugins mm.

Hvis du er på jagt efter en WordPress udvikler, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder hjemmeside udvikling fra bunden, men hjælper også gerne med optimering af eksisterende WordPress hjemmesider hvad angår f.eks. hastighedsoptimering eller løbende WordPress vedligeholdelse.

Som WordPress udvikler er vi ligeglade med om du er restaurantejer skal hjælp til udvikling af hjemmeside, hvor kunderne kan bestille bord; ønsker hjælp til en ny webshop, der sælger yoyoer; eller noget helt tredje.

Magento udvikler med speciale i Magento 2

Magento udvikler med speciale i Magento 2

Udover WordPress udviklere kan vi naturligvis også tilbyde en Magento 2 udvikler til din webshop. Magento er en af de mest udbredte eCommerce platforme, og vi har stor erfaring med Magento 2 udvikling gennem samarbejde med en lang række anerkendte webshops.

Med hjælp fra en Magento udvikler kan du få en skræddersyet webshop, som sikrer at du får præsenteret dine produkter på den lækreste måde, får den højeste ordreværdi og det bedste omdømme.

Wordpress udvikler der styrker din online forretning

WordPress udvikler der styrker din online forretning

Hos Online Marketers får du en WordPress hjemmeside udvikler, der kan hjælpe med hjemmeside udvikling af både små og store, komplekse hjemmesider & webshop udvikling. Vores erfarne team sørger for, at du får en lynhurtig og brugervenlig hjemmeside med de nyeste features, som er nem at vedligeholde og bygge videre på.

Vi skaber et solidt fundament med indhold som brugerne og ikke mindst søgemaskinerne vil elske. Det plejer at blive belønnet over tid med fine placeringer i søgeresultaterne.

Få et tilbud på hjemmeside udvikling

Vi vil elske at få lov at hjælpe med at udvikle din hjemmeside. Udfyld formularen herunder med din kontaktinfo samt en kort beskrivelse af din virksomhed og dine behov. Så lover vi at vende tilbage inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll til toppen