OnlineMarketers

Professionel hjemmeside udvikling

Vi er specialister i alt fra hjemmeside udvikling, til udvikling og modifikationer af selvstændige plugins til større CMS-systemer. Har du brug for hjælp til en lille integration, større plugin modifikation, udvikling af dit eget program en app eller en overordnet strategisk plan. Kan vores udviklere give dig vores bud på den bedst mulige løsning.

Professionel hjemmeside udvikling

"Lad os skabe et solidt fundament for din virksomhed online."

Mangler din virksomhed en hjemmeside udvikler eller trænger din gamle hjemmeside til fornyelse, så kan vi hjælpe dig med hjemmeside udvikling. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en god ide, så er det blot at huske på disse vise ord fra Frankrigs tidligere præsident Jacques Chirac: ”There is nothing more dangerous than standing still in a world that is changing.”.

Citatet handler naturligvis ikke om hjemmeside udvikling, men er alligevel super relevant i denne sammenhæng, for hvis din forretning eller hjemmeside ikke holder trit med udviklingen, så taber du kunder og omsætning til dine konkurrenter.

Har du brug for en erfaren partner til hjemmeside udvikling, så book tid til et uforpligtende møde via kontakt formen herunder. Du kan læse mere om vores kompetencer og processen omkring hjemmeside udvikling, længere nede på denne side.

Professionel hjemmeside udvikling

100% Tilfredshedsgaranti

Udvikling af hjemmeside med 100% garanti

Vi har mere end 10 års erfaring med udvikling af hjemmesider til både små og store virksomheder. Gennem tiden er mange kommet til os med spørgsmål omkring udvikling af ny hjemmeside. Ofte er disse blevet henvist til os af andre tidligere kunder hos os pga. stor tilfredshed med det vi har leveret. De 3 primære fordele ved at vælge os som hjemmeside udvikler er:

Mangler du en hjemmeside udvikler, er du i trygge hænder hos os. Vi guider dig gennem processen fra start til slut og sikrer, at du får en ny hjemmeside, som er baseret på best practice, den nyeste teknologi og som selvfølgelig scorer højt på både brugervenlighed og alt, hvad der ellers er vigtigt for at få succes online.

Priser på udvikling af hjemmeside

Det er svært at give en fast pris på udvikling af hjemmeside, da det afhænger lidt af, hvor stor en hjemmeside der er behov for samt eventuelt hvilke tekniske features den skal have. Vi har forsøgt at lave 2 faste tilbud, som dækker de flestes behov. Er du i tvivl om, hvad der vil være den rigtige pakke for dig eller har du særlige ønsker, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Hjemmeside udvikling 10 timer

Indeholder:

Klippekort 10 timer

8000,- kr. ekskl. moms.

Tilpasset hjemmeside udvikling

Indeholder:

Har du små eller store opgaver, kontakt os for et tilbud

Fra 900,- kr. per time

”pris hjemmeside udvikling er et vidt begreb – det svarer lidt til at spørge ”hvad koster en ny bil?”. Som du kan se med vores 2 tilbud har vi løsninger, som er oplagte til helt små og nystartede virksomheder, men vi har også mere avancerede løsninger, hvis du som selvstændig behandler eller restaurant har brug for at integrere med f.eks. tids- eller bordbestillingsplatforme – eller hvis du driver en webshop.

Processen vedudvikling af hjemmeside

Når vi bliver kontaktet angående et nyt projekt omkring hjemmeside udvikling, så følger vi en helt fast proces for at sikre det bedst mulige resultat, som lever op til dine ønsker og giver dig en solid online tilstedeværelse.

vpsamtale1

Afdækning af behov

Udvikling

Test og godkendelse

Officiel udgivelse

Officiel udgivelse

I den første fase starter vi med at afdække dine behov. Har du allerede en hjemmeside eller skal vi starte helt fra bunden med at lave en ny? Vi forsøger at få et indgående kendskab til din forretning, så vi sikrer, at hjemmesiden opfylder dens formål og ikke mindst kundens søgeintention. I denne indledende fase finder vi i beslutter vi også i fællesskab, hvilke søgeord vi skal have fokus på.

