Udvikling af Hjemmesider

Optimeret Responsive web-design

Udvikling af Web Applikationer

Udvikling af Hjemmesider

At Udvikle en hjemmeside kræver både forberedelse, planlægning, tilpasning og målretning. Det at sætte farverige ikoner og temaer til et opbygget websted garanterer ikke succes.

Vores effektive Web-udviklere arbejder på det pletfri og veludviklede websted med det bedste indhold, iøjefaldende layout og nem navigation, der styrker din brandidentitet og vil lokke flere kunder til.

Hjemmeside, design og udvikling

Web-design og -udvikling kan se lignende ud, men alligevel være helt forskelligt. I web-design er det vigtigste iøjefaldende layouts designet eks. i Photoshop til websider.

Websteds-udvikling bruger på den anden side disse designfiler i HTML, JavaScript, CSS og andre programmeringssprog for at give dem et realistisk liv.

Vores kernekompetence giver dit brand en evig succes, i en verdensomspændende konkurrence. Vores produktive team af designere og udviklere gør brug af avancerede web-udviklings teknologier.

Hjemmeside, design og udvikling
E-Handelsløsninger

E-Handelsløsninger

Online shopping er idag det absolut største markede, virksomheder kan idag udfører alle aspekter af deres forretning online og derved opnå meget større kundegruppe.

E-handelsløsninger giver også et online forum til virksomhederne, til at skabe bedre kundeinteraktioner og til, at udvide deres supply-chain management.

Vi giver en fuld e-handel-forretning – enten online markedsplads, B2B eller B2C – ved at udvikle webstedet til etablering af intensive forretningsforbindelser.

Vores dybdegående viden om mangfoldige digitale kanaler, giver dig solidt fundament til en hurtigere vækst til robust online salg.

Responsive og optimerede Hjemmesider

Online-Marketers er dedikerede i vores mission om Altid, at levere fuldt funktionsdygtige, responsive og optimerede hjemmesider. Vi holder priserne nede og kvaliteten i top

Vores erfaring viser at 9 ud af 10 danske webshops mangler vigtige optimeringer, eller har store overordnede mangler. Vi levere altid gennemsigtige løsninger, uden fejl med en komplet baggrundsviden, der sikrer dig de optimale betingelser.

Responsive og optimerede Hjemmesider
Vi tager os af din hjemmeside

Lad os tage os af din Hjemmeside

Online-Marketers levere komplette løsninger til WEB, såå du kan koncentrere dig om dine kerne kompetencer.

Scroll til toppen