CRM Tilpasset Software

CRM'er til smart forretningsvækst

CRM Software

CRM Tilpasset Software

Vi leverer tilpasset software der kan tage din virksomhed til det næste niveau.

Vores effektive webapp-udviklere, arbejder på det pletfrie og vel designede CRM system.

CRM & ERP-udvikling

CRM bruges til at udvikle en omfattende butik af kundedata for, at forbedre kundefastholdelse, øge salg og styrke kundeforhold.

ERP ligger i højere grad vægt på effektiv virksomheds-planlægning for, at maksimere overskud og skære ned på omkostningerne. Dette opnås ved, at gøre ressourceplanlægningen mere effektiv.

Hos Online-Marketing bruger vi den produktive tilgang til CRM-løsninger for, at optimere sammenspillet mellem virksomheden og dets potentielle kunder. Vores analytisk udviklede ERP-løsninger, er nyttige til effektiv virksomheds-styring.

CRM & ERP-udvikling
CMS Webstedsløsninger

CMS webstedsløsninger

Content Management System giver en mulighed for at kontrollere og administrere dit webstedsindhold uden besvær. Du kan nemt tilføje, slette og redigere dit websteds indhold, billeder og videoer mens du er på farten.

Vores tekniske programmering giver dig mulighed for at nyde det nemme website-struktur, og en nem styring, der  forbedrer dine klienters tilfredshed.

Vi leverer førsteklasses CMS-websted-løsninger, der gør det nemt for vores klienter selv, at køre og administrere deres webstedsindhold ved blot at foretage små ændringer.

Tilpasset CMS-udvikling

Custom CMS er en enkelt løsning, udviklet udelukkende til et firma. Det respektive firma har fuld kontrol over dets funktionalitet, opdateringer og interface.

Vores brugerdefinerede CMS-implementering og support giver dig mulighed for nemt, at spille rollen som websteds-udvikler uden at have behov for, at lære HTML til at tilpasse ændringer på webstedet. Du kan nemt tilpasse systemernes arbejdsgang, design og brugervenlighed.

Tilpasset CMS-udvikling
Scroll til toppen