Herefter går vi i gang med at støbe fundamentet til hjemmesiden. Dette sker dels gennem kodning og opsætning af den tekniske platform og sideløbende ved at vores seo tekstforfattere og contentfolk skaber indholdet til siden.

Når vi har klargjort hele hjemmesiden, sender vi den til godkendelse hos dig, og hvis alt er som det skal være går vi live med siden. Derfra er det bare at vente på at det vælter ind med henvendelser eller ordrer!

Mangler du en WordPress udvikler?

Mangler du en WordPress udvikler?

Et af de meste udbredte CMS systemer til hjemmeside udvikling er WordPress. Med dette system kan en erfaren WordPress hjemmeside udvikler skræddersy en hjemmeside til nærmest alle former for forretninger. Det anslås, at der er mere end 64 millioner hjemmesider på verdensplan, der benytter systemet, og grundet dets popularitet bliver der konstant udviklet på det med nye temaer, plugins mm.

Hvis du er på jagt efter en WordPress udvikler, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder hjemmeside udvikling fra bunden, men hjælper også gerne med optimering af eksisterende WordPress hjemmesider hvad angår f.eks. hastighedsoptimering eller løbende WordPress vedligeholdelse.

Som WordPress udvikler er vi ligeglade med om du er restaurantejer skal hjælp til udvikling af hjemmeside, hvor kunderne kan bestille bord; ønsker hjælp til en ny webshop, der sælger yoyoer; eller noget helt tredje.

Fordele ved WordPress

Det er ikke kun nemt at udvikle en hjemmeside i WordPress; det er også nemt at bruge og vedligeholde den. WordPress hjemmeside udvikling bliver altså også en god investering senere, når man selv nemt og hurtigt kan foretage små ændringer på hjemmesiden.

Hjemmeside udvikling i WordPress har også fine fremtidsudsigter, da CRM platformen er så populær, at der løbende udvikles og opdateres både temaer og plugins. Shopify, der er den mest direkte konkurrent, har ikke overtaget markedet fra WordPress, da Shopify primært henvender sig til webshops.

I Online-Marketers har vi lavet hjemmeside udvikling i WordPress i 10 år, og antallet af kunder har været stigende. Adgangsbarriererne til at handle på nettet har været og er stadig faldende, og derfor er netop WordPress hjemmeside udvikling en af vores mest efterspurgte services.

WordPress udvikler til din online forretning

Hos Online Marketers får du en WordPress hjemmeside udvikler, der kan hjælpe med hjemmeside udvikling af både små og store, komplekse hjemmesider & webshop udvikling. Vores erfarne team sørger for, at du får en lynhurtig og brugervenlig hjemmeside med de nyeste features, som er nem at vedligeholde og bygge videre på.

Vi skaber et solidt fundament med indhold som brugerne og ikke mindst søgemaskinerne vil elske. Det plejer at blive belønnet over tid med fine placeringer i søgeresultaterne.

Magento udvikler med speciale i Magento 2

Magento udvikler med speciale i Magento 2

Udover WordPress udviklere kan vi naturligvis også tilbyde en Magento 2 udvikler til din webshop. Magento er en af de mest udbredte eCommerce platforme, og vi har stor erfaring med Magento 2 udvikling gennem samarbejde med en lang række anerkendte webshops.

Med hjælp fra en Magento udvikler kan du få en skræddersyet webshop, som sikrer at du får præsenteret dine produkter på den lækreste måde, får den højeste ordreværdi og det bedste omdømme.

Wordpress udvikler der styrker din online forretning

WordPress udvikler der til din online forretning

Hos Online Marketers får du en WordPress hjemmeside udvikler, der kan hjælpe med hjemmeside udvikling af både små og store, komplekse hjemmesider & webshop udvikling. Vores erfarne team sørger for, at du får en lynhurtig og brugervenlig hjemmeside med de nyeste features, som er nem at vedligeholde og bygge videre på.

Vi skaber et solidt fundament med indhold som brugerne og ikke mindst søgemaskinerne vil elske. Det plejer at blive belønnet over tid med fine placeringer i søgeresultaterne.

