Udvikling af hjemmesider

Optimeret responsive web-design

Desktop og Mobil Applikationer

Udvikling af hjemmesider

At udvikle en hjemmesider kræver både forberedelse, planlægning, tilpasning og målretning. Det at sætte farverige ikoner og temaer op garanterer ikke succes.

Vores effektive web-udviklere arbejder på det pletfri og veludviklede websted med det bedste indhold, iøjefaldende layout og nem navigation, der styrker din brandidentitet og lokker flere kunder til.

Hjemmeside, design og udvikling

Web-design og web-udvikling kan se lignende ud, men alligevel være helt forskelligt. I web-design er det vigtigste iøjefaldende layouts designet eks. i Photoshop til websider.

Websteds-udvikling bruger på den anden side disse designfiler i html, javascript, css og andre programmeringssprog for at give dem et realistisk liv.

Vores kerne kompetence i at lave hjemmesider, sikrer dit brand en succes i en verdensomspændende konkurrence. Vores produktive team af designere og udviklere, gør brug af avancerede web-udviklings teknologier. Til at skabe det unikke, flotte og brugervenlige website

Hjemmeside, design og udvikling
E-Handelsløsninger

E-Handelsløsninger

Online shopping er idag det absolut største markede, virksomheder kan idag udfører alle aspekter af deres forretning online og derved opnå en meget større kundegruppe.

E-handelsløsninger giver også et online forum til virksomhederne til, at skabe bedre kundeinteraktioner og udvide deres supply-chain management.

Vi giver en fuld e-handel-forretning – enten online markedsplads, B2B eller B2C – ved at udvikle webstedet til etablering af intensive forretningsforbindelser.

Vores dybdegående viden om mangfoldige digitale kanaler, giver dig et solidt fundament til en hurtigere vækst i online salg.

Responsive og fuldt optimerede hjemmesider

Online-Marketers er dedikerede i vores mission om altid, at levere den funktionsdygtige, responsive og fuldt optimerede hjemmesider. Vi holder priserne nede og kvaliteten i top

Vores erfaring viser desværre, at 9 ud af 10 danske webshops har essentielle mangler. Vi levere altid gennemsigtige løsninger, uden fejl med en komplet baggrundsviden, der sikrer dig de optimale betingelser for succes.

Responsive og optimerede Hjemmesider
Vi tager os af din hjemmeside

Lad os vedligeholde din hjemmeside

Onlinemarketers leverer komplette løsninger der dækker dine behov, så du kan koncentrere dig om dine kerne kompetencer. Er det vedligehold, sikkerhed, backup eller bare generel hjælp leverer vi løsningen.

Scroll til toppen