OnlineMarketers

Udvikling af WordPress hjemmeside

Brugervenlig & responsiv WordPress hjemmeside

hjemmesider skabt til konvertering

hjemmeside - standard

Lille hjemmeside eller webshop

*Kan med fordel kombineres med SEO eller Annoncering plan

fra 5000 kr

hjemmeside - Plus

hjemmeside eller webshop inkl. let optimering

*Kan med fordel kombineres med SEO eller Annoncering plan

fra 10000 kr

hjemmeside - pro

Fuld optimering + Hjemmeside / Webshop

*Kan med fordel kombineres med SEO, Annoncering  og Link Building

fra 15000 kr

*Alle priser er oplyst eksl. moms.

Wordpress hjemmeside

EN HJEMMESIDE UDVIKLET I WORDPRESS

Web-design og web-udvikling kan se lignende ud, men alligevel være helt forskelligt. I web-design er det vigtigste iøjefaldende layouts designet eks. i Photoshop til websider.

Websteds-udvikling bruger på den anden side disse designfiler i html, javascript, css og andre programmeringssprog for at give dem et realistisk liv.

Vores kerne kompetence i at lave hjemmesider, sikrer dit brand en succes i en verdensomspændende konkurrence. Vores produktive team af designere og udviklere, gør brug af avancerede web-udviklings teknologier. Til at skabe det unikke, flotte og brugervenlige website

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ja når vi er færdige med udvikling af din hjemmeside, kan du altid selv redigere, indsætte nye vare, uploade billeder osv. Vi tilbyder at vedligeholde og opdatere din hjemmeside, men du er  altid i fuld kontrol over din nye hjemmeside. 

Alt efter opgavens størrelse kan det forventes der 7-21 dage fra start af opgave, til levering og godkendelse. Vi bestræber os altid på at leverer det bedste resultat, uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. Hos Online-Marketers er du altid sikret det flotteste design optimeret til konvertering, med et lyn hurtig UX til glæde for dig selv og dine kunder. 

Vi tilbyder hosting af din wordpress side til fordelagtige priser.

Portfolio

Scroll til toppen