Få et tilbud på hjemmeside udvikling

Vi vil elske at få lov at hjælpe med at udvikle din hjemmeside. Udfyld formularen herunder med din kontaktinfo samt en kort beskrivelse af din virksomhed og dine behov. Så lover vi at vende tilbage inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har meget konkurrencedygtige priser på udvikling af ny hjemmeside, da det netop er en af vores kerneprodukter. Vi har et helt hold af WordPress udviklere, og netop derfor er vores udvikling af hjemmeside pris så fordelagtig.

Hvad er hjemmesideudvikling præcis

Hvad er hjemmeside udvikling

Hjemmeside udvikling eller udvikling af hjemmesider, refererer til når en opgave omhandler at oprette, modificere eller vedligeholdelse af hjemmesider eller web baseret applikationer. Alt efter hvilken website udvikler du mangler, findes der specialister i design, front-end, back-end eller database optimeringer. 

Selvom udtrykket hjemmeside udvikling kan dække bredt, bruges det ofte i sammenhæng med programmering eller udvikling af en hjemmeside. Ved udvikling af webshop eller hjemmesider, er det vigtig din udvikler anvender de nyeste teknikker og knowhow.

Ved udvikling af webshop eller hjemmeside er det primært 2 former for udvikling der bliver brugt. De mest basale programmeringssprog der bruges ved hjemmesider kaldes 

 • HTML (Hyper text markup).  
 • CSS (Cascading style sheets) 
 • Javascript 
 • PHP 

Ved udvikling af hjemmesider bruges et eller flere af disse programmeringssprog i samarbejde med, et af de kendte CMS-systemer (content management system) hvor hjemmesiden hostes. For at nævne nogle af de mest kendte udbydere af CMS-systemer: 

 • WordPress 
 • Magento 
 • CMS Hub 
 • Shopify 
 • Prestashop 
 • Joomla 
 • Drupal 

Hvad er en hjemmeside?

Praktisk set er en hjemmeside, filer der er gemt på en online web-server. Denne server opbevarer filerne og koderne, der udgør den endelige hjemmeside – Der mere populært kaldes for en webhost.

En webhost primære formål er, at sikre din hjemmeside er forbundet til et hurtigt netværk og altid er tilgængelig med en internet browser som eksempelvis:  

 • Google Chrome 
 • Safari 
 • Mozilla 
 • Firefox 
 • Microsoft Edge 
 • Internet Explorer 

Efter en bruger besøger en hjemmeside, henter internet browseren de forskellige filer og kombinere dem, til det færdige billede du ser på din skærm.

Hvad er hjemmeside udvikling?

Udvikling af hjemmesider er når du bruger, et eller flere af de forskellige programmeringssprog, til at skrive programmer eller applikationer til en server eller hjemmeside. Den enkle forklaring på hvorfor det hedder programmeringssprog, er de forskellige programmeringssprog i lighed med vores eget sprog, indeholder hver deres tegn, grammatiske regler eller metoder til udførelsen og kommunikationen med computere eller og andre enheder. 

Ethvert program eller applikation indeholder som minimum altid et kodesprog, men kan variere afhængig af størrelsen og platformen det er tilpasset til. Udvikling af hjemmesider opdeles ofte i de 2 populære kategorier. 

Front-end udvikling: Indeholder HTML, CSS, JavaScript 

Back-end udvikling: Python, PHP, JavaScript, Ruby, Java, C# 

Udvikling af webshop

Webshop udvikling benytter samme CMS systemer og kodesprog som klassiske hjemmesider, men opbygningen er – som vi kender den – anderledes. Der er fokus på produkter vist i overskuelige ’grid’ eller liste formater, produktinformationer og nemme købsrejser.

WordPress og Shopify benyttes ofte til programmering af webshop for mindre virksomheder, da det er en ligetil og hurtig (=billig) webshop udvikling. En mindre virksomhed kan efterfølgende selv lave mange mindre rettelser på siden, hvilket giver frihed og fleksibilitet.

Til større virksomheder anbefaler vi ofte Magento til udvikling af webshop, da der ikke er nogle begrænsninger ift. udseende og funktionalitet. Alt bygges fra bunden i modsætning til hjemmesider i WordPress og Shopify, der er bygget op af moduler.

Al udvikling af ny hjemmeside eller webshop starter altid med en behovsanalyse, og på blot 10 minutter kan en virksomhed opnå al den relevante viden for at komme videre med den vigtige beslutning om programmering af webshop eller hjemmeside.

Hvad er Front-end hjemmeside udvikling

Front-end udvikling er det visuelle af en hjemmeside eller et stykke software, vi som brugere interagere med. Besøger du foreksempel en hjemmeside i en internetbrowser, er det front-end koden der indlæses og afvikles på hjemmesiden, der også bidrager til du kan se dem, selv efter internettet ikke længere er tændt. 

Nogle gode eksempler på front-end kode, er eksempelvis alt den kode der gør en webside kan afspille video, åbne billeder, læse eller kopiere tekst og meget mere.   

Hvad er Back-end hjemmeside udvikling

Back-end udvikling er alt udviklingsarbejde bag hjemmesiden eller til server software. En back-end udvikler kan hjælpe med, at hjemmesiden altid virker korrekt, databaser er opdateret, API’er, Server arkitektur og meget andet altid er optimeret. Til back-end udvikling anvendes der primært kode, der hjælper de forskellige browsere med at kommunikere med serveren. 

Ved hjemmeside udvikling kræver det ofte, at både front-end og back-end udviklere arbejder sammen med formålet, at skabe det perfekte websted. Ved at have specialister, der er dedikerede i hver deres område, sikrer du den bedste og mest innovative løsning muligt. De bedste back-end udviklere, sørger for din front-end svarer hurtigt og leverer den bedst mulige oplevelse for dine brugere. 

Hvad er et CMS?

Et contentmanagement system (CMS) er en applikation eller en lang række programmer, der bruges til at administrere eller kombinere webindhold.   

Ved at benytte et veletableret CMS-system, kan du udnytte de mange fordele af allerede udviklede plugins eller udvidelser. Mange hjemmesider og webshops er udviklet i CMS systemer som. eks. WordPress eller Magento. 

Sikkerhed og hjemmesider

Når det handler om hjemmeside og webshop udvikling, findes der altid personer med en ondsindet hensigt. Det er derfor vigtigt altid, at sikre sig bedst muligt mod ulovlige indtrængende. Med en sikker hjemmeside sikre du dine, kunders data og en hjemmeside der altid virker optimalt.  

Som i alle andre brancher, udvikler og dygtiggøre hackere sig konstant og bliver hele tiden mere sofistikerede. Ved at udnytte de seneste sikkerhedshuller eller gamle versioner af et program, udgør sikkerhedshuller kun en større risiko for alle digitale virksomheder.   

Med en professionel webudvikler der benytter de seneste teknikker og holder hjemmesiden opdateret, vil en webudvikler med speciale i full-stack udvikling holde hjemmesiden sikker fra uvedkommende. 

Juridiske forhold

Sidst men ikke mindst hjælper vi med de juridiske forhold, der skal være på plads ved udvikling af ny hjemmeside. Der er ofte tale om tre forhold:

 • GDPR regler
 • Information om Cookies
 • Handelsbetingelser

Persondataforordningen (GDPR) gør sig gældende, hvis man tilbyder kunder at blive skrevet op til et nyhedsbrev, og det gør rigtig mange virksomheder. Den gør sig også gældende, hvis kunder lægger en ordre på ens hjemmeside med personfølsomme oplysninger.

Information og samtykke til Cookie indstillinger er en anden ting, der skal være på plads ved opdatering eller udvikling af ny hjemmeside. Ellers er det igen persondataforordningen der brydes, som hører ind under databeskyttelsesloven.

Ved udvikling af hjemmeside skal også handelsbetingelserne være på plads, hvis virksomheden sælger varer eller services.

Alle disse vigtige områder skal en website udvikler være bekendt med, så de danske og internationale krav på lovgivningsområdet er overholdt. I Online-Marketers har vi 10 års erfaring på området og benytter fagfolk som rådgivere.

Scroll to Top